- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
vadkörte #79528 üzenetére
56eFt. Nemrég én i rendeltem egy tabletet az "csak" 34k volt és GLS hozta. Ezért nem értem...
cidalain:
Mobil app-ból rendeltem (és bevallom kapkodtam mert limited offer volt) nem figyeltem, viszont a Shipping insuranc-t ki szoktam venni, mert követett csomagnál nem hiszem hogy lehet probléma. Remélem nem vettem ki mind a két pipát.
Én arra gondoltam, hogy aGLS álltalábban Angliából jön és nem-e a BREXIT miatt nem azzal küldik... De lehet, hogy túlkombinálom.
Egyértelműen Nederland Post, a Track17 is annak azonosította.
Lehet írok nekik, hogy mi helyzet? -
cidalain
veterán
válasz
vadkörte #79036 üzenetére
lehetséges, hogy költségcsökkentés miatt egyféle készüléket gyártottak, csak a wifi onlyban letiltották szoftveresen a GSM részt? de fizikailag benne van a chip, mert ugye rajta van az IMEI szám is
egy GSM chip nagyjából 1000 forint, így lehet hogy nem bajlódtak kétféle nyáktervvel, stb... -
cidalain
veterán
válasz
vadkörte #79033 üzenetére
felettébb érdekes. az én tudomásom szerint csak a GSM moduloknak van IMEI száma (aztán lehet hogy a BT moduloknak is)
update:
A GSM hálózat használja azonosításra. Így mégis azt gondolom, hogy ha a te tableteden van, akkor tudsz bele SIM kártyát tenni(Volt a Lenovo 7"-ból mobilnetes)
update2:
Megnéztem egy BT chipet. nincs rajta IMEI szám. Megnéztem egy GSM chipet, arra meg rá van nyomtatva az IMEI szám. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
vadkörte #78994 üzenetére
Január elején rendeltem meg, 1 hónap alatt ért ide. A rendelési oldal január 31-re tette a kézbesítés várható idejét, ehhez képest 29-én érkezett meg, szóval elég jól belőtték az időt.
@varmi2: Ok, bár Face-en nem vagyok, de holnap keresek megoldást az előlapi kamera tesztelésére. A háttértár és Antutu tesztet is megcsinálom, holnapra az is meglesz szerintem.
Van gyárilag felhelyezett fólia, hogy az mennyire véd nem tudom, de szerintem átlag felhasználáshoz elég (ami nálam az otthon történő használatot jelenti).
-
zebede
őstag
válasz
vadkörte #78847 üzenetére
De miért a Chuwi 3/32-vel, mikor a Teclast T8 4/64GB még most is vehető 37k-ért?
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
vadkörte #72886 üzenetére
Köszi a tippet neked is és @cidalain-nak is!
Úgy néz ki a Lenovo IdeaTab3 A8 lesz a befutó, ebbe már több 2/16 gb-ok vannak és a 8"as méret tökéletes lesz az utazáshoz, és még tűréshatár 40.000-es árból meg is lehet, Mediaban megnézegettem és nagyon szép smooth volt, wi-fit is szépen vitte szóval ez lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
vadkörte #72835 üzenetére
igen, inkább valamelyik Lenovo, mint a kétmagos Asus.
jobb nem lesz 15-ért.15-20 között már láttam HD felbontásút is az aprón.
Amit semmiképpen se: Huawei T1 7", Samu tab 3 7 Lite.
Illetve Lenovot se 20 fölött, mert 22-ért van a boltban - erre hivatkozva viszont lehet alkudni.
(viccesek a hardveraprós árak, amikor egy 3 éves tabot akarnak 20-25-ért elsózni, mert amikor vette 40 volt. amilyen gyorsan ezek elavulnak, és manapság már nagyjából korszerűbb a 25000 forintos is, akkor ezek ára ha tetszik ha nem, nem érheti az újkori áruk felét.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest