- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
válasz
Zotyatv #80671 üzenetére
Szép napot Neked és minden forumozónak!
Azt is kalkuláld be, hogy október első 8 napja nemzeti ünnep volt Kinában!
(kicsit feltorlódnak, fel torlódhatnak a dolgok)
Banggood korrekt cég, meg fog érkezni, legfeljebb picit késik.
Belgiumban vámolják, (Flyt Express) utánna felgyorsulnak az események, azt követően pár nap és a kezedben lesz.
Üdv: DJ -
jdeutsch
tag
válasz
Szaszabond #80604 üzenetére
Szép napot!
A Teclast M30-at alig több mint harmadából meg tudod vásárolni kintről, ( Banggood BG4a53eb kupon kóddal kb 2 hét alatt itt van áfa és vám mentesen) és megitélésem szerint semmivel sem marad el az Huawei M 5 lite-tól.
A megmaradó összeg pedig felhasználható másra.
Én ezt a billentyűzetet használom hozzá: Canyon CND-HBTK7-HU (Bestmarkt.hu 8530 HUF)
WIFI+3x bluetooth 4.0- +Akku
"Powerpointot és wordot is kellene használnom rajta"
Amennyiben a Huawei-n használható, ugy az M30-on is.
jdeutsch
tag
válasz
cidalain #80554 üzenetére
Szép napot!
"Azok a tabok amikben 4 GB ram van itthon 100k folott vannak, és kínaban sem kapod meg 200 dollar alatt."
Ezen azért vitatkoznék, (nem szeretnék vitát generálni!) a Teclast M30 (Banggood-on) ha "hajszállal" is de 150 USD alatt van kuponnal, /4GB ram 128GB rom/ ami a megjelölt 100K-nak fele sincs! Pár hete "nyúzom" és vallom, hogy ár/érték arányát tekinve verhetetlen!
Azóta már jó néhány forumozó társunknak megérkezett, és mindannyian elismerően nyilatkoztak,-nyilatkoznak róla.
jdeutsch
tag
válasz
papeti01 #80550 üzenetére
Szép reggelt!
Nem értem a kérdésed?! Mire gondolsz a minőséggel kapcsolatban? Mint írtam korábban a
beépített hangszórók minősége nem vetekszik a HIFI hangsugárzókkal, de a konkurens tab-oké sem jobb, szerintem gond nélkül használható. Ha fontos a hang minősége, akkor elkerülhetetlen a jóminőségü (HIFI) headset, legyen az vezetékes vagy blutooth-os. /akkor minden igényt kielégít!/
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80524 üzenetére
Ha jól gondolom,- megoldás lehet,- egy "ezCast HDMI Dongle WiFi Display Receiver"
https://www.youtube.com/watch?v=PCPWDtRGDWw
ezzel minden / WIFI képes/ tablet, illetve mobil összeköthető HDMI-s display-el. -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80524 üzenetére
Minden bizonnyal igazad van, mivel nekem nem volt rá szükségem, nem mélyedtem bele, a magam részéről az 5GHz-es wifit, és a Bluetooth-t használom (amire kell) arra tökéletesen megfelel.A lényeg hogy, a4K-s UHD videók (MOV is!) és a natur Raw file megjelenítése sem jelent gondot a TV-n.
-
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80521 üzenetére
Mint írtam fentebb nincs megfelelő eszközöm (MHL adapter kábel) amivel tesztelni tudnám a vezetékes kapcsolatot / in-out/ natur usb type C - USB A kábellel nem tesztelhető.Megitélésem szerint (ámbár lehet tévedek) egyik tab sem működik natur kábellel.
Nem véletlenül ajánlja a Samsung is az eszközeihez.
Lásd itt:
https://www.neway.mobi/hu/news/how-to-connect-your-phone-to-tv.html -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80518 üzenetére
"A tied támogatja ezeket a funkciókat? Sanszos, hogy nem"
Fogalmam sincs, csak akkor derülne ki ha lenne a közelemben ilyen eszköz, és ki tudnám próbálni. (még azt sem mondanám kérdezd meg a Samu ÜFSZ-t, mert biztosan azt válaszolják, vásárolj samsung tab-ot azzal kompatibilis) -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80515 üzenetére
Valóban nem ismerem a rendszered, de egy USB Type-C–HDMI adapter pár ezer Ft-ért beszerezhető, tehát nem lehet akadálya a váltásnak. Ami a DIGI-t illeti részben igazad van,
(én a "korlátlant" az adatforgalomra értettem, mert amit jelenleg 1000 Ft-ért adnak modemmel együtt az 50GB-ra korlátozott) Igaz vannak határai, (lefedettség, sebesség)
de ingyen van, elkötelezettség nélkül bármikor vissza lehet adni. Ami az előfizetést illeti, biztosan van a rokonságban, baráti körben, aki át tud adni a 4-ből 1 db-ot. Csupán a tesztelésre gondoltam, van még 3 hónap az évből.
Ami a tab-ot illeti, ha utazom csak a tab-ot viszem, és akként használom, otthon pedig
CND-HBTK7 -el, az asztali gépet+ monitort nálam a Tab nem pótolja, (digitalizáláshoz kevés) -
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80513 üzenetére
Szép napot!
"Egyrészt nincs olyan SIM -em, amit belerakhatnék, másrészt hiányozna a HDMI,"
Ezt nem igazán értem? (lehet nehéz a felfogásom)
Kérdezted "lehet-e vele telefonálni?" Erre válaszoltam, igen lehet minden hálózatú SIM-el megy. /más kérdés az, hogy egy 10"-os tabbal sétálsz az utcán, és közben telefonálsz?!/
Mellesleg bármilyen digi előfizetés mellé adnak 4db( "korlátlan" dec.31-ig) SIM-et elkötelezettség nélkül, bármikor vissza adhatod!
Második amit nem tudok értelmezni: "hiányozna" a HDMI"
Minden tartalomhoz elegendő a tab kinálta lehetőség! (USB, WIFI, Bluetooth)
Teszteltem a kedvedért: 4K 30fsp, 4K60fsp MOV file-al (előző hibátlan, második egy csipetnyit akadt, de nem tudni a hálózat, vagy a TV-m kevés hozzá?/samu uhd 55")
Minden más hibátlanul megy.
Remélem tudtam segíteni.
jdeutsch
tag
válasz
Somatom #80511 üzenetére
Természetesen! Én DIGI- és Vodafone SIM-el próbáltam, (ez van a családban, de a barátom
próbálta T-Mobil és Telenor SIM-el is nem volt gond. Minden Magyarországon használt frekvenciát "ismer"! Ezen felüla "dual WIFI-vel félelmetesen gyors.
/rendeléstől számítva kb. 2 hét alatt kézben van, "Belgiumból" érkezik, tehát nincs áfa, nincs vám, és a kuponos ár (150 USD) tartalmazza a szállítást is, valamint ajándék 32GB-os micro sd kártyát.(amikor én rendeltem ajándék volt a gyárti Teclast tok) érdemes megrendelni hozzá.Természetes globál rom (multi) fut rajta, és full magyar!
Ha van további kérdés szívesen válaszolok.
jdeutsch
tag
válasz
sting2 #80509 üzenetére
Szép estét!
Bátran merem ajánlani a Teclast M30-at nem fogsz benne csalódni, illetve a "tovább tanuló hölgy" sem! Szeretni fogja! Maximum a súly lesz az ami gondot jelenthet, mivel fémházas profi kivitelezés. /valamit-valamiért,- nem melegszik, nem recseg-ropog minden eresztékében mint a müanyagházas készülékek. (kb: 500gr)/ Olyan forumtárs is vallja ezt, akinek eddig több Teclast terméke volt, és "szidta a gyártót mint a bokrot" Kitűnő 2,5K-s Sharp 10"-os kijelző, 10 core proci, 4GB ram 128GB rom Wifi+dualSIM+LTE+microsd port, GPS bluetooth, 8-10 órás akku idő szóval minden ami "szem szájnak ingere" 2 hete érkezett, azóta nyúzom, a súllyán kivül nem találtam kivetni valót, szerintem ár/értékét tekintve verhetetlen! /A hangja nem vetekszik a hifi toronnyal, de a többi konkurens készüléké sem, ez javítható jó minőségü 3,5-ös csatlakozóval szerelt hangeszközzel, --füles, vagy hangfal,-én bluetooth fejhalgatóval hallgatok zenét .
Üdv: DJ
Banggood (147,99 USD) / Banggood termékoldal Kupon kód: ( 147.99 USD ): BGda8004 --( 149.99 $ ): BGTM30149P-- ( 149.99 USD ): BG423a26-- ( 149.99 USD ): BG423a26 -
jdeutsch
tag
válasz
salytmasztor #80404 üzenetére
Szóra sem érdemes.
Én változatlanul maximálisan elégedett vagyok a Teclast M30-al, és vallom hogy ár/érték arányt tekintve verhetetlen!
De ha már túl vagy a vásárláson, akkor idejét múlta az ajánlása.
jdeutsch
tag
válasz
Danecay #80400 üzenetére
Szép reggelt!
Ugyan nem engem kérdeztél, de:https://www.banggood.com/Original-Box-CHUWI-Hi9-Pro-32GB-MT6797-Helio-X20-Deca-Core-8_1-Inch-Android-8_0-Dual-4G-Tablet-p-1324740.html?rmmds=buy&cur_warehouse=HK
https://couponsfromchina.com/2019/07/27/chuwi-hi9-pro-cwi548-3-32gb-tablet-x23-coupon-price-gearbest/
Üdv: DJ
-
jdeutsch
tag
válasz
salytmasztor #80368 üzenetére
Sajnálom, figyelmetlen voltam.
Akkor szánj rá kicsivel többet, és rendeld meg a Teclast M30-at, nem fogod megbánni, max 2 hét alatt itt van, és remek darab!
Lásd fentebb a 80362 sz. linket és a kupon kódot.
jdeutsch
tag
válasz
salytmasztor #80363 üzenetére
https://www.jofogas.hu/baranya/Huawei_Mediapad_T3_10_9_6__Fuggetlen_Tablet_Gray_Garis___95918789.htm
jdeutsch
tag
Teclast M30 megérkezett! Eddig kitűnő!
-
jdeutsch
tag
válasz
klacaca #80325 üzenetére
Szép napot!
Tapasztalat még nincs, de remélem hamarosan lesz (jó) tapasztalatom. Gondolom másnak sincs, mivel
csak néhány "tesztelő" kapott belőle. (ha kapott)
Nem sok info található róla a neten, és az a kevés is eltérő adatokat tartalmaz.
Az enyém már a GLS-nél van remélem a héten meg is érkezik.
-
jdeutsch
tag
válasz
anonymus89 #80233 üzenetére
Szép napot Neked és mindenkinek!
Azt Neked kell eldönteni számodra mi az elsődlegesen fontos, és mi kevésbé az. (gondolok itt a super amoled kijelző, (gyengébb SOC, GPS, SIM hiánya, "B20, " ár/érték, stb) vs. Teclast M30 (Sharp kijelző, erősebb SOC,
GPS, 4G LTE, jobb ár/érték stb)
Én a magam részéről a Teclast M30-at preferáltam, ezért azt rendeltem meg.
jdeutsch
tag
Szép napot mindenkinek!
Hátha valakit érdekel:
Bangood-on a Teclast M30 kuponkóddal megvásárolható alig 150USD-ért!https://www.banggood.com/Teclast-M30-MT6797X-X27-Deca-Core-4G-RAM-128G-ROM-Android-8_0-OS-10_1-Tablet-PC-With-Free-Case-in-Preorder-p-1542562.html
kupon kód: BGTM30149P
Ingyenes szállítás, vám és áfa nélkül.
Üdv: DJ[ Módosította: MADcat ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Tőzsde és gazdaság
- Mini-ITX
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged