Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cidalain
veterán
válasz
Doky1988
üzenetére
Az a baj, hogy nincs normális 7-es tablet snapdragon processzorral, és 2 GB rammal, amit már kellene a normális rendszerműködéshez. A másik probléma a tartó. Korábban én több tartót próbáltam, de egyik sem bírta el a tabletet, és mind lecuppant a szélvédőről az ölembe. 5-6000 tartó sem volt jó. Többet meg nem áldoztam rá, mert milyen már, hogy a tablet értékének feléért veszek tartót. Alapvetően az a baj szerintem, hogy a 7-es tab is már nagyon nehéz.
Maradtam a telefonos navinál, és szellőzőrostélyos tartón (normális, Ugreen tartó) használom, nyáron megy a klíma úgyis, amit telibe kap hátulról a telefon, így nem melegszik. és nem is süti úgy a nap, mintha a szélvédőn lenne.(#80010) abrudan90
Hogy a memóriakártyára lehet e programot telepíteni (áthelyezni), az az adott készülék romján múlik. Ugyan az android ezt 5-ös verziótól simán támogatná, de vannak gyártók akik ezt nem implementálták a készülékbe. Rémlik hogy van olyan Samu ami tudja ezt, de simán lehet hogy az T510 nem tudja (ehhez a típushoz még nem volt szerencsém, így pontosabbat nem tudok mondani)
De találtam egy ilyet, nézd meg hogy így megy e. Sajnos pontos típuskód nincs, milyen tablet ez, ezzel az általános Tab A 10.1 néven meg volt több különböző verzió is (pl az SM-T580 is) -
Somatom
veterán
válasz
Doky1988
üzenetére
Nem használok Waze -t, de úgy tudom, hogy a Wayteq -re allergiás. Nem hajlandó az X995 -ön futni. Ezen kívül, csak azt tudom tanácsolni, hogy Mediatekes tabot ne válassz! Kirin -nel nincs tapasztalatom. A Snapis GPS -ek jók. Gyorsan találnak pozíciót és nem dobálják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX