- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
Hintalow #80572 üzenetére
Állami gondozott kisgyermek, letiltva a wifi hálózatról stb.... valaki kellett hozzá. Csak azt nem tudom ki. Igény mutatkozott a Talkingtom és barbigirl játékokra, valaki meg segített neki....ennyi. Kérdés ki. (tipp van rá) Viszont most ott tartok, hogy a reset miatt be sem kapcsol már szegény tablet. Csak a Cobalt logóig jutott legutóbb. Bár nem csoda, igen gagyi HW.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80569 üzenetére
Érdekes, ezzel még sosem találkoztam, de jó tudni. Más eszközöknél szokott olyan is lenni, hogy át lehet lépni az első bejelentkezést és működik úgy is. (csak nem mennek a google alkalmazások). Apple eszközökön szokott lenni ilyen komoly védelem.
Így viszont féltéglája van a gyerkőcnek, mert annyi ötletem maradt még, hogy ki lehetett, aki segített appokat telepíteni neki a tabletre, talán az ő fiókjában megtalálom az eszközt és sikerülhet törölni.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80567 üzenetére
Egy pár ezer forintos vacak tablet ilyen védelemmel lenne ellátva?
Az mondjuk szép lesz, mert a tulajdonosa a " semmihez sem értek" típusú emberke és sikerült neki a HW, így meg ezek szerint én sem tudok vele mit kezdeni. Akkor marad féltéglának. Kérdés a gyerkőc hogyan fogadja majd ezt a hírt. Plusz poén, hogy a google fiókot hírből sem ismeri, lévén, hogy amúgy is le van tiltva (mármint a gyermek) az internet használatról.
Köszönöm.
-
Diák66
őstag
válasz
Somatom #80565 üzenetére
Nem akarom megkerülni, nekem az is jó, ha elfogadna végre egy új fiókot. Egyszerűen vacak szerintem a firmware, ami rajta van. Újként állítom be, erre csak azért is olyan google fiókot keres, amin vannak már dolgai. Majd üzenetben közli, hogy egy tulajdonosi fiókkal jelentkezzen be. Kb így mennie kellene, de nem: link (hard reset)
-
Diák66
őstag
Üdv!
Ehhez a csodakészülékhez keresnék firmware fájlt stb..... A baj az, hogy bekapcsol, el is indul, de a google fiók bekérésénél mindenáron olyan fiókot kér, amivel korábban már ment. Új fiókot nem hajlandó elfogadni. Google fiók nélkül meg nem működik, a reset után is az üdvözlőképernyő jön be , aminek a lépésein meg ugye lehetetlen végig menni, az előbb említett okok miatt. Tud valaki ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest