- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
nerozol #79114 üzenetére
Azt majd más megírja. DE! Nem véletlenül tiltják a gyártók. Én sem tartom egészséges dolognak, komoly hátrányai vannak. Gyakorlatilag belehegeszted a kártyát az eszközbe. A mikroSD médiatárolásra való. Egy tabbal nem szoktak nagy bitrátájú, 4K videókat rögzíteni. Mi mással töltesz meg 32GB belső tárhelyet, ha a médiát a külső kártyára teszed?
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
nerozol #78302 üzenetére
Ugy tudom a sima M5 nem tamogatja. Viszont van M5 Pro, ami igen. Mas kerdes, hogy szerintem ez itthon nem kaphato. (Ertelmes boltban teszem hozza, mert alzan mintha lenne...)
Ezert is voltam meglepodve, hogy az M5 Lite meg tudja az M-Pen erintest.(#78304) tony_snow
Ha azt kuldik, amit rendeltel, akkor jo a bolt. En sajna jartam veluk ugy tavaly, hogy egy laptop teljesen mas specifikacioval jott, mint amilyen ki volt irva a weboldalra. Ez egy decemberi megrendeles volt, de a vegen megoldodott a dolog, aprilisban mar hasznalatba is tudta venni a kollega a gepet
A supportjuk rem gyenge, lassu es korulmenyes, de ha nincs gond, akkor nem is talalkozol a supporttal. Magan rendelesnel elalltam volna 14 napon belul, de ez ceges volt, es a beszerzesrol kellett az azevi szamla, igy muszaj volt otthagyni a zsetont, es veluk leborkozni az ugyet. 4 honap volt, de sikerult... -
cidalain
veterán
válasz
nerozol #78250 üzenetére
Nehez kerdes, nem lehet jol kimaxolni a keretedet
Huawei Mediapad M5 110 korul van akcio nelkul, lehet hogy akcioval keretbe belefer majd. 4/64 GB, eros soc, biztosan idotallo.Ha ez sok, akkor keret alatt eppen Samsung SM-T590. 3/32Gb, fullhd. Viszont tularazott kisse, hasonlo parameterekkel oocsobb a Lenovo tab4 10 Plus. Sot, a Huawei Mediapad T5 meg olcsobb, hasonlo felepitesben.
En valamelyik Huaweit vennem. Az dontene, hogy a keret kicsit bovitheto e fajdalommentesen, vagy inkabb sporolnek a keretbol 30-40 rugot. A T5 az arahoz kepest nagyon jo, 2 evet siman elleszel vele. Persze egy tabletnel is alapveto, hogyha beall a rendszer es hasznaljuk, akkor nem nagyon lesz lassulgatas. Ha hetente pakolunk fel appokat, meg minden szutykot, akkor nyilvan ez mar nem lesz igaz (de ez a legdragabb 300k-s tabletre is ugyanugy igaz persze)
-
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tőzsde és gazdaság
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Autós topik
- Formula-1
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest