- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
jdeutsch #80514 üzenetére
A telefonálást azért kérdeztem, mert annak a függősége a phone.framework. Enélkül nem tudsz Whatsappot használni az eszközön, mivel az ragaszkodik a közvetlen SMS azonosításhoz.
Van egy társkártyás, flottás, korlátlan netem. Főkártya a telóban (a roaming miatt), társkártya otthon, a router -ben. A teló úgyis mindíg nálam van, arról meg tudok netet adni a tabnak. De, ha külön kártyát szeretnék a tab -ba, ahhoz már külön előfizetés kéne. A Diginél elég sok az "apróbetű". A korlátlan az nem is olyan korlátlan, roaming nuku, még nem "teljes" a lefedettség és a beszerzése is feltételekhez kötött (pl. Digi TV előfizetés).
A HDMI -s dolgot nem értem, hogy mire érted, de sztem teljesen másra, mint én. Samsung DEX megvan? Na, én kb. így használom a tabot otthon. Rádugom a monitorra, és wireless egér, bill. -el kezelem. Próbáltam alternatívákat, van CC Ultrám is, de egyik sem tudja kiváltani a vezetékes képernyőtükrözést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest