-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
SD kártyát bekapcsolva is hozzá szabad adni, vagy inkább csak kikapcsolt állapotban?
-
rushty
őstag
Az min múlik, hogy tudok-e belső memória (kevés...) helyett a külsőn élni?
Van ilyen phablet, amin működik az install vagy későbbi mozgatása? -
rushty
őstag
válasz
cidalain #78225 üzenetére
Egy másikat megpróbálnék életre kelteni. Az volt eddig, hogy az Android feliratnál nem megy tovább. Ki se lehet kapcsolni.
Mi az ultimate módszer, amivel be lehet menni wipe- (sorrend?) gyárira visszaállítani? Remélhetőleg egy hülye biz
tos menü fogad. Már nem emlékszem milyen lehetőségek voltak.Reset gomb nem segített.
-
rushty
őstag
Hol kérdezzem?
A brickesedes vagy mit mikor kifagy egy alkalmazastol és se kép, se hang, ki-be nem kapcsolhatóvá válik, hogy lehet visszahozni? Nyomogattam gombokat, a lelassulas, halálig, de nem tudom mit nem szabad ilyenkor, milyen kombináció az oka.
Egyáltalán, hogy lehet elkerülni. -
rushty
őstag
válasz
®abstract® #76206 üzenetére
ja, de szeretném használhatóvá (megjavítani vagy nem tudom mi van most vele) tenni
Rosszul mondtam, nem régebbi az android, mint a leírásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged