- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt (van, de már nem használom) egy Teclast X80 pro tablet, az volt ilyen dual cucc, le lehetett gyalulni úgy, hogy csak egy rendszer legyen rajta (vagy Win, vagy Android).
Mindkét esetben teljesen újra kellett particionálni, és megfelelő ROM-ot flesselni.
Persze manapság ezzel csak elméletben érdemes foglalkozni, mert x86-es Android már rég nincs, a WIN10-ből sincs már 32bit, a logouton van @hcl-től egy leírás, ő linuxot varázsolt rá, azzal tudnál naprakész lenni, de az ilyenekben levő max 2 magos Atom proci és jellemzően 2 Gb Ram már nem sok mindenre elég. -
-
Két kérdésem, problémám van, hátha tud valaki segíteni.
Van egy Alldocube iPlay 30pro tabletem.
A probléma: eddig egy DIGI mobilnet kártya volt benne, gond nélkül ment a mobilnet. Ez a kártya most cserélve lett egy Voda kártyára, és a hálótanál csak EDGE érhető el net nélkül.
Mi lehet a probléma?
A kérdés: Ez egy régi tablet, de az én igényeminek (e-book, filmnézés, netezés) megfelel. Viszont már nem jön hozzá frissítés és nem nagyon találok hozzá alternatív fw-t. Hátha valaki tud ebben segíteni, és ajánl hozzá.A segítségetek előre is köszönöm.
-
válasz
diablomoid #82865 üzenetére
Nálunk van egy egy Alldocube, kompakt méret, nem rossz, nálunk a gyerekek játszanak vele.
a Kb 30.000 ft-ert ajándék. -
Gyerekeknek nézek 40 eFT alatt tabletet. Ez az [Teclast M89 pro] a határon belül van. Tudnátok más, paramétereiben ilyen, vagy ennél jobbat ajánlani? Vagy maradjon ez?
A méret a 8" köröli, egy 5 és egy 8 éves gyerek használná. Egyszerűbb játékok, oktató programok mennének rajta. 3/32-es alá már szerintem nincs értelme menni, talán egy kicsit jobb akku.... -
Valakinek van tapasztalata a Teclast X80 Pro 32GB Intel Z8300 készülékről?
7.9-8 inches tabokat nézegetek, ennek az ára még egész baráti.
Tudásban majdnem mindegyik inteles dual-os tab ugyan ilyen, csak ennek egy kicsit nagyobb a felbontása a többihez képest. Mondjuk az aksi lehetne egy kicsit nagyobb. -
Nekem egy kérdésem lenne: A tabomban a memóriakártya fat32-es. Én egy 4 GB-nál nagyobb filét szeretnék rá másolni.
Hogyan lehetne?
Milyen filerendszert támogatnak még az androidos tabletek, amire nagyobb méretű file felhelyezhető? -
válasz
-Faceless- #48959 üzenetére
ennyiért akarom
-
Tablet vásárlás előtt vagyok és már kezdek belebolondulni, így inkább kérdezek.
E-book, pdf olvasás, net fogyasztás, talán néha film lenne a használat főként, a játékok nem hoznak annyira izgalomba, de lehet, hogy a 2 éves kisfiam rákattanna.
Nézegettem, fogdostam 7-es tabokat, és a scannelt újságok nem túl élvezetesek rajta, tehát 8" körüli kijelzőben gondolkodom. A telefonom androidos, így a tapasztalatok alapján legalább egy erősebb 2 magos, vagy egy gyengébb 4 magos soc kéne 1 GB rammal. belső tár minimum 8GB, ugye ebből max 6 az elérhető.
Wifi és BT kéne, van BT gps-em kirándulásnál, városnézésnél jól jöhet ez.
Ja és az összeg max 40-45 eHUF a keret, de ha van valami nagyon jó vétel 50-ig talán el tudok menni.előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
royalnoire #48387 üzenetére
1 darab van belőle. olvasd el a leírását.
-
auchan tablet, ezt is megértük
-
válasz
sublett #47862 üzenetére
torrent remote (pl transmission , van win alá, utorrentnek is van távoli vezérlés). a gépen megy a torrent program, te a tabon csak táv menedzseled. tudsz torrentet hozzáadni, letöltést beállítani.
én a telómon így használom: torrent file letölt a telefonra, transmission remote megnyit és az otthoni nas letölti a cuccot a drótos neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest