- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy régi Samsung T230 Galaxy Tab 4 7.0 tablet amin sikerült belépnem facebook lite appon a facebookra de a messenger appon se a litén se a normálon nem sikerül pedig régi verziókat is próbáltam azt írja bejelentkezés próbálkozásnál.hogy nem kezelt hiba történt próbáljam újból,ez mitől lehet vagy egyáltalán valami messengert valahogy életre lehet még kelteni ezen a cuccon?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #94533 üzenetére
Nincsenek rajta olyan fájlok amik fontosak lennének,meg csak gyereknek lenne csak ugye az android 4.4 a használatban akadályozó tényező.Sőt isten igazán nem is az enyém hanem a sógoromé ő meg nem fog több tízezret kiadni egy tabletért ezt is úgy botolta olcsón.
Téglásításból nem lehet visszahozni az eszközt?Valahol olvastam olyat,hogy telefont már hoztak ilyet vissza.Köszi
-
Pityu.
nagyúr
Sziasztok nem tudom ebben tud e valaki segíteni de v an egy régebbi samsung Galaxy Note Pro 12.2 SM-P900 tabletem amin android 4.4 van és kéne rá egy minimum 7-es android de ha esetleg elmenne kicsit frissebb is az se lenne rossz.Találtam egy ilyen cikket ha ezt megpróbálom végig csinálni ez működhet?És milyen kockázatai vannak a rendszer cserének?
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #82394 üzenetére
Lehúztam az összeset meg vissza de csak egy ponton alul középen érzékel.Nem az enyém volt előzőleg szóval lehet volt leejtve mert mintha a képernyő alja vagyis az érintő üveg nem illeszkedne száz százalékosan.Factory resetet csináltam rajta de nem javult amúgy hibátlan az lcd képe.
-
Pityu.
nagyúr
Van egy Lenovo YOGA Tablet 2 1050F a kijelzője tökéletes képet ad de az érintő rész nem akar működni vagy max nagy ritkán egyszer egyszer.Na most nézegettem hozzá kijelzőt komplett kijelzőt találtam 17000Ft-ért de a kérdésem az lenne ez is úgy van megcsinálva mint egy telefon,hogy az érintő felület az lcd hez van ragasztvba vagy külön van az érintő része?Azért kérdem mert 10EFt körül külön érintő rész is találtam hozzá
Szóval csak az érintő üveg részét is lehet külön cserélni?Régen samsung nem tudom már milyen fél okos telefonban is volt ilyen megoldás,hogy lcd és érintő külön volt és lehetett csak az egyiket cserélni. -
Pityu.
nagyúr
Tudom nem egy nagy durranás tablet Cavion 7.1 Base Quad tablet de gyárilag egy fos a rendszer tele van csomó hülye reklámmal meg nagyon lassú bár tudom csak 512mega ram van benne,de érdemes rá másik valami custom romot vagy ilyesmit rakni?Vagy egyáltalán lehet rá?
-
Pityu.
nagyúr
Igen ugyan az mimt a vissza állítás előt,de akkor nem ilyen csúsztatósan működött ahogy írod
#aprokaroka87
Mimdjárt megnéze
-
Pityu.
nagyúr
Lenne egy olyan gondom,hogy nem rég csináltam egy rendszer vissza állítást és a billenytűzet azóta másként műkodik ha kicsit nyomva tartottam,fel jott egy buborék benne a választható betűk és ott is maradt míg nem válashtottam. Most meg meg nyomom hosszan akármelyiket és elengedem a billentyűt akkor el tűnik a szoveg buborék és nem tudok betűt választa i max macerásan. Szóval be leheg e úgy állítani mint régen volt?
Tablet samsung sm-t113 -
Pityu.
nagyúr
Nem akarom el kiabálni,de volt az induló cuccok között ilyen csupa kínai betűvel írt szar,én arra a cuccra gyanakszom meg még egy két nem oda való alkalmazásra,nos muszáj voltam rootolni a tabletet így el távolítottam egy két dolgot aztán nemsoká meg látom mire haladtam.
-
Pityu.
nagyúr
De nekem nem a böngészéssel van gondom,hogy tűzfal kéne,hanem van egy vírus a tableten ami úgy működik valószínű beépült a rendszer fájlok közzé és semmilyen vírusirtóval sem sikerült ki írtanom és ha az alkalmazásokat törlöm amit fel telepített netet kapva újra fel rakja azokat meg az 512 mega ram mind foglalt így lassú meg reklámok ugrálnak felfelé egy csomószor.Próbáltam firmware frissítést program van firmware van csak a program leírásánál két mozzanatot nem tudok létre hozni,ugye ki kell kapcsolni a tabletet és aztán a hangerő gomb fel vagy le gombját nyomva tartani,aztán a a hangerő gomb nyomva tartása mellett nyomkodni kell párszor a power gombot,míg nem a program érzékeli a tabletet,na ez nem akar sikerülni,viszont bekapcsolt állapotban meg nem lehet firmwarét frissíteni.Most nem tudom egyenlőre mit csináljak.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
hát paly áruházból erről a tabletről lehetetlenség lenne letölteni,mert google fiókba sem enged belépni,az adguardot rá kéne telepíteni vagy pc n keresztül kívülről is lehetne valahogy ellenőriztetni a tabot?Bár most ott járok,hogy a meghajtók látszanak gépre csatolva de nem meg nyithatók mert nem tudom bekapcsolni a sok felugró szar miatt.
-
Pityu.
nagyúr
Androidos tabletről kívülről nem lehet valahogy vírust irtani?Hozzám került egy ismerősöm tabletja de borzasztó amilyen állapotban van próbáltam csinálni gyári vissza állítást de nem sokat ért felugró ablakok jönnek elő ezerrel töröltem róla egy csomó mindent de szarságokat telepít magától vissza lassú az egész mikor csatlakoznék fiókhoz nem engedi,ha be hozom a beállításokat ki lép el fehéredik a kijelző meg ilyenek.
-
Pityu.
nagyúr
Tableletet google fiók nélkül egyáltalán nem lehet használni?
-
Pityu.
nagyúr
A tabletemen CM security vírusirtó van,meg van egy clean master program,a többi dolgot töröltem ami olyan volt.A clena masterben a vírusirtó rész olyan mint a CM security vagy az összes többi vírusirtó,vagy csak dísz?
Na meg nem tudom a CM security lehet kicsit sokat zabál,talán van más vírusírtró is ami hatékony de keveset eszik.Most néztem a CM security jelenleg 14mb a clean master meg most 64 és 50 mb között mutatott.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #61463 üzenetére
Beállításokban nézem az akkumulátor menü részt de nem minden programot ír ki.Gondolom azért a vírusirtó az hasznos nem?
#Prien
Azért raktam fel a dolgokat mert néha olyan lassulás volt,meg néha fagyás,de mikor a ram felszabadítóra vagy ilyesmire rá nyomtam,gyorsabb lett a rendszer.
-
Pityu.
nagyúr
Nos van egy samsung SM-T113 tabletem van pár energia spóroló meg ram felszabadító program,de mintha kicsit gyorsabban merülne a cucc.
Ezek vannak rajta
-fájlkezelő
-advanced tasmanager
-ram booster
-clear master
-battery doctor
- vírusírtó:cm securityNos ezek mennyire felesleges programok,lehet túl sok optimalizálót raktam fel és ez is szívja a cuccot,na meg ahyogy el nézem a futó alkalmazások jelentős részét kiteszik.Pl a fájlkezelő is lehet,hogy szükségtelen az is benne van a futó alkalmazások között pedig most nincs is használva.
-
Pityu.
nagyúr
Tablet kijelzőjét lehet tisztítani 70% os etil alkohollal,vagy esetleg plazma tv hez való tisztító cuccal?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tjb007 #59014 üzenetére
Törölni nem muszáj,elég lenne,ha csak a kezdőképernyőn nem lenne ott,mert nem használjuk,meg csak bele lóg a háttérképbe.Rootolni nem akarok,mivel gondolom az garancia vesztéssel jár.Meg valahol írták ha törölném az alkalmazást akkor törlődne valami Google Now is.Na és kikapcsolni hol és milyen név alatt lehet?
#csendes
Nekem nem a tetején van,hanem úgy középtájt felé mint a képen,bár ha ilyen átlátszó lenne gond se lenne,de az a csík egy fehér csík ami kitakar.
Gondolom átlátszóvá nem lehet tenni.
-
Pityu.
nagyúr
A tablet kezdőképernyőjén van egy kis google kereső sáv,és pont rossz helyen van,azt arrébb lehet helyezni,vagy kikapcsolni?
-
Pityu.
nagyúr
Tableten nem lehet semmilyen flash videót megjeleníteni?Próbálkoztam pl a sportmotor.hu oldalon videót nézni de nem tudok egyet sem meg nézni,esetleg nincs valami okosság erre,vagy meg kell barátkozni azzal,hogy nem minden oldalon lehet videókat nézni?
-
Pityu.
nagyúr
Tableten,ha böngészni akarok a neten,muszáj vagyok csinálni egy google fiókot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged