- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94542 üzenetére
Nekem a lagg nem tűnt fel, bár ennek több oka is lehet.
1. Csak 2 napos a gép, és "sajnos" dolgoznom is kell, ezért max. 2x2 órát használtam, feltelepítettem a streaming appokat, elindítottam 1-1 már ismert jó minőségű filmet, és gyönyörködtem. A Netflix nekem eredetileg is prémium, a TV-m miatt.
2. Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, mint a TV (LG C1), és a Galaxi S5e-nél is simábban fut.
3. A streamingen kívül mást még nem futtattm rajta.Engem igazából a töltő sem érdekel. A használat mennyisége alapján ritkán kell tölteni, azt pedig éjszaka normál (lassú) töltővel is megoldom. Okos konnektort használok, megfigyelem a töltési sebességet (az első föltöltésen kívül még nem is töltöttem), és az alapján leállíttatom a töltést (időzítővel), inkább még a 100% elérése előtt. Ez működik egy régi Galaxy A -val is, ami 7/0-24 ben időjárásállomásként bekapcsolt képernyővel működik, illetve reggelenként rádiónak használjuk egy soundbarral. Az okos konnektor úgy kapcsolgatja a töltőt, hogy az akku 65-75 %-os tartományban marad.
Szóval egyelőre nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Windows 11
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Tesla topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest