- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Örülök, összességében én is.
Egy dolog zavart alapból: csomó app tökre laggelt. Pl.: ingatlan.com, Netflix fő képernyője. Sok utánaolvasás után az jött ki megoldásnak, hogy a display menüben a refresh rate-et át kellett állítanom high-ra az adaptívról. Azóta ezek is mennek mint a vaj. Bár picit meglepő, mert adaptívon azt érzem, hogy jóval jobban akadnak ezek a dolgok, mint amit a 60Hz indokolna.
Nekem még a HDR nagyon tetszik. Nem gondoltam volna, hogy ekkora élmény lesz, de elő is fizettem miatta Netflix-ből a prémiumra, mert a standardban nincs HDR support.
Ami még negítavum, hogy 66W töltő nem volt a csomag része, szóval ez nálam picit +10e bújtatott költségnek érződik. Viszont kb. 1 %/perc vele a töltési sebesség, ami nagyon jó. Merülés aktív használat közben meg 6 perc/%.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest