- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94542 üzenetére
Nekem a lagg nem tűnt fel, bár ennek több oka is lehet.
1. Csak 2 napos a gép, és "sajnos" dolgoznom is kell, ezért max. 2x2 órát használtam, feltelepítettem a streaming appokat, elindítottam 1-1 már ismert jó minőségű filmet, és gyönyörködtem. A Netflix nekem eredetileg is prémium, a TV-m miatt.
2. Sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, mint a TV (LG C1), és a Galaxi S5e-nél is simábban fut.
3. A streamingen kívül mást még nem futtattm rajta.Engem igazából a töltő sem érdekel. A használat mennyisége alapján ritkán kell tölteni, azt pedig éjszaka normál (lassú) töltővel is megoldom. Okos konnektort használok, megfigyelem a töltési sebességet (az első föltöltésen kívül még nem is töltöttem), és az alapján leállíttatom a töltést (időzítővel), inkább még a 100% elérése előtt. Ez működik egy régi Galaxy A -val is, ami 7/0-24 ben időjárásállomásként bekapcsolt képernyővel működik, illetve reggelenként rádiónak használjuk egy soundbarral. Az okos konnektor úgy kapcsolgatja a töltőt, hogy az akku 65-75 %-os tartományban marad.
Szóval egyelőre nagyon tetszik.
-
dao02
csendes tag
válasz
Drizzt #94484 üzenetére
Ráirányítottad a figyelmem erre Honor magicpad 2 tabra, eddig valahogy nem találkoztam vele. Én is a Galaxy Tab S5e utódját kerestem.
Utánaolvastam, és az olvasottk és a Te véleményed alapján hétfőn megrendeltem, szerdán megkaptam.
Eddig nagyon tetszik, mert a megjelenítés volt fontos, gyakorlatilag csak tartalomfogyasztásra használjuk (streaming, NAS-on tárolt filmek PLEX-el), és a képe nagyon szép, valamint pl. szobakerékpározás közben a hangja is több, mint elég. Csak az AppleTv nem indult el rajta, a többi általam használt app megy. Elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged