- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tabletet szeretnék vásárolni,fontos az hogy lehessen vele telefonálni,emellett vállalkozásomban is használnám,plm számlák bevitele,táblázatok stb.. és persze közösségi média, videók lejátszása lenne rajta. Kb 200k ig mennék el árban.
Nézegettem Samsung a9 plusz,és s9 fel ami árban még beleférne.
Lenne valakinek ötlete véleménye a dologról? Köszönöm előre is ha valaki hozzá szól érdemben -
Hency77
tag
válasz
aprokaroka87 #93153 üzenetére
Köszönöm aprokaroka87
Működik ezzel az új verzióval -
Hency77
tag
Sziasztok!
Lenovo p11 gen2 gépem van,telepîtettem rá az új Android 13.at
A gond az vele,hogy használnám a Samsung smartings alkalmazást,és és az új rendszeren nem akar elindulni! Bezárja a programot. 12 alatt tökéletesen működött. Találkozott más is ezzel a hibajelenséggel? Ha tud valaki,kérem segítsen,nagyon hiányzik az app,2 Samsung tv.m van,azokat tudom vele irányítani. Köszönöm -
Hency77
tag
Szia! Sziasztok! Nekem is szintúgy ez a modell van ami Neked! Januárban vásároltam,az eddigi tapasztalataim jók,egy ami nem tetszik az: Amikor hosszabb ideig nem nyúlok hozzá,leteszi magát alvó módba,és akkor képernyőkoppintásra nem ébred a kijelző csak bekapcsológombra! Ilyenkor az értesítések is késnek pár percet. Gondolom ez valami akku kímélés,mert ha töltőn van akkor nincs ez. A kérdésem az lenne,hogy ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Néztem az akku beállításokat,de ott nem találtam konkrét beállítást erre. Köszönöm a válaszod,de ha esetleg más valaki tudna segíteni kérem írjon! Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged