Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cidalain #94562 üzenetére
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez nem így működik a gyakorlatban. Hiába mutogattam a számlát, az IOSS dokumentumot a megfizetett ÁFÁról, addig nem adták ki a csomagomat amíg nem fizettem ki másodjára is az ÁFÁt. Mivel nem akartam, hogy visszaküldjék a csomagot, zsebbe nyúltam inkább. Aztán persze panaszt tettem hogy jogtalanul számolták fel az adót utána, amiért külön fizettem is és persze azóta is várom hogy visszakapjam a pénzem (jogtalanul beszedett ÁFA + jogtalanul beszedett vámkezelési díj + jogtalanul beszedett panaszkezelési költség), de már lemondtam róla. A lényeg, hogy soha többet nem rendelek EU-n kívülről semmit, mert nem adok több lehetőséget ezeknek a tetveknek a zsarolásra.
BTW több helyről is hallottam, hogy ezt a lehúzást üzletszerűen végzi a posta, csak mert megteheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest