Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1kt0hr
tag
ASUS MeMO Pad 10 (ME103K) mennyire ajánlott? Játékok elfutnak rajta,nem
kevés az 1GB ram,elég smooth? -
cidalain
veterán
válasz
Ochocinco46 #64797 üzenetére
Acer iconia b1 830: 8"-os 8 magos proci, de csak 1 gb ram. 50e korul
Asus zenpad z380c: 8"-os 4 magos, 2 gb ram. 55e penz
Asus zenpad z300c: 10"-os 4 magos, 2 gb ram. 60e kornyeke
Ha tobbet szannek a nexusnal, vagy nagyobb kellene, akkor ezekbol lehet erdemes most venni. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
cidalain #64789 üzenetére
Hm ez valoban jo ar erte, annak ellenere h refurbished. A tobbi ha jol kezeli az egy gb-t, akkor eleg lehet persze, csak tablet fronton nem vagyok kepben. Telefonoknal tudom h andriodnal eleg szukos. Ha nagyobbat mondasz azt is szivesen megnezem,arban is lehet egy kicsit feljebb menni, ha azzal szintet lepnek.
-
sutyesz96
őstag
sziasztok!
Milyen tabletet vegyek abszolút csak multimédiás felhasználásra, laptop mellé? Minél olcsóbban szeretném megúszni, de kompromisszumképes vagyok.
A témaösszefoglalónak megfelelően:
Külföldről is tökéletesen megfelel, ha úgy olcsóbb.
Lehetőleg 10' vagy afelett.
Használt is szóbajöhet.
Árat nem tudom belőni, nem igazán követtem a piacot manapság. -
gellei
aktív tag
Valaki erre?
(#64778) gellei
-
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64787 üzenetére
Ez uyganugy igaz nem refurbishedre is. Az is elfogyhat.
Ilyenkor vagy adnak valami Ilyenk hasonlo ertekben, vagy penz vissza (es te donthetsz)
Ja kozben lehet hogy arra gondolsz hogy kapasbol hibas? Olyan nem lehet. Ez a gyartotol jon vissza ujraertekesitesre. A gyarto ugyanugy teszteli eladas elott. Nem lehet nagyobb selejt mint egyebkent.
Vedve vagy 1 ev garit kapsz. A legtobb sima tabra ugyanennyi van. De ez meg kettoszor olyan eros.(#64788) zoltankakuk
Persze megeri. Nem veszes az ara, es azert boven jobb mint ami 20-30e kozott van most tablet.(#64784) Ochocinco46
Neked is a nexus 7 35-ert? Vagy nagyobb inkabb, vagy lehet dragabb? A 2 GB ram elegge korlatozo, ez a legjobb vetel most amiben ennyi ram van. -
drzozo
senior tag
Manapság megéri még ezt megvenni?
Barátnőmek lenne, teljesen átlagos felhasználásra: youtube, zenehallgatás, akítv netezés.
Szoftverfrissítés után mennyire lassulna be?
szerk.:
u.i.: Nem olvastam vissza, most látom, hogy megy aktívan a diskurzus róla. -
papeti01
senior tag
a lenovo yoga 2 vagy ez a jobb?
Asus ZenPad 8 Z380C-1L037A 20,32 cm (8,0 Zoll) Tablet-PC (Intel_atom C3200, 2GB RAM, 16GB eMMC, Mali 450 MP4, Android 5.0) metallic -
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy milyen 9-10 colos tabletet ajánlotok, 40-50 ezer ft, nagyon max 60 ezer forintig? A lényeg a netezés, játék nem lenne lényeg, és a wifi only is elegendő lenne...viszont jó lenne a szép kijelző+felbontás...
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok. Tudnatok ajanlani par alternativat ami a kovetkezoknek megfelel? 7 vagy 8" , szep kijelzo(ertsd ezalatt, hogy mediaban nehany altalam kiprobalt ismeretlen markajunak szornyu szinei voltak). Elsosorban filmezesre es bongeszesre kene, szoval ram-ot peldaul nem tudom eleg-e egy gb, androidos telefonokbol kiindulva nem vagyok benne biztos,ezert kerdezem
jatekra csak nagyritkan hasznalnam, es akkor sem a legnagyobb hw igenyueket nyomnam. Arat ha lehet nem irnek mert pont arra lennek kivancsi, hogy mondjatok parat ami x osszegert epphogy, de megfelel ezeknek, es esetleg parat ami meg kenyelmesen kiszolgalna jo darabig. Elore is koszonom!
Sry az ekezetekert! -
cidalain
veterán
válasz
Mynock #64780 üzenetére
Ha meg tudod toldani 5-tel akkor 35-ert neked is a 2013-as nexus 7 16 GB lenne a legjobb.
Asus sem rossz, csak tisztazni kell hogy melyik. Ezt a tipusnevet az ME173CX kodura szoktak hasznalni ami mar vagy 2 eves konstrukcio, es akkor sem csucsgep volt (a nexus viszont az volt). Ezert nem adnek 30-at mar.
Az ME176CX ujabb, meg az intel soc miatt nemnfeltetlenul jatekgep, komoly 3D jatekok eseteben elofordulhat kompatibilitasi gond. Ebbol is csak a refurbished 16 GB-ost eri megvenni 30-ert.
Mindenesetre a nexus megeri a +5 rugot, mert sokkal jobb. -
Mynock
tag
Sziasztok!
Milyen tablet-et ajánlotok?
Max 30 ezerért,7 col és főleg játékra kellene.
Mondjuk Asus MemoPad HD 7-vel szemezgettem eddig ! -
gellei
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi tabletnél 8 vagy 10"-ban 35-ért tudtok jobbat mondani?
Internetezés wifin, kis játék, könyv olvasás, magyarországi cucc garral legyen.Lenovo TAB A8
Köszönöm!
-
tipuka
addikt
válasz
tipuka #64721 üzenetére
anyum közben nagyobbat szeretne még is, szóval szeretnék segítséget kérni.
a kínaiaknál nézelődök, ahol van normális, mert anya 9,6-11" colos közöttit akar kb.
egyelőre ezt a chuwi vi10-et néztemm, 30k kb. EU raktárból. bár a boltot rühellem, de nincs más hely tudásom szerint.
valaki ismeri, van tapasztalata? ha nem ezt, mely másik tabletet ajánlanátok?
úgy hallottam nagyon tud melegedni, nem tudom ez valóban így van-e?
bármi fontosat tudnom kell-e? -
krisztian7
tag
Nézegetem, hogy van már elég olcsón ilyen windowos tablet EU-ból rendelve is. Amire nekem kellene, hogy nyaralásokkor legyen miről filmet nézni tv-n, meg netezni, ne kelljen laptopot vinni, de a windows mindenképp kellene, android-al nem vagyok kibékülve mindig. Amit néztem az egy Cube iwork8 WiFi, kb 70$ plusz postaköltség EU raktárból. Tudom a Hi8 ugyanennyi és job a kijelzője, de nincs HDMI portja, ami nekem mindenképp kell. Mennyire éri ez meg, akciós egyáltalán ez az ár?
-
waithEard
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék tabletet. Cél: facsebuk, shakesnfidget, levelezés, e-book, youtube menjen frankón. Kamera nem számít. Összeg: a lehető legkevesebb, amivel a sorolt dolgok müködnek. 20 K fölé nem mennék. Nem kell túl nagy sem, 7, 8.
Köszi. -
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64770 üzenetére
Szerintem a nexus[link]
Sajnos a 32 gigas mar elfogyott, csak ez maradtn igaz olcsobb. Jatekra idealis. 2 gb ram, jo kijelzo, eros. Hatranya hogy csak 16 giga hatter van, es nem bovitheto kartyaval.
Minden mas opcio egyebkent csak 1 gb-os lenne. Illetve hiaba mehet azokba kartya nem feltetlenul lehet ra telepiteni.
Szoval nexus gyorsan, amig van
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig a múltkori tablettel van gond. Most folyton olyat irki sicret lock alkalmazás leállít. Ha leokézom, pár másodperc múlva újra kiírja. Így nem lehet használni az egész tabletet. Mit lehet ez ellen csinálni ?
-
LyonnaisFan1
őstag
A notebook.hu oldalnál még kapható 20 ezerért a "Adam"
[link]Meg is lett egy rendelve. Ha pick pack ponttal jön a gép mikor jöhet meg a notebook.hu-tól? Valaki rendelt már tőlük?
-
papeti01
senior tag
Lenovo tab 2 A7 30 mennyire jó érte a 77 Eur? Illetve yoga 2 8 colosert a 149€?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
20K környékén ( + - pár ezer) milyen tabletet ajánlanátok, amiben van wifi is, micro sd kártya hely és alkalmas játékra is 6 éves gyerkőcnek valamennyire élvezhető felbontásban? 7-8 col környéke és kamera sem lenne hátrány
-
ziiu
csendes tag
Sziasztok az emagon nézegettem 10 col körüli tableteket. Az szeretném tudni, hogy kinézettek közül melyik a legversenyképesebb?
Allview Viva Q10, Allview Viva H10, Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE, UTOK iQ1000, Lenovo IdeaPad A7600, UTOk Hello 10Q, Huawei MediaPad T1 10 -
jel1
aktív tag
Ehhez al Alcorhoz milyen tokot rendeljek?
köszi a segítséget
-
cidalain
veterán
válasz
IMIIKE1998 #64761 üzenetére
ragaszkodsz az Edigitalhoz?
-
IMIIKE1998
őstag
Helló
Black friday alkalmából kérdezem, hogy mi most a Best-Buy az Edigitalban? 30-45k között, minél olcsóbb, annál jobb, és a játék is szempont lenne, amennyiben lehetséges a keretre nézve. -
-
törölt tag
30ezer Ft alatt van jobb vétel az Open Dott tabletnál? (hasonló méretben, eddig 7 col volt nagyobb kéne)
-
csendes
addikt
Kínában gyártott mobilokat és tableteket forgalmaznak, elsősorban Romániában. A legnagyobb kínai gyártókkal vannak kapcsolatban (pl. Gionee [link] "a brassói bejegyzésű Allview készülékek nagy része is a Gionee gyártósorairól gördül le"). Ha az emag-tól történik a vásárlás, akkor rajtuk keresztül megy a "bolti" garanciális ügyintézés, ez ad valamekkora biztonságot.
-
Quent1n
senior tag
Ilyet rendeltem
25k -ért szerintem teljesen rendben van. Egy román tesztet olvastam róla, a kijelzőjét dicsérték, a sebességét annyira nem, olyan közepesnek értékelték. Szerintem ennyiért nem rossz vétel ha mondjuk a 7"-es Lenovo, hasonlónak tűnő hardverrel 19.900 volt de SIM foglalat nélkül (jó mondjuk szerintem jobb minőségű cucc a Lenovo). Aztán majd kiderül.
-
csendes
addikt
válasz
tboy93 #64748 üzenetére
[Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB Refurbished]. A Zenpad is jó.
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Ez a tablet ez mennyire jó? Elég nonamenek hangzik nem?
Vagy normális?Allview Viva H8 Life Tablet, Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, 8", IPS, 1 GB, 8 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, Android 4.4 Kit Kat, Fekete
Üdv.: Chris
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok. Én 1,5 hete rendeltem Gearbest-ről egy chuwi hi8-at. Röviden: 8 col, 1920x1080 IPS, 4magos 2,16Ghz Intel Z3736F, 2 GB RAM, 32 ROM, Android 4.4 + Windows 10 dual OS.
3 napja jött meg tökéletesen működik, hibátlan a készülék. Volt rajta gyári fólia de rendeltem mellé +1 fóliát is, hozzá való tok hamarosan érkezik. 1 órát volt használva eddig mert nem volt rá időm munka miatt. 29ezer Ft-ért eladó a mai napon, mert nekem mégiscsak kell a 11 col-os változat amin rendes USB bemenet van. Tudom hogy sokan akarnak ma venni tabot gondoltam megkérdem hátha valaki fél rendelni kintről, de így bátrabb, mivel kipróbálható és nem lutri. Garancia természetesen 1 év -3 nap van rá a Gearbesthez. Itthon ennyi pénzért nem lehet kapni hasonlót. -
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy Lenovo Tab 2 A10-70 vásárlásán,de belezavarodtam a sokféle fajtájába...
Lenovo Tab 2 A10-70F ZA000012PL ez mit tud pontosan?
http://shop.lenovo.com/hu/hu/tablets/lenovo/a-series/tab2a10/#tab-műszaki_adatok
Ezekkel az adatokkal rendelkező tablet kellene, de van itt 1 Gb RAM-os verzió, hátul egy vonalban hangszórós, Dolby, 1920*1080 vagy 1920*1200 felbontás....
Előre is köszi ha tud ebben segíteni valaki.
-
Sziasztok! Barátnőm nagymamájának kéne egy tablet. Újonnan vásárolnánk. Itthoni beszerzés fontos. Játszani nem fog rajta valószínűleg, de jó lenne ha gyors lenne
Mivel idős, minél nagyobb annál jobb, 10" körül nézelődtem, lehet hogy a fullHD se kéne, sima HD-n nagyobbak a betűk...
Ár, 100 alatt, minél olcsóbban.
ASUS ZenPad 10 Z300C jó lehet eme célra?
Köszi!
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
60k ig bezárolag keresek LG GPAD V500 hoz hasonlo specifikáciokkal rendelkező tabletet.
Legalább 8 col legyen és 32GB tárhellyel rendelkezzen (akár 16+microSD)
Nézegettem emagon, a zenpadokka szemezgettem.
Ti mit ajánlotok? -
csendes
addikt
válasz
(Bundás) #64739 üzenetére
Van, az emag-on és az ED-n is néhány:
7": Asus MeMO Pad 7 ME70C 8GB Refurbished 15 ezer Ft ED; Lenovo IdeaPad A7-10 Emag 20 ezer Ft
8": Alcor Zest Q880I 8GB ED; Allview Viva H8 Life Emag; mindkettő 25 ezer Ft
Az Emag oldala elvileg folyamatosan frissül, ott még lehet új akció ma. -
Quent1n
senior tag
Végül őt sikerült beújítanom, remélem nem számít rossz vételnek ennyiért
Csak hozzák is ki
Nem tudom mennyivel rosszabb vagy jobb mint a Q8 de az 30 volt ez meg 25, ez döntött
-
-
fezsoo
aktív tag
Szerintem EZT nézzétek meg. Nagyon jó árban van.
Meg, van is belőle!! -
zs-mate
tag
Sziasztok!
Túrom épp a Mediamarkt és az emag BF ajánlatát, van valami bestbuy tabletekből? 30k alatt, csak belekóstolnék a tabok világába, hogyha bejönne majd később váltanék komolyabbra.
Múltkor sajnos a refursbished memopadokról lemaradtam edigital-nal.
Köszi,
Máté -
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
8 éves kislánynak kéne első tab, igazából fotózgatna, játszana rajta ezzel-azzal, szóval nagy igények nincsenek. Nyilván fehér és egyéb lányosabb szín a feketével szemben előny. Nem tudom, hogy valami kínaival kezdjen vagy értelmesebbet nézzünk 20-30e körül.
Mai nap lesz valami amire érdemes esetleg lecsapni? Karácsonyra kéne. -
fules14
csendes tag
Sziasztok! Az Acer Iconia Tab B3-A10 tabletről mi a véleményetek? Főként olvasásra lenne.
-
papeti01
senior tag
közeledik ez a fekete péntek, de olyan mintha csütörtök lenne
még egy értelmes tabletet nem tudtam magmnak kinézni... -
net91
senior tag
Sziasztok,
Az árukereső, az általam megadott paraméterek alapján Asus ZenPad tableteket dobott ki. (40-60 ezres kategóriában)
Nem ismerem ezeket.
Tudnátok véleményt mondani róla. Milyenek ezek a tabletek.
Köszönettel. -
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tablet vásárláshoz a barátomnak. Nekem LG Gpad 8.3 van, ezt is ajánlanám neki, de én nem vagyok otthon a témában így gondolom már vannak sokkal jobbak ezen az áron.
Amire kellene:
- internetes böngészés
- youtube
- esetenként film
- olvasás
- néha játszani (talán)Képernyőméret:
- 8-10 colRendelkezésre álló keret:
- 80 és 90 közöttElőre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
Gábor -
zaskar
senior tag
válasz
tjb007 #64716 üzenetére
Közben utánanéztem a Tab E-nek, tényleg nem egy nagy durranás. A rászánt összeg kb. max. 60 ezer lenne, közben annyi változás van, hogy 8 colostól felfelé keressek. Ha Kínából kéne rendelni, nem lennék gondban, tudom mit érdemes, de a hazai kínálattal kevésbé vagyok képben. Legfeljebb majd holnap reggel átnézek minden oldalt, ahol black friday van.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy csináljak egy teljes rendszermentést, amit később ugyanúgy visszaállíthatok, mint a Windows-nál? Egy Asus memopad HD 7 (ME173X) az áldozat, és nem rootolt. (Bár azt olvastam, az visszavonható úgy, hogy a szervizben nem veszik észre.) Akár a Windows-ra telepített progival is jó, ha wifin vagy USB-kábelen át is elvégzi. Esetleg bluetooth-on. (W8.1, 64 bit)
Szóval nem csak az alkalmazásokat, hanem a teljes rendszert el kéne mentenem.
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Én is a holnapi BF miatt írok meg + egy kérdéssel, mert nem találtam semmit a kinézett tabletról.
- bárhonnan jó nekem a tablet, csak legyen rá garancia, ami ér is valamit, mert bármikor lehet vele probléma ugye.
- új is jó, refurbished is jó, újszerű garanciás (ne egy-két hét legyen hátra a gariból) használt is jó.
- 25-35K HUF bruttó ár.
- kijelző mérete mindegy, 7"-tól bármekkora, de minél nagyobb, annál jobb,a kijelző minősége viszont nem mindegy! IPS és AMOLED jöhet, 720p a minimum, alatt nem kel semmi, de az 1080p lenne a legjobb.
- legjobb lenne a 2GB RAM-os tablet androiddal vagy DualOS-sel. böngészni, filmezni lenne használva, néha ilyen alap játékokkal, mint pl. az Angry Birds
- gördülékeny legyen a rendszer, most nem a játékokra értettem, hanem mondjuk böngészőből megyek a galériába ott tudjak nyugodtan lapozgatni akadás nélkül.Támasz pontnak itt a román BF, ami holnap lesz itthon is, kicsivel több pénzért a lej-es árakat 70-nel beszorozni meg 1-2 ezret hozzáadni. Amiért ezt mutatom, ott található egy Allview viva q10 pro, ami a procin kívül minden jónak tűnik, de ha minden laggol rajta, akkor hagynám.
-
martin555
aktív tag
sziasztok,
vennék 1 db tabletet,
8 coll minimum (nagyobb lehet kisebb nem)
"normális" processzor, elegendő ram,
windows+ android előny, jó lenne ha tudná
egyébként single tasking-ra kell, gyerekeknek játszani, filmet nézni, útközben magunkkal vinnisemmi egyéb, nem kell GPS, csak hogy micro SD kártya bővíthető legyen, az nyilván igen.
HDMI output esetleg lehet de nem fontos.
20-25.000 ft max, emag black friday vagy innen valamit:
http://www.gearbest.com/tablet-pcs-c_11294/tb8_8~inch/?odr=low2high&odr_value=1
páldául konkrétan Onda V820W Windows 10 + Android 4.4 Tablet PC? vélemény?
vagy hasonlót? kérem adjatok egy pár konkrét tippet linkkel, EU , spain , UK warehouse is lehet gearbest, banggood, stb..
KÖSZI!!!!
-
keep2000
tag
sziasztok
én is a holnapi BF előtt kezdek érdeklődni tablet fronton.
A következők érdekelnének benne:
- Ne túl régi Android (extrém esetben Win)
- 8" méret, preferált a 4:3-as kijelző (7 kicsi és általában hosszúkás, 10 már nagy)
- emberi mennyiségű memória, kb folyamatos működés, ne kezdjen el lassulgatni 1-2 hónap közepes használat után
- lehetőleg fekete
- bluetooth
- viselhető képminőség napfényben. Csodákat nem várokami nem érdekes
- GPS
- mobilnet
- kameraAmire használnám:
Youtube, zene, esetleg filmnézés ha el kell menni itthonról, levelezés, böngészés, keresés, ebook olvasás, aktív 9GAGesetleg némi játék.
Fontos, hogy a böngészés értelmes sebességgel működjön, a mostani tablet 2-3 hét után úgy belassul, hogy alig lehet használni, csak a factory reset segít ideig óráig.Ár: 30-35.000 Ft környékében gondolkozom. Ha olcsóbb, nem baj. Többet nem szívesen adnék érte.
Köszönöm, ha adtok néhány tippet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Quent1n #64697 üzenetére
Az ME70C-n kívül gyakorlatilag bármelyiket választhatod.
Az Amazon tabletjei meg azért nincsenek ajánlva, mert egyrészt nem forgalmazzák itthon, másrészt meg gyárilag egy saját Android fork fut rajtuk, ami minden Google alkalmazástól és API-tól mentes, szóval out of the box nincs rajta se Play, se semmi.(#64698) zaskar
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább ne. Mennyit szánna rá a kollégád?
(#64701) McReay
Acer B1-770, Lenovo A7-10, refurbished ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, Alcor Zest Q880I
(#64703) MonRo
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindegyik jobb valamiben a másiknál. A Lenovoban van a nagyobb felbontású (és valamivel jobb) kijelző és a nagyobb akku, az ASUS-ban meg az erősebb processzor és a nagyobb belső tárhely. Ezek és az ár figyelembevételével szerintem nem lesz nehéz meghozni a döntést.
(#64706) dragonfx
Nekem megfelel (az esetek 70%-ban egy ilyen felbontású tabletet használok), pedig a telefonom FHD és a többi tabletnek is nagyobb a felbontása, de ez én vagyok.
(#64707) Met
Ha azt gyorsnak érzete, akkor majdhogynem minden/bármi szóba jöhet. Így meg aztán még nehezebb.
(#64708) vacs
Mivel hivatalosan Magyarországon továbbra sem forgalmazzák, így normális garancia sem lesz, csak bolti. Itthon leginkább a sufnigéesemek forgalmazzák, náluk meg elég valószínűtlen egy fekete péntek.
Az EXPANSYS-on nézd esetleg majd meg, náluk is lesz talán akció.(#64710) mellov
Ha kifejezetten gamer tabletre van szükség, akkor csak ez a kettő jöhet szóba (az Acer Predator 8 az én szememben nem az). Itthon túl nagy felhozatal nincs, 80-90 ezer forint környékén az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL és az ASUS ZenPad 10 Z300CL számít a legjobb vételnek a teljesítményt is nézve.
(#64711) kretenallat
Hasonló eset, szintén GearBest.
Igen, van/volt olyanra példa, hogy egy lyukon osztozott a kettő, a fizikai reset "gomb" nyomkodása viszont továbbra sem csinál factory resetet. Önmagában az csak egy fizikai megszakító, szóval ez csak egy ilyen kalapból előhúzott random válasznak tűnik.Felesleges körök helyett én egyből a PayPal felé fordulnék, bár benne van a pakliban, hogy nem a javadra fognak dönteni.
(#64712) Scrydhan
LG G PAD II 10.1 (az alaptárhely mondjuk nem nagy)
Az abszolút csúcs a Tab S2 9.7 lenne, de ezt már kiejtetted. A másik még, ami szóba jöhetett volna a Nexus 9, de az meg nem bővíthető.(#64713) freeknight
Igen, létezik ilyen.
A fekvő robotnál nyomd meg a hangerő + (vagy -) gombot, némely modellnél így jön be.
További lehetőségek: [link](#64714) Tanisz
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább felejtsd el.
Acer Iconia Tab B3-A20, ASUS ZenPad 10 Z300C, ezekre érdemes ránézni, plusz esetleg még a refurbished ASUS-okra. -
csendes
addikt
válasz
Tanisz #64714 üzenetére
Esetleg még [Asus MeMO Pad 10 ME103K 16GB Refurbished]
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nagyon alul informált vagyok a tablet piac termékeivel, kb 3 éve foglalkoztam vele utoljára.
Ezért fordulnék hozzátok, kérnék tanácsot!Testvérem szeretne venni egy 9-10"-os tabletet, teljesen általános felhasználásra, netezés, közösségi oldal, videók nézegetése...stb.
Nem kell SIM kártya foglalat, elég ha WIFI-s, de ha véletlen van rajta 3G, nem hátrány, bár amilyen ársávban akar, annyiért nem lesz
Az akkuja jó lenne ha elég izmos lenne, szóval ne merüljön le 1-2 óra alatt.
Hazai boltban megvehető legyen, akár pár napon belül.A piacon elérhető most max 60e HUF környékén ilyen paraméterekkel rendelkező tablet?
Néztem eddig a ASUS ZENPAD 10"-et vagy a Samsung Galaxy Tab E -t, de bármilyen gyártó szóba jöhet.
A lényeg még az, hogy ne kelljen mókolni a ROM-ot, testvérem ilyenhez nem ért, nekem meg nincs kedvem vele szórakozni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz -
freeknight
őstag
Sziasztok!
Kezembe került egy nagyon régi, kínai dzsunka gyártó tabletje, név szerint valami Sanei N10. A tulaj nagyon régen használta, de most elővette megint, csak időközben elfelejtette a pattern-t.
Na most egyértelmű a dolog, hogy be kéne lépni recovery módba, és onnan nyomni egy FR-t. Igen ám, csakhogy azt produkálja a gép, hogy eljut recoverybe, de csak a fekvő android logót látom piros felkiáltójellel. A menüt sehogy sem tudom elővarázsolni, csak ezt a szép képet tudom nézni.
Létezik olyan, hogy egy androidos gépen, amelyikkel egyébként ránézésre semmi baj sincs (be is bootol szépen), nem lehetséges előhozni a recovery mode-ot? -
Scrydhan
senior tag
Sziasztok
Meglepő módon androidos tabletet szeretnék vásárolni,ime a feltételek:
-Minimum 9 colos kijelző
-Nagy alap,illetve tovább bővíthető tárhely (nagy alatt min 32 gb és bővithető alatt 128 gb-os microSD.t értek)
-Játékra illetve filmnézésre használnám
-A keret maximum 150e,+/- 5e belefér
-Csakis újonan venném.Nézegettem a Galaxy Tab S2-őt,de filmnézésre egyátalán nem tűnik alkalmasnak a 4:3 illetve a home gomb alatt lévő egyedüli hangszóró miatt.Magamnak venném,nem lenne hátrány az se ha kisebb munkára is lehetne használni,pl. Word meg Powerpoint.
Egy használható kamera se lenne hátrány,vaku nem muszály,nappal fotóznék vele ha fotóznék.
Hozzátenném hogy még soha sem volt tabletem,bár a telefonomat annó megnyúztam a custom ROM-okkal. -
kretenallat
senior tag
válasz
kretenallat #64677 üzenetére
Valaszolt a dragalatos GearBest support:
Regarding the tablet please follow these steps:
1) Charge the device for at least 6 hours and see if the device powers on normally: please try to charge using the mains AC and also via USB.
2) If this does not work, please use a needle to carefully press the pinhole-shaped hole on the side of the tablet to perform a factory reset.
3) Go to settings and choose pen calibration, and recalibrate the screen by carefully following all of the on-screen instructions.
4) If it still does not work, could you please check the item with your local technician?
It might be an easy fix they can do for free.If they need to charge a fee, please first ask them a quote and send it to us to be reviewed.
Depending on the quote, we will either offer to cover a part of the repair fee or offer other solution based on our warranty.
Please wait we review the quote before repairing.A 2)-vel kapcsolatban kerdesem is lenne: az egyetlen lyuk, amit lattam a mic felirattal buszkelkedik. Hallottatok mar olyan eszkozrol, ahol a reset lyukat osszevonjak a mikrofoneval? Nem igazan merek tuvel belepiszkalni.
A 4)-es pont meg vicces, kikuldenek egy hulladekot es aztan felajanljak, hogy jarjak utana es a javitas osszegenek egy reszet fizetik. Wut?
Ilyen hozzaallas eseten a paypalra lehet szamitani?
HPAA: nem tudok mit mondani, most az en bizalmam is elegge megrendult, mind a markaban, mind a kereskedoben.
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos az előző kérdésemre nem jött válasz, mondjuk én küldtem el rosszul, így újra érdeklődnék....
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy ismerősöm szeretne androidos tabletet venni magának. Játékra szeretné leginkább használni, az ár amit költene rá az 80-90 e Ft (a méret,akku idő, stb. teljesen lényegtelen, a lényeg tényleg az lenne hogy játékra szeretné használni). Néztem Nexus 9-t, Nvidia Shield-t, de nem tudom melyik jó ténylegesen. Esetleg tudtok egy meghízható használt (talán még gari is van rá) tabletekkel foglalkozó oldalt ahonnan bátran vásárolhatnék?
Ti milyen készüléket ajánlanátok? Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Sziasztok.
Holnap a Black friday-en lesz valahol akciós a Nexus 9, tudtok esetleg valami webshopról, ahol normális garanciával kapni?
-
cidalain
veterán
A legtöbb helyen most lesz a BF, igen. Viszont ahol nem lesz, ott más néven rendeznek akciókat, szóval minden online üzletben érdemes körülnézni (természetesen Edigital is csinál újra akciókat, annak ellenére hogy múlt héten BF-ezett...)
Bírják a strapát, már amennyire mondjuk a Lenovo. (Annyira nem mint a Dell Latitude 12 Rugged Tablet, viszont nem is kerülnek 850.000 Ft-ba)
Rendes Play van. Csak a kínai belpiacos szaroknál fordul elő ilyen, hazai forgalmazásúaknál nincs ilyesmi probléma. -
L4CI2
aktív tag
válasz
cidalain #64702 üzenetére
üdv
ez a BF most minden webáruháznál lesz ?
és ez az acer/Wayteq megbízható darabok bírják a strapát ?most lehet bődületes baromságot fogok kérdezni sorry : ezeken rendes Google play áruház van nem valami saját mokolt ( tehát lehet telepíteni mindent egyszerűen a google play-böl )
-
MonRo
tag
válasz
tjb007 #64694 üzenetére
Szia, köszönöm a választ!
A transformerst nézte ki cégünk, az edigiben de akkora darabszamot nem tudnak nekünk adni (pár darabjuk van csak).
Ezt ajánlották még nekünk: Lenovo ZA010046BG Tab 2 A10-70 10" FHD, 2G memory,16G e-MMC,WiFi+4G, Midnight Blue.
Melyik a jobb ár/értékű? A Zenpad vagy a fenti Lenovo-e a jobb? -
cidalain
veterán
Akkor Wayteq xTab 7Q. full fehér, és van elöl jelzésértékű kamera (hátul itt sincs, de ezek úgyis használhatatlanok. egy 10e Ft-os kompakt 1000× jobb képeket csinálna.)
Most 23 körül van, BF alatt talán elcsípheted 20 alatt valahol.
Esetleg Acer iconia B1 770. Itt elvileg hátul is van egy kis 2MP-es kamera. Viszont ez 30 körül van, de bemehet holnap 25 alá. -
McReay
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új tabletet 7" vagy 8"-osat.
Mindenképp itthonról szeretném beszerezni.
Alap felhasználásra lenne: facebook, böngészés, youtube videók (nagyon-nagyon-nagyon kevés játék - anyósnak lesz)
Az összeg, amiért venném 30.000 HUFAzért, hogy normálisan, akadás-mentesen működjön legalább 1GB RAM legyen benne, 3G/LTE nem opció, mert csak otthon fogja használni WiFi-vel.
Köszönöm előre a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Képregény topik
- MIUI / HyperOS topik
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest