- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
johnny82 #65899 üzenetére
Mindenkeppen androidban gondolkozol?
Fokent excel es word = ezt a legjobban office-szal es win alatt tudnad hasznalni.
Asus T100H (win), bar egy kicsit tobb.Esetleg ennyiert mar korrekt android+win dual bott kinai csodak vannak.
De ehhez kulfoldi beszerzes kell. Garanciaztatas problema.
(Bar hasznaltpiac eseten itthonrol is lehet ilyesmit) -
Hali!
Laptop kiváltásra szeretnék tabletet venni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 10, vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - használt, de sok garis, jó állapotú lenne a legjobb, de új is lehet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - garancia miatt itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - főként excel és word (emiatt nagyon fontos, hogy valamilyen billentyűzetet valahogy lehessen rá csatlakoztatni - laptopként funkcionáljon), másodlagosan hd filmek (matt, minőségi kijelzőnek nagyon örülnék), online filmek böngészőből, online rádió (viszonylagos hangminőség miatt írom), játék csak olykor-olykor, vagy semennyire
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. - sajnos abszolút nem vagyok képben, hogy mennyiből lehet ilyet kihozni. 100K talán?Dell Latitude E6530-at kell kiváltson.
ASUS Transformer Pad TF103C-t próbáltam, de billentyűzet nélkül. Nekem gyenge, lassú, ennél biztosan több kell, filmet néztem rajta, elég hangos, de a fényes kijelző nagy hátrány.
Köszi!
mod: jó akksi előny.
-
cidalain
veterán
Van nexus 9!
Magyarorszagon nem forgalmazzak kozvetlenul, csak szurkeimportbol van, vagy eleve kulfoldrol veszed meg. Pl az expansys forgalmazza, onna tudnal rendelni forintert. Kar hogy boven tobbe kerul kint a kereted, 120 kellene hozza.A keretedbol, annak is a felso resze majdnem kijon egy Huawei Mediapad M2. Ez eleg korrekt, es talan beleferhet neked. A sima Zenpadoknal azert magasabb szint.
Ha tul draga akkor csak a Zenpad marad, de attol jincsenek elajulva az emberek, sima kommersz cucc.Vagy marad meg egy lehetoseg: kinai tabot veszel, valami EU raktarbol. Ennyiert meg valogathatsz is: Chuwi, Teclast, Onda, Cube, Pipo markak kozott valogass.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
A Nexus 7-nek lesz utódja?
Én valami hasonlót szeretnék vásárolni, csak nagyobbat.(8-10")
Fontos lenne számomra, hogy jó támogatottsága legyen a tabletnek (frissítésék, szerviz), és elsősorban Magyarországon szeretném megvásárolni.
Tudnátok ajánlani márkát és típust?
Felhasználás Internetezés és filmek nézése. Ár 50- 80 ezer körül.
Köszönettel. -
numera007
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani androidos tabletet 10 colost gyereknek lenne alapvetően, játékra, főleg focis játékok futnának rajta. Ha lehet magyar boltból de ha nincs ilyen árban akkor ali, ebay, gearbest stb lehetőleg EU warehouse vagy EU-s feladású legyen. 85 USD a limit. Köszi.
-
bobo4913
csendes tag
válasz
shaggy #65858 üzenetére
Szia. Tudnal írni a galaxy a tabodrol véleményt? Hogy vagy vele megelegedve? Milyen rajta filmezni? (a 4:3 miatt)
Nagyon gondolkodok hogy egy ilyet vagy egy honor x2-t vegyek. A honor jobb valasztas lenne, de minden termekem samsung igy maradnék a márkánál, de tab s2 nekem drága -
mouzrr
őstag
Sziasztok. 50-60ezer forint között milyen tabletet érdemes venni ami legjobban megérné az árát? A méret mindegy, jól jönne több ajánlás hogy válogathassak. Nem powerusernek lenne, szóval szerintem elég az 1 GB ram, filmnézésre, kisebb játékokra lenne csak használva. A nagyobb boltok árai érdekelnének főleg, előre is köszönöm nektek!
-
dragonfx
veterán
galaxy tab4ről vélemények? 7"os.
-
johnny500
tag
Sziasztok! Van egy Lenovo tab2 a10 70es tableto. Ma dobta fel a 5.0 rendszerverzió frissírést. Valakinek tapasztalat? Érdemes?
-
Talan probald ki ezt [link]
-
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok,
használtan szeretnék tabletet venni, nagyobb 12-13" kijelzővel. wifin való netezésre illetve divx filmek nézésére lenne használva. Fontos a jó kijelző, jó betekintési szöggel. Androidos legyen!Árat egyelőre nem írnék, először csak tájékoződnék....
-
Raruh
tag
válasz
bakter24 #65879 üzenetére
Ne tévesszen meg, a készülék nem használt attól, hogy refurbished! Makulátlan teljes mértékben, valószínűleg csomagolássérült modellek, ezért letek újracsomagolva, de eddig a 3 készülék közül mind gyönyörű volt.
Illetve ma beszélgettem az edigitalban az eladó hapsival, aki moondta, hogy egyébként megoldható a frissítés, mert ha nem sikerül, beküldheted szervízbe, ahol a legfrissebbet tolják fel neked. Lévén, hogy van rá 1 év grancia, bőven belefér. És ahogy olvasgattam csak ez az 1 frissítés hibás, a többit fel kell tudni telepíteni rá.
Én is meg fogok vele próbálkozni, amint megszokom, hogy működik.. -
regener
veterán
válasz
this is life #65878 üzenetére
Most elkezdtem párat leszedni, szóval amint lejöttek kiderül.
Csak annyit tudok róla hogy Beex S2 a "gyártó" és a modelnév, többet nemIlletve rengeteg van fent az egyik külföldi oldalon mint pl. ez is, de még regelnem kell hogy letudjak tölteni.
-
Exian
addikt
válasz
sssirius #65867 üzenetére
""nem kompatibilis készülék". Ilyet nem tapasztaltál vele?"
Én konkrétan nem. Igaz, arra a tabletemre túl sok mindent nem is raktam fel, csak ami kell munkához. Azt a tabletet szinte csak távoli adminisztrációra használtam, távoli gépekre való belépésre és karbantartásra.
Ehhez a teamviewer, a Microsoft RD kell csak. Ezen kívül fájlkezelőket raktam fel (ES File Explorer, Total Commander), ezek mind gond nélkül felmentek. Mivel játékra nem használtam, így arról nem tudok nyilatkozni. Illetve, Angry Birds verziókat próbáltam, azok mentek.
Mindenesetre jelenlegi árán már nem annyira jó vétel szerintem, van annyiért több, jobbféle refurbished példány más márkáktól, én a múltkor, pár hétig futó 20.000 ft alatti árra írtam, hogy annyiért viszont teljesen jó, annyiért egész biztos, hogy nincs jobb. Szerintem,
-
válasz
regener #65876 üzenetére
Ha megprobalnal egy rk 3168-hoz valo romot az rk flastoolal felflashelni, az se menne ? Tudom a driverekkel nem biztos hogy nem lesz gond de hatha ossze hozhato, esetleg egy custom recovery a flashtool alol....
Jo lenne tudni ki az oem gyarto es akkor az rk batctoollal egy firmware img flashelheto lenne ... -
regener
veterán
Nincs hozzá semmilyen program, a recovery-t nemtudtam előhozni eddig sehogy de majd holnap még szenvedek vele. Nem jelenik meg, csak miután felraktam a hozzá való Rockchip3168-as drivert (aminek a keresése elvett 2 órát mert a Win8-as verzió nem jó 8.1-re...) majd felismerte de nem lehet "Restore"-állni a firmware-t a letöltöttekből mert nem hozzá való.
Ráadásul ha lehúzom a gépről akkor be sem kapcsol, pedig az aksijának nem volt baja.
Játszottak rajta, a képernyő villogott, majd egyszercsak újraindult és azóta nem akar semmi jót.
Közben vettek valami komolyabbat ezt meg elkértem hátha fel tudom éleszteni de nem is gondoltam hogy kb. lehetetlen ROM-ot szerezni rá. -
-
regener
veterán
válasz
Kean_Sorbo #63234 üzenetére
Sziasztok, hozzámkerült egy Beex S2 amin fekszik a droid piros háromszöggel a gyomrán.
Keresgéltem a neten is és próbáltam aztis amit Kean_Sorbo feltöltött ROM-ot de "Check Chip Fail" hibával el sem indul a helyreállítás.
Nincs recovery menü se aminek előkéne jönnie.Valami ötlet esetleg?
-
cidalain
veterán
válasz
hommeros #65870 üzenetére
Elso ketto elegge utos hardver nagyon jo aron, nevtelen branddel, vahy a masodiknak meg neve sincs. Akar kamu is lehet.
A Chuwi es az Onda viszont ismert kinai gyarto, bar papiron kicsit gyengebb mint a masik ketto, de legalabb valos termek. En e ketto kozul valasztanek.
Milyen felhasznalasra venned? -
Raruh
tag
válasz
bakter24 #65868 üzenetére
[VIDIÓ]
Hang nincs, mert örültem, hogy találtam egyáltalán olyan videorögzítőt, ami fel is vette a dolgot, nem csak elindított egy számlálót.
Egyébként tökéletesen játszható, a menüben észlelni csak kisebb akadást a töltésnél, de ez szerintem inkább az internetkapcsolatnak róható föl, ugye akkor frissíti az eseményeket, stb.
Negyed óra alatt kb 5-10%ot merült, de fontos szem előtt tartani, hogy közben ment a wifi, és még ez a szuper rögzítő alkalmazás is, ami állítom, hogy jobban terhelte a táblagépet, mint maga a játék. Csata közben egyébként nem nagyon láttam beakadásokat, eltekintve persze a darabos mozgású egységektől, mint az a nagy mamlasz az utols pályán
A készülék valamennyire persze melegedett, hisz terhelve volt. Nagyjából a kamera alatt, a készülék közepe lett picit melegebb, de egyáltalán nem zavaró mértékben. A kijelzőn ezzel szemben nem tapasztaltam hőm. változást, ami nekem pozitív élmény.
És egy megjegyzés a végére: Természetesen erre a tabletre is ráereszti a gyártó a kedves kis alkalmazásait, amik semmire nem jók, szóval nyugodt szívvel le lehetőket tiltani (többnyire), de én így tettem a nekem fölösleges más android alkalmazásokkal is, mint pl: google könyvek, ~ zene, ~újság, google+, hangouts és társaik.Remélem hasznodra válik, ha van kérdésed, tedd fel nyugodtan, készséggel válaszolok rá!
Üdv: Raruh
-
Raruh
tag
Ez a Predator 7 hasonló kategóriás mint az overmax. Mondjuk hasznos lehet a mini hdmi csatlakozó esetleg.
De erőforrásban nem tudom hogy hajtaná meg a komolyabb játékokat. Nem arra lett tervezve, de az árához képest biztos élvezhető. A31 cpu bújkálhat benne is? Partíciójáról tudsz jót/rosszat mondani? -
Raruh
tag
A 7"os Asus MeMo Pad meglepően jól van partícionálva, nincs szétkapva a beépített memória így kijelzi, hogy 16gb-ból 4-et lefoglala rendszer, a többit felhasználhatod szabadon. Plusz van olyan funkciója is, hogy külső SD-re telepít bármilyen root, meg linkelgetés nélkül. Az ára is egész vállalható, most az Edigitalnál van 25k-ért refurbished, amik tényleg új készülékek, valószínűleg csomagérült szállítmány, illetve nem lehet őket lefrissíteni, csak manuálisan 5.0-ra, mert egy hibás frissítés kering most a levegőben, érts: Ha OTA-n frissítesz, viheted vissza a készüléket. De teljesen egfelel játékra. 1 év gari, 1 GB ram, 16gb memória, 4magos intel proci ami ha jól emlékszem 1,86 Ghz-ig skálázott(1,33 az alapjárat). Ma kezdtem el használni, eddig még csak a Hearthstone-t pörgettem rajta, de meglepően szépen fut. Az akksiról nem tudok még sokat írni, kell neki egy nagy töltés, de a 35%os alaptöltést másfél óra játékal sikerült leküzdenem, full fényerőn, wifivel. Ez azért nem olyan rossz. 7" HD IPS kijelző is elég szépen jelenít meg, panaszra nem lehet ok, csak a frissítés miatt. Az edigitalnál pedig már hozzászoktak, hogy hordják vissza őket cserélni, szóval csillagos ötös a srácoknak a türelmükért
De a lényegre térve, ha van rá igény, és elgondolkodsz a tablet megvásárlásán, akkor feltelepíthetem az általad emlegetett játékot, esetleg egy rövid bemutató is belefér csak a miheztartás végett.
Általában a tacskós és egyéb keleti országokból származó tableteknél szokott előfordulni ez a nincs elég tárhely probléma, volt már dolgom overmax quattor 10+-al, ami nem egy legolcsóbb kategória volt, mégis agyrémet kaptam a partícionálásától. Csak, hogy értsétek mire gondolok:
1. Bootloader -
2. Recovery(TWRP) -
3. Boot -
4. System(CM) ~2gb
5. Data ~ 2gb
6. Internal SD(EMMC) ~ 3gbKörülbelül így nézett ki. Természetesen egy normális rendszer telepítése után, vagy egy komolyabb játék(mint az előbb említettek) után meg is telt a belső Data tár, és nem fért semmi, sehova.
Nem beszélve arról, hogy lévén az "Intenal SD" neki SD kártya, amikor áthelyezel valamit az SD-re, akkor ő azt csak áttolja másik partícióba, de neked ettől semmivel nem lesz jobb, külső SD-t pedig el is felejtheted ilyen fájlrendszer mellett..
Ennél vannak egyébként rosszabbak is... Láttam már olyat, ahol a belső 8GB-ból külön 1Gb partíci volt létrehozva a cache-nek, de hogy minek?Lényeg a lényeg, megszabadultam az agyrémtől, és áteveztem egy másik agyrémhez (SNSV).
Üdv: Raruh
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresnék tabletet 20k-nál sokkal többet nem szánnék rá.
Felhasználás: szókereső, mahjongEgyéb elvárások:
- 7" (10" már gondolom nem fér a keretbe)
- Androidot preferálom, de gondolom Windows-os tabon is lehet nyomni azokat a játékokat
- 1GB RAM
- üzemidőben nem kell iszonyat magasságokat belőni, de ne kelljen óránként tölteni
- ma már úgy látom a legalább 2 mag nem nagy elvárásElőre is köszönöm az ajánlásokat.
-
Exian
addikt
válasz
bakter24 #65860 üzenetére
Ami biztos, hogy minimum 16GB belső tárhelyes tabot keress, mert alapból is piszok nagy magában ez a játék. És ugye hiába van papíron 8GB, sok tableten abból csak 1GB-t tudsz szabadon, alkalmazás telepítésre használni. Az én 16GB-s tabletemen is csak ~2GB marad szabadon felhasználhatóan, a többi az már csak adattárolásra jó, illetve utólag átrakni rá az alkalmazásokat.
Majd kipróbálom, csak perpill nincs ekkora tárhelyem, hogy fel tudjam rakni
-
bakter24
őstag
Üdv srácok, tablet vásárlás előtt állok, kérdés, milyen legyen.
A kérdésem, jelenleg mi a legolcsóbb tab, amin még akadásmentesen fut a Plants Vs Zombies 2 ?
Volt már tabletem, és nem használtam ki, eladtam. De ez a játék nem jött ki semmire Androidon kívül, emulátoron PC-n élvezhetetlen, szóval veszek egy tabot.
Wifi only, 7", amiben gondolkodom, hazai beszerzési forrásból. A fő szempont tényleg a nevezett játék maximális élvezete
Elsősorban gyakorlati tapasztalatokra számítok, nem csak pusztán számadatokból következtetett tanácsra
Köszi előre is
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Van egy samsung galaxy Tab A 9.7 tabletem és tokot szeretnék rá venni szerintetek melyik ami jó lenne ár érték arányba.
A boltba a gyárit javasolták de az 14.000 forint.
Most Egy kihajthatós igear tok van rajta de amikor az elejét kihajtom a tablet mögé akkor lezárja a képernyőt mert azt érzékeli, hogy bevan csukva a tok. -
angelside77
tag
Win-esbe akartam írni, lehet törölni, sorry
.
-
cidalain
veterán
válasz
Game-over #65853 üzenetére
3G-vel
Alcor Q882M 35-ert
Wayteq 8x kicsit tobbert terkeppel (de mashol lehet olcsobb terkep nelkul)
Lenovo A7-30 csak 30, cserebe csak 7"3G nelkul
Asus ME103K 38-ert, viszont cserebe 10"-os. Ez refurbished termek.
Itt nem nagyon van most jonevu 8"-os ajanlat, inkabb csak 7-esek. -
andris1602
aktív tag
válasz
this is life #65854 üzenetére
Ettől tartottam
, köszi a választ.
-
válasz
andris1602 #65832 üzenetére
Ha az ismeretsegi koromben levo alcorosok tapasztalaibol indulok ki , akkor hanyagolnam ezt a markat, es inkabb a lenovot mellett dontenek.
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Ismerős szeretne egy tabletot és ebben kérném a segítségeteket.
Ezeket szeretné:
-Ár 35 k körül
-Legalább 8" kijelző IPS panellel
-Használatra csak filmnézés, netezésre kellene
-Mo-i beszerzés
-(Jó lenne a 3G, de nem muszáj)Előre is köszönöm a válaszokat!
-
motown5l
senior tag
Sziasztok.Excelvan Bt1077 tabletrol hallott mar valaki.?Esetleg valami velemeny.
-
andris1602
aktív tag
válasz
pècsimunkás #65842 üzenetére
Köszönöm a választ
Nem a másik tabinál a rendszerben van elrejtve egy alkalmazás, amire bejelez a vírusirtó, de rendszeralkalmazás, ezért nem tudja törölni.. Aztán adtak ki hozzá új fw-t, ott már nem jelez a vírusirtó, de egy két reklám megmaradt..
Üdv
-
lizakd
tag
Helló!
Próbált már valaki valamilyen dvb-t sticket? Akinek van tapasztalata már ilyenbe tudna valamit ajánlani?
-
cidalain
veterán
válasz
ballington #65844 üzenetére
C és CX alapvetően majdnem ugyanaz. Háttértár méret, kamera felbontás, ilyesmiben szokott különbözni az Asusnál. Jellemzően az X verzió a gyengébb.
-
¤Envy¤
aktív tag
Üdv!
Milyen tablete(ke)t ajánlanátok?
- A méretekkel nem igazán vagyok tisztában, de az biztos, hogy nem a legnagyobb kell. Talán egy ebook olvasó méretű, vagy azoknál picit nagyobb kellene. Olyan kis kényelmeset.
- Új legyen!
- Itthon szeretném venni, DE a külföldi rendelés sincs kizárva.
- Használni: játék, internet, filmnézés, ilyesmikre.
- Ezüst VAGY fekete színűt, inkább ezüst, ha lehet, de nem a szín a mérvadó.
- Pénz az ne legyen mérvadó, csak az, hogy jobb, megbízhatóbb márkát szeretnék. (De persze azért nem a legdrágábbat, de nem is a legolcsóbbat. Csak jót. Mondjuk 30-40e körül találok-e már ilyet?)
Köszi!
-
tonyrulez
őstag
válasz
ballington #65844 üzenetére
Ezt az ME181XC-t hol nézted ki? Mert ha Google sem találja, csak ezt a kommentet meg egy HA-hirdetést, akkor nem hisazem hogy létezne ilyen. Gondolom az ME181C-re gondolsz.
-
ballington
addikt
Skacok,
kinéztem ezt az ASUS Memopad 8 ME181XC-t, de nem igazán találom, hol lehetne kapni. Helyette más?
Vagy ME181C? -
ziiu
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt előtt. Használt tabletek néztem és találtam pár jó ajánlatot. Szerettem volna, ha legalább 10 col körüli kijelzője van, de láttam pár jó 7-8-ast is. Az alábbiak arra lennék kíváncsi melyik jobb, netezésre, hd film nézésre, közepes játékra és melyiknek van szoftveres támogatása itthon. Válaszokat előre is köszönöm. Az összeg határ 50e. Ezek férnek bele a keretbe.
Huawei T1 8.0, Huawei MediaPad T1 10, Dell Venue 7, Dell Venue 8 3840, Sony xperia z3 tablet compact, Sony Tablet S, Xiaomi Mi Pad. -
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65838 üzenetére
Dualos tabletnak 90%-ban a wines részét használtam . Vettem bele egy 64 gigás memóriakártyát , azt a win nem ismerte fel , a droiddal leformáztam ,utána nem volt gond . A memória kártya volt az elsődleges mentési helyem . A szabad memória úgy emlékszem 8-10 GB -volt a win - nél , 4-5 a droidnál . de ,mint írtam ,én a memória kártyára mentettem a dolgaimat . Meg van 2db 64gigás pendrive-om . Németországban az ilyesmik olcsóak nagyon , talán 15 euróért vettem őket ...
Tetszett még a win-es billentyűzet is .
Skypre viszont a droidot használtam .
Kb ennyi ... Böngésztem és filmeket néztem rajta . Meg játszottam valami zombis-lövöldözős játékkal néha .A "más"-hoz : Nem töltöttetek le valami háttérkép alkalmazást ? Azok tudnak reklámokat ontani ...
-
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #65840 üzenetére
a legvállalhatóbb, és legjobb áru 10"-os ez lenne:
Asus Memopad ME103K Refurbished
Viszont ez Refurbished termék. -
tonyrulez
őstag
Üdv!
20ezer környékén most melyik 7 colos tablet bestbuy? Pár éve a Cube Talk7X volt, most kellene mégegy. Lényeg hogy GPS és SIM foglalat is legyen benne, navigációhoz, filmezéshez, néha netezéshez kellene. Jöhet Kínából, de EU warehouse jobb lenne áfakerülés miatt.
-
andris1602
aktív tag
válasz
pècsimunkás #65835 üzenetére
Köszönöm a választ.
igen, ez a lehetőség marad, ha ilyet veszek.
Egyébként milyen volt a dual os tablet a gyakorlatban? Gondolom a win része zabálja a háttértárat.
Más: Vettem egy fél éve egy 8" Alcor tabletet a barátnőmnek, és szép/jó/erős, de a reklámokat nem lehet belőle kiirtani.. (félreértés ne essék, nem az ingyenes programok alatti reklámokra gondolok, hanem a böngészés közben dobál fel ablakokat, meg az alsó sávot telepakolja..) A PH-s topic-ja szerint root-olni kéne, de akkor is visszajön egy idő után ez az apró kis figyelmesség..
Ilyet tapasztaltál esetleg? Volt bármi összeütközés a két rendszer között?
Köszi
-
csendes
addikt
válasz
pècsimunkás #65820 üzenetére
33Wh ~= 8800mAh (3.75V névleges feszültséggel számolva) P=U*I, illetve E=U*Q
-
pècsimunkás
addikt
válasz
andris1602 #65832 üzenetére
Èn is sim kártya nèlküli tabot vettem , egy teloról oszd meg felè a netet . Az Alcor nálam is kèpben volt . Eddig dual os - es tabletet használtam , de inkább a win- es rèszt .Azèrt is vettem win tabletet most ...
Amúgy - szerintem- a 9,7 coll jó böngèszni ès filmet nèzni is .( #65830 ) this is life : köszi a gratot , ès a segìtsèget !!!
( #65828 ) keszo : egèszen pontosan az van ìrva a specifikációknál : 33 Wh .
A Cube 2 -2,5 óra kijelző időnèl csak jobb lesz !
Neked megvan mèg a Cube ? -
törölt tag
Sziasztok.
Tegnap megjött végre a T805, amit asszonynak vettemSzeretném megkérdezni, hogy megállapítható az valahogyan, hogy mely országban lett elsőként eladva?
Használtan vettem, de úgy, hogy sosem volt használva, ezért valóban gyönyörű állapotban érkezett.
Viszont, nem kaptam mellé töltőt, csak a kábelt, ami egyébként egy 3 részre splittelt USB.
Az eladó azt mondja, hogy NO-ban vette, a reptéren, de nem használta, mert neki nem jön be az android ... hmmm ... akkor minek vette?
Töltőt pedig azért nem küldte, mert EU plug-os. Én az UK-ban élek, tehát ide valóban nem jó, bár kis trükkel azért be lehet dugni
Az IMEI-t leellenőriztem, nem lopott a készülék, most csak meg szeretnék győződni valahogy, az eladó szavahihetőségéről.
2 feedbackja van ebayen, abból az egyik negatív.
Bekapcsolva, a készülék egyből Lollira frissített, nincs dead pixel, sem karc, vagy ilyesmi. BT-n keresztül simán csatlakozott a billentyűzethez is, szóval látszólag jó. A SIM-et viszont még nem próbáltam, erre még kell várnom pár napot.Ti mit ellenőriznétek le, és hogyan, ha használt cuccot vásároltok?
Köszönöm a válaszokat
-
stewe780
őstag
Azzal jó, meg firefox alatt is, de az opera meg a chrome nagyon akad. Kipróbáltam mindkettőből a bétát, azokon is rossz. Modnjuk elég komoly az index.hu ezeknek a tableteknek, de az az érdekes, hogy az 1 éves fele ennyibe kerülő lenovomon simán megy ugyanezekkel a böngészőkkel.
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék a közeljövőben venni egy tabletet, és nézelődtem, de tanácstalan vagyok kicsit, ezért a segítségeteket kérem.
Amik tetszenek: Az egyik a Lenovo Tab 2 A10-70, de ebből az LTE/3G verzió itthon 100e Ft..
A másik az Alcor IQ935R, nem, amiben sajnos nincs SIM kártyának hely, ráadásul nem tudom hogyan fér meg a két rendszer, de valamiért nagyon bejövős.. Az 70 körül mozog.Ebben az ársávban (70) gondolkodtam, jó lenne egy normális kijelző, mert valószínűleg olvasni, filmezni, netezni fogok rajta. Méretre 8, de inkább 9 és 10 inch között. Játszani nem szoktam, nem hiszem, hogy most kezdeném el. A 3G jó lenne, de ha azon kívül minden másban stimm, lehet, hogy lemondok róla.
Még egy kérdés: Egyik tabletnél sem láttam a specifikációk között, hogy lenne karcálló bevonat a kijelzőn.. Ez normális? Mármint, van rajta és annyira evidens, hogy nem is említik, vagy nincs rajta semmi védelem?
Köszi előre is
-
válasz
pècsimunkás #65823 üzenetére
Megprobalom osszefoglalni a valaszaimat, a KM meg ha mar nem is esedekes , egy atcimkezett kinai oem muve, a brand lengyel, megosztasra egy olcso droid telo aztan mehet a hotspot, s vegul de nem utolso sorban grat az uj tabhoz amit valasztottal , szerintem a legjobb dontes a pavilion , eddig nem is tudom miert nem kerult kepbe nekem.
-
keszo
őstag
válasz
Annyit hogy ha 3.7V az akksi akkor durván 8 900 mAh
-
dragonfx
veterán
7"ba van full hd.s tablet vagy 8"nba?
-
stewe780
őstag
Van itt valakinek acer b1-830-a?
Az lenne a kérdésem, hogy az index.hu nekem nagyon akad. Konkrétan a görgetés olyan fél-1 másodpercet késik, ha egymás után többször húzom fel-le. Opera ugyanez. Az érdekessége, hogy az egy éves lenovómban (a7 3500fl, ami lassabb és fele ennyi processzor maggal van felszerelve) egyertelműen gyorsabban kezeli a scrollt. Az össze-vissza tologatást is gördülékenyen követi. Azon teljesen ugyanaz a verziójú chrome van. Opera sem akad.
Próbáltam kikapcsolni minden plusz funkciót, acer egyedi szolgáltatást, de semmi. Ez az oldal akad. Más tableten van valakinél hasonló jelenség? esetleg ez a típus van valakinek? Ezen 5.1-es droid van, lehet az okozza? -
Exian
addikt
válasz
Ezzel a termékkel itt már OFF lettél! További kérdésekre nem válaszolunk! Viszlát!
.
Csak vicc volt -
pècsimunkás
addikt
válasz
csendes #65818 üzenetére
Na , egy huszár vágással megoldottam a helyzetet
!
Néztem több tabletet 50- , 60- , 70 ezerért . Gondolkodtam ,hogy ennyi pénzt adjak ki valami noname akármiért ? Sokszor nagy a minőségi szórás , bizonytalan garancia ... Áhhh , nekem nyugalomra van szükségem!
Berendeltem egy ilyet :[link]
Remélem jól fog szolgálni !
Azt viszont nem értem ,hogy mit takar az akksinál a 33w . Az minek felel meg mah-ban ? Hátha tudja valaki . -
Ferike81
senior tag
Szép Napot Mindenkinek!
Van nekem egy jóképű Huawei S7 slimem. Kb. már semmire nem jó a navigáláson kívül. Viszont elég strapabíró masina, a lányom játszik rajta alap játékokkal. Sajnos a 2.2 android miatt szinte semmit nem lehet már letölteni rá, ezért vennék egy másik tabletet. 7-8 collosra gondoltam, szép kijelzővel (nem kell fullhd, csak szép legyen), nem akarok telefonálni, így elég a wifis, GPS nem feltétel, de nem baj ha tudja. Újat szeretnék venni magyar garival, több éves használatra olyan 40 db ezresig. Köszönöm előre is a segítséget.
-
csendes
addikt
válasz
pècsimunkás #65816 üzenetére
A Krüger-Matz ugyanúgy kínai tableteket forgalmaz átmatricázva, egyébként lengyel cég.
-
trafóóó
tag
válasz
Findzs #65803 üzenetére
Én konkrétan arra használtam hogy tabon és telefonon is ugyanonnan fojtassam a játékot.
Gyakorlatban felrakod mind a 2 eszközre.Nekem Gmail cim van megadva azt használom ,oda felszinkronizál.
Amikor játszom pl telefonon értelem szerűen automatikus minden.
Amikor belépek tabon érzékeli hogy eltérés van hisz már nem ott tartasz a játékban és rákérdez hogy szinkronizálja e a dolgot.Engedélyezed.Felfrissít majd újraindul a játék és fojtatod ott ahol telcsin abbahagytad.
Próbáld ki,én Asphalt 8 al mindig így csinálom. -
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life #65811 üzenetére
Szgépről meg tudtam nyitni a második linket is . Telefonról nem ment ...
Szóval : Ez a Krüger Matz milyen márka ? Mostani tabletem Cube ,de egy rakás xar ! Eleinte minden szép és jó volt ,de 3-4 hónap elég volt , hogy az összetörés szélén legyen ...
Gondolom rossz nem lehet , ha 2 év gyártói garit ad rá az rbx .Egyelőre ez a két tablet maradt a zsákban . Melyiket ajánljátok inkább ? Böngészés kb 60% ,40% filmnézés kb . Ezek az arányok nagyjából , másra nem használom . Talán valami lövöldözős játékot leszednék .
10 collon elég a HD ? Mert, ha a billentyűzetes tablet fullHD lenne ,nem is gondolkodnék ! Mostani tabletemnek azért egész jó a felbontása .
Bocs ,hogy ennyire körüljárom a témát ,de nem akarok 60-70.000.-Huf-ot elkölteni olyanra ,amit később megbánnék ! Mint ez a mostanit ...
-
pècsimunkás
addikt
(#65811) this is life
http://rbx.hu/kruger-matz-edge-1082-32gb-fekete-p401290
Ez a tablet vajon milyen lehet ?
Meg amúgy ez a márka milyen ? Azt látom ,h ez a bolt 2 év gyártói garanciát ad .
Amit tegnap linkeltél azt sem vetettem el teljesen , ha az mellet döntök veszek legfeljebb 5000 ért valami olcsó telefont ,aztán megosztom vele a netet ...
Bár , hogy ez eszembe jutott nem vetem el ezt sem : [link]Alcor milyen márka ? Melyiket vennéd - vennétek a három közül ?
-
pècsimunkás
addikt
válasz
this is life #65811 üzenetére
A KM tablet tetszik , de ez nem tudja a 3G - t . Nèmetországban dolgozok , de csak mobilnetem van sajnos ...
A második link nem jó valamièrt . Majd holnap rákeresek szgèpről . -
válasz
pècsimunkás #65806 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #65809 üzenetére
Wayteq 7q 24k
Lenova A7-10 25k
Asus me176cx refurbished 25k
Az Asust vennem, ha nem zavar a refurbished. Egyebkent a lenovot.
A lenovo es a wayteq megnezheto mashol is, hatha opcsobb valahol 1-2 ezressel -
TeebyKay
őstag
válasz
cidalain #65805 üzenetére
Mindenképp új kéne, de tényleg semmi játék semmi megterhelés, konkrétan arra kell, mert édesanyám nem szeretne mindig kimászni a géphez a szobájából, hanem mikor reggel felkel, vagy a szobában van tudjon böngészni az interneten. Melyik nagyjából a legolcsóbb új tablet ami még elfogadhatónak tekinthető?
-
Exian
addikt
válasz
cidalain #65805 üzenetére
"Ujban nem nagyon van ilyen"
De van, nekem is van egy ilyenem, másodlagos tabletnek:
Ez 4 mag, 1GB ram, jófajta IPS 1280x800 (!!) felbontású kijelző, 8GB tárhely. A wifije pöttyett (nagyon) gyenge, de megfelelő Routerrel azért használható.
Hoppá, most nézem, hogy már nem akciós
Bocs. Most hetekig 20.000 Ft alatt volt, egész pontosan 19.900 vagy 18.900, meg is lepődtem. Annyiért szerintem best-buy. Nézni kell, hátha lesz megint akcióban.
Én még 29.900-ért vettem, akkor (lassan 2 éve) valóban best-buy volt. Igaz, nincs benne GPS, se BT, de ebben a tabletben nekem egyik sem kellett, egyedül a viszonylag nagy felbontású kijelző. Az nagyon jó benne.
-
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
Tudnátok ajánlani itthon kapható dual os-es tabletet ?
Fontos lenne : legalább 9,7 coll (böngésznék vele többségében ) OTG ,3G , microSD .
Alcornak van itthon kapható dualos tabletje ,de nem 3G-s.
Win-t használom inkább böngészni , ott nézem a filmeket is ,de ha van valakinek esetleg jó ötlete , androidos tabletet is mondhat .
Keret 50-70.000.- Huf körül lenne . -
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #65802 üzenetére
4 magos processzor, 1 GB ram, 7" 1024x600 felbonas, 8GB hatterta: ennek a negynek teljesulnie kellene, ez alatt csak szivas lesz vele.
Ujban nem nagyon van ilyen, hacsak nincs valahol orias akcio. Hasznaltban ki lehet fogbi ilyet ennyiert akar garival is.Upd: most tele az apro 2012-es Nexus 7-tel. Ez magasan jobb mint barmi ami ujonnan 15-20-ert kaphato. A kora miatt az akksit kell megvizslatni, de ehhez kell par ora mukodtetes (vagy egy oszonte elado)
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Először is boldog új évet kívánok minden topic lakónak!A következőben kérném a segítségeteket: Adott egy Prestigio Multipad 7.0 Ulra+ alias PMP3670B_WH
Vacak működés miatt a gyári oldalról leszedtem a hozzávaló fw-t. Nos azt tapasztaltam, hogy a wifit nem lehet bekapcsolni. Utánanéztem, de ez a hiba nem csak nálam jelentkezett a hivatalosrommal.
Ja a többi romra meg azt írják, hogy ott meg az érintő kijelző nem működik....
Honnan lehetne leszedni a hozzávaló, de működő romot? A dobozán 4.2-es verzió van, de a hivatalos oldalon csak 4.1. -
Findzs
addikt
válasz
trafóóó #65791 üzenetére
köszi
ezt írja:
"Mentett játékok: Folytasd ott, ahol abbahagytad – bármelyik eszközödön."
de a gyakorlatban hogy müxik?
mert volt már olyan hogy a telóra is feltelepítettem egy játékot ami a tabon rajta volt ugyanazzal a fiókkal belépve és elölről kezdte(#65790) koxminator
köszi, de ha lenne egyszerűbb megoldás inkább azt választanám
sokadik androidos eszközömet nyúzom de még sosem kellett rootolni meg hasonlók
lehet ezért is működik még mindig hibátlanul a t-mobilos pulse minim is -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Teljesen alap felhasználásra (böngészgetés, néha egy-két word doksi), van valami használható a 15-20 ezer forintos olcsó tabletek között? Legyen mondjuk 7"-os.
-
Soybex
őstag
Sziasztok !
Tablet vásárlásra szánom magam, a keret úgy durván 40k körül .
Pár elvárásom lenne :
1. Akkumulátor legalább egy napot bírjon folyamatos netezéssel/játékkal.
2. 1920x1080 felbontású legyen.
3. Hearthstone laggmentesen fusson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged