- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
tjb007 #63088 üzenetére
Koszonom, nagyon jokat irtal!! Szemely szerint a Cube-t vennem, de majd kitapogatom, h ez vagy inkabb 10".
Off: cirka 1 eve hasznalok Mipadot. A forrasokat nem adtak ki, uh hivatalosan MIUI van csak ra, ami olyan dolgokkal kuzd, h pl Instagram nem tamogatott... Youtube szaggat... Szoval a hw ellenere kozel sem smooth.
Az elmult honapokig a pumbaster altal keszitett (kikiserletezett) CM11 volt a legjobb ROM, de a memoriakezeles eleg rosszra sikeredett es melegedett, akar netezes (yt) kozben is.
Van par ujabb kiserlet, Slimkat, RemixOS, amik allitolag eleg jok, bar KK alapuak. CM12.1 meg egy rakat kaka, tobbnyire telefonos menukkel, es instabil. A Slimkatot kezdtem el tesztelni, hatha.
A Xioami magasrol tesz az egyetlen tabletjere. -
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
7"■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthon■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
net, GPS navigáció■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
max 30eiGo navigációs programot szeretnék rajta futtatni, net fusson rajta, megbízható legyen.
Melyiket ajánlanátok?
Előre is köszönöm.
üdv.: Péter
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vasarlas elott vagyunk.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 7"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - jatek/netezes
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? - max. 50e FtHa lehetne esetleg szint is valasztani, akkor feher kell.
Baratnom kerese!!!
Elore is koszi!
-
tjb007
nagyúr
válasz
zolikaDB #63081 üzenetére
A csak Androidos 10 hüvelykes mondhatni (némi túlzással) átment a fehér holló kategóriába, 90%-ban dual OS-es modellek vannak, de ez a többi méretkategóriára is ugyanígy igaz.
Ezek jöhetnek szóba: [link], [link], [link], [link]
Ez már ugyan meghaladja a keretet, de ennél biztos nem lesz gond ROM-ot találni: [link](#63083) csendes
Attól, hogy Fire OS-nek hívják még ugyanúgy Android fork, csak nincsenek Google API-k, plusz saját UI van.
MT8127 van benne (a többiben meg MT8135), szóval bőben a használható kategórián belül van még.(#63085) feketebirka
Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, ASUS ZenPad S 8.0 Z580CA, ASUS MeMO Pad 8 ME581C/CL
-
feketebirka
csendes tag
Sziasztok! Sosem volt még androidos tabletem és már nagyon érik, hogy egybe beruházzak. A paramétereim a következők:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8"-re gondoltam.■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csakis új.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Nálam fontos hogy legalább 3-4 évig megbízhatóan használni tudjam. Nincs kedvem éves vagy féléves szinten cserélni.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Internet, filmnézés lenne talán a leggyakoribb. Viszont esetlegesen fejlesztenék is rá, és a játék sincs kizárva.■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
Ha jó eséllyel bírja a 3-4 éves szolgálatot, akkor 200k. Ha 1 év gariidő után hull a típus mint a légy, akkor 100k.Köszönöm a segítséget.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tínydeal-ről rendelnék CHUWI Vi7-et. Olvastam itt, hogy nincs rajta Play store. Rá lehet tenni, vagy rendeljem máshonnan, ahol így dobják piacra?
-
csendes
addikt
válasz
zolikaDB #63076 üzenetére
Tegnap jelentették be az Amazon Fire-t és szeptember 30-tól szállítják.
Nem androidos, hanem Fire OS van rajta, persze csak idő kérdése, hogy ez megoldódjon.
A négymagos CPU-ról annyit írnak, hogy kétszer olyan erős, mint a Samsung Tab 3 Lite, vagyis viszonylag ma már gyenge. [link]
50 USD-ért persze jó vétel, még akkor is, ha cserében a képernyővédőn reklámokat kell nézni, vagy 15 USD-t kell fizetni, hogy levegyék: [link] A kijelző csak 1024x600 felbontású, de tűrhető minőségű IPS, jobb mint az olcsó kínai tabletekben.
Ha nem kell dual OS, csak Android, akkor elsőre Cube T7 4G, ami pont belefér a 200 USD-be ÁFA-val együtt. Teszt: [link] A gyengébb pont a hangszóró, de 7" tableteknél ez általában így van. -
VD
őstag
válasz
Ngeri11 #63080 üzenetére
Nekem az első generációs Note 10-em volt, azon megoldott volt.
[link] 6:50-nél látható működés közben.Én meg voltam vele elégedve, de ennek ellenére most egy asus-t használok billentyűzettel. Az évek során kiderült, hogy a munka során többet gépelek, mint rajzolok, írok. Nem igazán használtam ki az S-pen előnyeit funkcióit.
-
zolikaDB
veterán
válasz
tjb007 #63078 üzenetére
Nem rossz otlet a Nexus, de nem jo omen, ugye a mostaninak is van egy enyhe kijelzobaja, bekapcsolod, es random "eletre kel", mintha elohozna egy gombpuffert, es mindent benyom, elohoz menuket, majd 1-2 perc es befejezi.
Naszoval, a csajoknak magyarazhatod, h ez mar masfajta cucc...
Legyen 220$ AFA-val Kinabol (vagy ezzel foglalkozo PH bazarostol, aki ennyibe behozza, nem ram tartozik, mikeppen), illetve 200$ EU raktarbol, hazai boltbol (60e), EU-s forrasbol (nemet Media Markt). -
Ngeri11
csendes tag
Sziasztok, arról tudtok valamit hogy a Samsung Galaxy Note 10.1-hez járó S Pen-t lehet-e úgy használni hogy közben a kezed a táblagép kijelzőjén támasztod? (Mintha papírra írnál.)
Meg úgy általában ajánlott-e a készülék? -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Páromat szeretném meglepni Karácsonyra egy új tablettel. Sem Windows, sem iOS nem játszik, kifejezetten ellenzi ezeket, csak Android jöhet szóba.
Azért most írok, mert kínai beszerzés is igen erősen játszik (szállítási idő).
Először a kérdésekre válaszolnék, de 2 verzió lesz.■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7-8" és 10".
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Ha jó az ár/érték arány, akkor itthoni is, de gondolom, ugyanazért a pénzért inkább külföld.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Kizárólag internetezés/tartalomfogyasztás (instagram, facebook, tumblr, chrome/opera, youtube)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Maximum 200$.Olyasmi készülék érdekelne:
- aminek van némi közösségi háttere (ne legyen az, h jó az ár és minden, de az optimalizálás hiánya miatt hülyét kapok, viszont a fasorban sincs hozzá ROM). Egy Nexus 7 2012-t fog váltani, ami már nagyon döcögős CM11-el is...
- örülnék minimum 2GB RAM-nak
- Snapdragon 6xx színvonal, vagy pörgősebb MTK (8mag)
- azért érdekel a két kijelzővariáns, mert meglátom, h hasonló vassal mennyivel is drágább a 10", vagy egyáltalán belefér-e a keretbe
- azt hiszem, a felhasználási kör nem túl bonyolult, ezért elvárnám, h gyors legyen a készülékOFF: erről a kis tabról lehet tudni valamit? -> Amazon, mire elég ez?
KÖSZÖNÖM
-
tjb007
nagyúr
Nexus 7 (2013) LTE refurbished, ASUS ZenPad Z170CG, Alcor Access O819M (fontos tudnivaló), Allview Viva H7 Xtreme, Allview Viva H8 LTE, Allview Viva H10 LTE
-
Abri
senior tag
hy all
milyen tabletet ajánlotok navigálásra, 70 000 a keret rá
- GPS legyen benn
- 3G -s mobilnet használatához -
csendes
addikt
válasz
csendes #63046 üzenetére
A Gearbest EU raktárba érkeztek új tabletek, pl:
[Teclast X98 Air Win10 + Android4.4 3G]189 USD + 9 USD (szállítás)
[Cube I10 Android 4.4 + Windows 8.1] 126 USD + 9 USD (szállítás)
És van Xiaomi Mi Pad is, szállítással 241 USD. [link] -
tomboy0013
veterán
válasz
tjb007 #63061 üzenetére
Köszönöm szépen. Igazából én is ezt néztem ki még reggel de biztos ami biztos alapon feltettem itt a kérdést. Megnéztem a mobilarenas tesztet is róla illetve a hozzászólásoknál láttam, hogy ha frissíteni akarja valaki akkor behal rajta a droid és lehet visszavinni. De mindegy, úgysem lesz frissítve úgyhogy lényegtelen a dolog.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ciceroo #63058 üzenetére
Mint minden másnál itt is vegyesek a tapasztalatok, de a nagy többségben a pozitív vélemények vannak. A rendszerrel vannak apróbb gondolok, de várhatóan hamarosan kijavításra kerülnek ezek a hibák.
(#63059) sasa134
Papíron az ASUS, a való életben viszonyt már bonyolódik a dolog, mert mindkét modell esetében egy erősen módosított, átszabott Android rendszerről beszélhetünk, amiket nagyon sokan nem szeretnek.
(#63060) tomboy0013
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok! Barátnőmnek szeretnék venni egy olcsóbb droidos tabletet. Én Windows párti vagyok ezért abszolút nem értek a droidos tabletekhez. Ha lenne valaki kedves (aki szakértő a témában) és linkelne nekem 1-2 alternatívát mondjuk 15-25 ezres sávban az ExtremeDigital oldaláról azt megköszönném. Különleges igények nincsenek igazából netezésre használná javarészt, esetleg film/sorozatnézésre netről, illetve játékok közül is csak az egyszerűbbeknek kell elfutkosni rajta mint pl.a CandyCrush.
-
ciceroo
tag
válasz
tjb007 #63057 üzenetére
Amúgy van valami pozitív, vagy kifejezetten negatív tapasztalat a Asus Zenpad Z300c-vel kapcsolatban?
Nagyon elgondolkoztam egy ilyenen... -
tjb007
nagyúr
válasz
TirGael #63054 üzenetére
ASUS MeMO Pad 7 ME572C (fogyóban van ahogy látom, lassan kifut) Nexus 7 (2013) LTE refurbished
(#63055) zs-mate
Mindig a megadott max. összegért kapható legjobb modelleket szoktam ajánlani. Természetesen lehet menni árban lejjebb is, de akkor ehhez fog igazodni a tudás és teljesítmény is. Ha olcsóbbat szeretnél, akkor az ASUS ZenPad 10 Z300C-re lenne érdemes ránézni.
-
jksx
senior tag
válasz
csendes #63049 üzenetére
Köszi!
Az Asusok akkuméretétől fázom egy kicsit.
A másik két márkára legalábbis jó nagy kapacitást írnak (hogy tudja is, az már más kérdés)
Játékra nem kell, mert arra ott az asztali gép.
10" tablet kell a pdf olvasáshoz és 1280x800 felbontás. Ha van 3G az néha jól jöhet.
WIZE 5002-őt láttam egy helyen 48 ezerért kérdés, hogy annyit megér-e?
AZ általad linkelt UTOK Hello 10Q HD is szimpatikusnak tűnik. -
zs-mate
tag
-
TirGael
tag
Sziasztok, filózom a tablet vásárláson, amolyan amíg nem vagyok gép közelben pótléknak.
(Itthon asztali gép van, és többször nem leszek itthon 2-3 heteket).- 7-8"-ban gondolkozom, de csak mert ezt ismerem. Meggyőzhető vagyok másról
- új, vagy refurbished. garancia nélkül nem vennék ilyesmit.
- Németországban vagy itthon venném
- Hearthstone-oznék rajta wifin, meg vonaton/repülőn filmeznék, haza skypeolnék, meg ilyenek. Filmezéshez gondolom feltétel a bővíthető tárhely, bár láttam ilyen trükkös USB-s megoldást is pendrive szerű élőlénnyel, nekem az is jó.
- GPS must have
Igazából: - doulingo, gps, hearthstone, filmlejátszás. ezekre kell képesnek lennie.
- 50 ezerből remélem ezek a nem túl kemény elvárások kijönnek, ahogy a méretnél is, itt is meggyőzhető vagyok 10-15 forintnyi kilengésig.
- SIM fogadóképesség jól jöhet, de szerintem túlélem nélküle.köszönöm!
-
zs-mate
tag
Sziasztok!
Igyekszem megfelelni az összefoglalóban írtaknak, tab vásárlásban gondolkodom viszont teljesen szűz vagyok ezen a téren, eddig megoldottam mindent telefon+laptop kombóval.
Mivel kényelmi funkcióról lenne csak szó szimplán, semmiképp sem csúcskategóriás készüléket keresek, inkább valami jó ár/érték arányú smart choice-ra vadászok. Játszani, böngészni, sorozatozni egyaránt haszálnám terveim szerint.
-kijelzőméretet rátok bízom, nem tudom még én se hogy mekkora felelne meg, ha mindegyikből mondanátok alternatívát az jó lenne
-újat szeretnék vásárolni, vagy valami nullperc közeli cuccot, semmiképp sem agyonhasználtat
-itthon vásárolnék
-ha jól láttam a prémium kategória 100 felett van masszívan, ezért 50-100 közé lőném be a rangetElőre is köszi a segítséget, viva la PH
Máté
-
csendes
addikt
A TF103CX refurbished-ben van a legerősebb SoC, jó vétel (ha van kedvenc játék, akkor a kompatibilitást érdemes előre ellenőrizni).
A ME102a-nál lehetnek kisebb megakadások és az A9-es CPU miatt jobban is melegszik, de olcsóbb is.
A Q111m csak akkor jöhet szóba, ha mindenképpen 3G-s és 10" tablet kell, az MT8282 SoC egy kicsit ma már kevés, bár alapdolgokra elég. Olcsóbban, 40 ezer Ft-ért az emag-on van hasonló 3G tablet, de csak 1024x600 a kijelző felbontása: [link], 45 ezerért már 1280x800 felbontású kijelzővel: [link]
Wize 5002-t legfeljebb használtan lehet venni. -
jksx
senior tag
Üdv!
10"-os tabletet vásárolnék, max. 50ezer forint összegben.
Elsődlegesen olvasási célra, ezért fontos az üzemidő, ips kijelző legalább 1280x800 felbontással.
Ezeket néztem ki:Transformer Pad TF103CX refurbished
Az Asusok esetén kb. 5Ao-ás akku elég karcsúnak tűnik, és a TF103Cx esetében töltési problémákról is olvastam a logout fórumán.
Prestigio Wize 5002 Ez tűnik a legszimpatikusabbnak, de nemigen szerezhető be.
Alcor Q111m Ebben van 3G modul is.
Ti melyiket ajánlanátok, illetve van-e más típus hazai forgalmazásban?
Köszi a válaszokat előre is.
-
floratm
senior tag
válasz
Ngeri11 #63016 üzenetére
Én is hasonloakat nézegettem és a Cube i7 Remix- re esett a választásom. Ez lesz a második kinai tabletem kinábol
Elvileg euroline-al jön és vámmentes lesz... Egy majdnem 12 colos tablet érdekes lesz a megszokott 8 után -
csendes
addikt
válasz
Ngeri11 #63033 üzenetére
Most éppen ezeket a 10" legalább FHD tableteket lehet EU raktárakból rendelni dupla operációs rendszerrel:
[Pipo W3f 32 GB] 144 USD + 9 USD (szállítás)
[ONDA V919 3G Air] 206 USD
[TECLAST X98 Air II] 202 USD
[TECLAST X98 Air 3G] 230 USD (presell)Kicsit kisebb felbontással (1366x768) 10", dupla OS:
[Chuwi VI10 32 GB] 138 USD + 9 USD (szállítás)
[Chuwi VI10 64 GB] 158 USD + 9 USD (szállítás)EU raktárból nyolcmagos 64 bites ARM CPU, MALI-T760 GPU 10" 2048x1536; Android 5.0 4G:
[Teclast P98 4G] 216 USD -
csendes
addikt
válasz
DougButabi #63041 üzenetére
Onnan derül ki, hogy ki tudod választani a spanyol vagy német raktárat. Ha nem tudsz választani, akkor csak Kínából szállítanak, és akkor arra jön 27% ÁFA.
-
DougButabi
tag
válasz
tjb007 #63036 üzenetére
Az honnan derül ki, hogy van e spanyol raktárban egy termékből a tinydeal-on.
Sajnos gearbest-en elfogyott a HI8 ezért nézegetem ezeket:
Ez ugyebár a spanyol warehouse, és itt megjelenik a Cube talk9x ás a Cube I6, amiket kinéztem.
A kérdés, hogy meg tudom e rendelni ezeket EU raktárból, és, hogy ajánlottak e ezek a gépek, vagy nem?
-
golango
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődöm. Kollégám Memopad 7 ME572CL tabletjének a kijelzője betört. A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e esetleg olyan helyet/fórumtagot, akire rá lehetne bízni a javíttatást? Ha nem kéri el a tab árát javíttatás gyanánt, az kifejezetten előny lenne.
Köszönöm előre is!
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Ezzel találkozott már valaki?
samsung
Vagy inkább yoga2? -
-
tjb007
nagyúr
válasz
bostone #63024 üzenetére
Nem, akad azért náluk single OS modell is (Androidos és Windowsos egyaránt).
(#63025) keszo
Nem is állítottam, hogy nincsenek kivétek.
Amúgy ez itthon egy Samsung vagy ASUS termék esetében is ugyanígy megtörténhet, szóval ebből a szempontból a hazai garancia sem garancia semmire.(#63026) csabyka666
Mivel a recovery-s móka is megvolt, így már csak a szoftver frissítése, újrarakása marad.
(#63030) Ngeri11 & (#63033) Ngeri11
Mennyire esélyes a vámolás? 90%. Persze van már aránylag elég sok EU-s raktár, illetve több Aliexpress-es eladó is kínál olyan trükköző szállítási módot, amivel garantálják, hogy nem kell semmit sem fizetned pluszban.
Szó szerint csak a fele (vagy az sem) igaz belőle.
Kapásból ott kezdődik történek, hogy kamu a Samsung logo rajta, 4 helyett "csak" 2GB RAM van benne, és az akku is csak 5000mAh-s 8000 helyett, de megeshet, hogy még ezek sem fedik a valóságot igaz. Messziről kell kerülni ezeket a valóban noname tabletelek.(#63034) csendes
Nem lenne meglepő, ha nem is lett volna soha a spanyol "raktárban", mint az itt listázott öt termékből három. Érdemes odafigyelni erre, főleg a nagyobb értékű termékeknél, nehogy meglepetés érje az embert.
-
-
csendes
addikt
válasz
Ngeri11 #63033 üzenetére
De nem igaz.
Majdnem ugyanilyen áron viszont lehet megbízható webshopból EU raktárból hasonló tabletet rendelni:[Cube Talk9X U65GT]. Bár úgy nézem, most éppen elfogyott a spanyol raktárból... -
Ngeri11
csendes tag
válasz
Ngeri11 #63030 üzenetére
Ezt a csodát felejtsem el ugye? Túl szép hogy igaz legyen...
-
Ngeri11
csendes tag
válasz
ocsi19 #63028 üzenetére
Pont a T533-ról nem találtam infót, de itt látszik hogy a T530, a T531 és a T535 teljesen ugyanaz a méret. Nem hiszem, hogy a T533-ra ez ne állna, annyira biztos nem tér el, hogy ne lenne rá jó a T530-as fóliája.
-
Ngeri11
csendes tag
válasz
tjb007 #63017 üzenetére
Hát végülis nem vettem meg, nem akarok elsőnek rögtön 80.000 forintért rendelni valamit kínából
(De holnap hétig még érvényes egy rendelésem Szegedre ha valaki gondolja, csak ki kell fizetni)
Inkább kezdek vallami olcsóbbal, keresgélek aztán ha kialakult valami visszanézek még ide
.
Amúgy mik a tapasztalatok, mennyire esélyes egy elvámolás? -
csendes
addikt
válasz
napoleon2323 #63027 üzenetére
Ma még 15000 Ft-ért akciós a TESCO-ban az Op3ndott tablet.
Az Allviewnak több modellje is van, melyikre gondoltál? Olyat érdemes választani, amiben legalább 1 GB RAM van, legalább 1024x600 a kijelző felbontása, és négymagos a CPU (illetve ATOM-ból a kétmagos is megfelelő). Egyébként kínai tablet, pl. az emag is árulja, két év garanciával. -
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung Galaxy Tab 4 T533-t, szeretnék hozzá tokot és fóliát is, viszont nem igazán találok hozzá passzolót, csak a T530-ashoz. Tudja esetleg valaki, hogy ezek különböznek e valamilyen méretben külsőleg?
Köszi.
(amúgy tényleg szuper a tablet, nagyon gyors és a WiFi jelet jól veszi: router mellett és 1 szobával arrébb is ugyanúgy ~53Mbit/s-t mér, a régi Wayteq xtab9 a router mellett 18Mbit/s, 1 szobával arrébb 5-6Mbit/s-t tudott...)
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok: Szeretnénk venni Tesómmal, Anyunknak egy tabletet. Elvárás túl sok nincs, igazából Android rendszerrel ellátottat szeretnénk, illetve játékra, zenehallgatásra és ritkán egy-két videó lejátszására lenne használva. Ha akkumulátora erősebb az nem lenne probléma sőt nagy pozitívum lenne számunkra (is). A pénzügyi limit olyan 20-25.000 Ft lenne.
Teljesen laikus vagyok a tablet világban, ezért is fordulok hozzátok. Tudnátok ajánlani valamilyen készüléket a korábban leírt szempontok alapján? Illetve Allview készülékekről mi a véleményetek, nagy kockázattal jár egy ilyen márkájú tablet megvétele?
Köszönöm előre is a válaszotokat.
-
Üdv mindenkinek!
Került hozzám egy Lark Evolution X2, 7" tablet, ami ugyan bekapcsol, de a töltőképernyő befagy, és onnantól semmi aktivitás.
Megnyomtam a hátulján a reset gombot, kikapcsolt, ezután nem történt semmi. Bekapcsoltam pár perc múlva, ugyanúgy befagyott a töltőképernyő. Próbáltam hard resettel, meg is csinálta, de most is befagy a töltésnél.Van valami ötletetek, mivel lehetne rávenni, hogy elinduljon?
Köszi előre is!
-
jksx
senior tag
Köszönöm
A zenélés alatt kissé pongyolán megfogalmazva a zenehallgatást értettem -
cidalain
veterán
válasz
Ngeri11 #63016 üzenetére
Markas tab ketszer annyiert nem jo.
Ha a kinainak nem lesz baja, akkor ugyanolyan jo (vagy jobb) fele annyiert. Ha elromlik veszel meg egy kinait, es meg mindig ugyanott vagy. Azert azt meg lehet latni hogy azert egy ilyen kinai cucc is elmegy.
(A markas jo aruakra itthon is csak 1 ev bolti gari van. Azzal meg ugyanugy nem lehetsz halal nyugodt)
Ugyanakkor total megertelek mert ugyanezen dilemmazok. Es az agyam azt mondja hogy siman megeri, de a penztarcam nem termelodik ujra, ha veletlenul szart fogok ki -
zaskar
senior tag
válasz
Ngeri11 #63016 üzenetére
Ha megnyugtat, már két tabletet rendeltem tőlük, és minden rendben volt. Ha rendelnél, szállítási opcióként csakis a "Sellers shipping method" opciót válaszd 10.53 USD-ért. Azt viszont senki nem tudja előre megjósolni, hogy el fog-e romlani az adott eszköz garanciális időn belül, vagy sem...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ngeri11 #63016 üzenetére
Megéri-e? Meg. Aki meg biztonsági játékos, az maradjon a belföldi vásárlásnál és az A brandeknél.
Ha gáz van vele, akkor visszaküldöd (a PayPal megtéríti a visszaküldés költségét). Olyanra is volt már nem egyszer példa, hogy az eladó arra kérte a vevőt, hogy ne küldje vissza, hanem javíttassa meg és megtéríti a költségeket. Nem mese, megtörtént. -
Ngeri11
csendes tag
válasz
tjb007 #63014 üzenetére
Kösz! A nagy fejtörést inkább ez az akció okozza most nekem: Teclast X98 Pro még fél napig 240$-ért (win10/and5.1 dual boot, Intel Cherry Trail cpu, 4GB/64GB, Retina), elég jó üzletnek tűnik, viszont mégiscsak Kínából jött vendég, ha valami gáz van vele akkor kidobtam egy rakás pénzt.
A fő kérdés inkább általánosan az, hogy megéri-e kockáztatni és Ázsia tájékáról rendelni egy ilyen tabletet, vagy inkább szerezzek be valami márkás LG/Sony/samsung/mittudomén tabletet ugyanolyan specifikációval kétszer annyiért (vagy egy rosszabbat ugyanannyiért), de akkor kapok egy jóval megbízhatóbb terméket rendes supporttal és garanciával. Konkrét elvárásaim nincsenek, minél jobb legyen, de olcsón
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ngeri11 #62991 üzenetére
[link]
Windows 2in1, dual OS: ha szükséged van a billentyűzetre, az Android mellett a Windows rendszerre, akkor érdemes ilyet venni. Ezt neked kell tudnod, más ezt nem mondhatja meg helyetted.Az Ainol jó ideje nem gyárt már tabletet, szóval őket el lehet felejteni. A Teclast modelljei rendben vannak, mellettük ott van még a Cube, a PiPO és a Chuwi is. Ezen gyártók modelljei között érdemes szétnézni.
(#62992) bostone
Chuwi Hi8
Ennél korszerűbb egyelőre nincs, de talán majd később (jövőre) lesz.(#62994) vadasz70
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
(#62999) Lacikaaa007
Ennyiért még az eBay-en sem kapsz semmi használhatót, megbízhatót és hosszú élettartamút meg főleg nem.
(#63002) StellaArtois
Igen, képesek.
(#63012) jksx
Papíron rendben van, PDF-ek olvasására tökéletesen megfelel (a zenélés alatt nem tudom mit kell érteni). Egy tízessel olcsóbban ott van még a refurbished ASUS Transformer Pad TF103CX is.
(#63013) ocsi19
Igen, nagy a különbség.
A T560-ban egy régi, rém gyenge, korszerűtlen SoC van benne. 60 ezer forintot akkor sem ér meg, ha kitakarít helyetted. -
ocsi19
senior tag
válasz
tjb007 #62952 üzenetére
Köszönöm!
Az ajánlottak közül ezt néztem ki:
- Samsung Galaxy Tab 4 10.1 (2015 Edition) SM-T533viszont egy helyi MM-ben most ezt találtam:
- Samsung Galaxy Tab E SM-T560Az utóbbit helyben be tudom szerezni és még olcsóbb is, ezért jobb választás lenne számomra.
Hardverben nagy különbség lehet a kettő között? -
jksx
senior tag
Üdv!
Erről mi a véleményetek Alcor Q111m?
PDF-ek olvasásához, zenéléshez kellene elsősorban. A mobilnet nem létfontosságú, de ha már ha van nem baj. -
cidalain
veterán
Annyi a felbontasa.
Tesco.hu akcios katalogusok, es a muszakisnak az van az elejen a bal felso sarokban. Van par info rola. 2 magos Intel proci 1 gb ram. Altalanos netezosnek is ajanlott. Igy csak pdf-re meg egyenesen tokeletes ar-ertek arany.
A kijelzot kell megnezni hogy elegge eles e, nem tul fako, stb. -
oba
addikt
Help!
Tablet kerestetik az alábbi paraméterekkel. 8-10" kijelző méret és ami fontos hogy 4:3 -as screen ratio. PDF olvasásra használnám a leginkább. Processzor, ram, kamera, ilyesmik nem annyira fontosak. Meg tudjon nyitni egy scannelt vagy gépelt könyvet pdf formátumban és el tudjam olvasni. Az sem hátrány ha nem túl vastag és nehéz mivel sokat lesz kézben tartva. Az összeg pedig minél olcsóbb legyen, max. 40ezerig. Itthon vásárolnám. Használt is szóba jöhet. Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Lenovo Tab 7 Essential
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest