QHD-s csúcskészülékről rántotta le a leplet az Allview

Hirdetés

Bármelyik pillanatban bemutatkozhat a Gionee Elife E8, sőt: ha úgy vesszük, a gyártó Romániai partnere már be is jelentette, csak másik név alatt – íme az Allview X2 Xtreme! A Gionee, mint ismert, nem csak saját logós termékeket gyárt, dizájnját és készülékeit több partnernek is leszállítja azok saját logójával, a Prestigio Grace például az Elife 5.5 ikertestvére, és a brassói bejegyzésű Allview készülékek nagy része is a Gionee gyártósorairól gördül le.

Az Allview X2 Extreme egy átcímkézett Gionee Elife E8
[+]

Az X2 Xtreme mind közül a legerősebb Allview logós mobil lehet, hiszen az előlapra hathüvelykes, valószínűleg AMOLED technológiájú megjelenítő került, amelynek felbontása 1440 x 2560 pixel. A fémkeretes készülékházban a nyolcmagos Helio X10-es chipset bújik meg (MediaTek MT6795) 3 gigabájt RAM, 64 GB-os belső tároló és a PowerVR G6200-as IGP társaságában. Két SIM-et és microSD kártyát is be lehet helyezni a megfelelő fiókokba, a phablettel pedig a 4G LTE hálózatokra is fel lehet csatlakozni.

Ütős specifikációval startol el augusztusban az Allview X2 Extreme

A készülék előlapjára 8, a hátlapjára pedig 24 megapixeles kamera került, ami alatt ujjlenyomat-olvasó pillantható meg. Nagy készülékhez nagy telep jár: a legvastagabb pontján 9,6 milliméteres és 204,4 grammos Allview/Gionee mobil 3500 milliamperórás akkumulátort rejt. Az Android 5.1-gyel és dedikált kameragombbal felszerelt csúcsphablet Romániában hamarosan előrendelhető lesz, méghozzá 153 ezer forintnak megfelelő lejért, azonban legkorábban csak augusztus 15-én lehet megkaparintani az E8 európai ikertestvérét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés