- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
cidalain #64789 üzenetére
Hm ez valoban jo ar erte, annak ellenere h refurbished. A tobbi ha jol kezeli az egy gb-t, akkor eleg lehet persze, csak tablet fronton nem vagyok kepben. Telefonoknal tudom h andriodnal eleg szukos. Ha nagyobbat mondasz azt is szivesen megnezem,arban is lehet egy kicsit feljebb menni, ha azzal szintet lepnek.
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok. Tudnatok ajanlani par alternativat ami a kovetkezoknek megfelel? 7 vagy 8" , szep kijelzo(ertsd ezalatt, hogy mediaban nehany altalam kiprobalt ismeretlen markajunak szornyu szinei voltak). Elsosorban filmezesre es bongeszesre kene, szoval ram-ot peldaul nem tudom eleg-e egy gb, androidos telefonokbol kiindulva nem vagyok benne biztos,ezert kerdezem
jatekra csak nagyritkan hasznalnam, es akkor sem a legnagyobb hw igenyueket nyomnam. Arat ha lehet nem irnek mert pont arra lennek kivancsi, hogy mondjatok parat ami x osszegert epphogy, de megfelel ezeknek, es esetleg parat ami meg kenyelmesen kiszolgalna jo darabig. Elore is koszonom!
Sry az ekezetekert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest