- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos az előző kérdésemre nem jött válasz, mondjuk én küldtem el rosszul, így újra érdeklődnék....
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy ismerősöm szeretne androidos tabletet venni magának. Játékra szeretné leginkább használni, az ár amit költene rá az 80-90 e Ft (a méret,akku idő, stb. teljesen lényegtelen, a lényeg tényleg az lenne hogy játékra szeretné használni). Néztem Nexus 9-t, Nvidia Shield-t, de nem tudom melyik jó ténylegesen. Esetleg tudtok egy meghízható használt (talán még gari is van rá) tabletekkel foglalkozó oldalt ahonnan bátran vásárolhatnék?
Ti milyen készüléket ajánlanátok? Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Egy ismerősöm szeretne androidos tabletet venni magának. Játékra szeretné leginkább használni, az ár amit költene rá az 80-90 e Ft . Ahogy néztem Nexus 9 jó választás lenne de az nincs ebben az árkategóriában. Esetleg tudtok egy meghízható használt (talán még gari is van rá) tabletekkel foglalkozó oldalt ahonnan bátran vásárolhatnék? Ti milyen készüléket ajánlanátok? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest