- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
-
-
cidalain
veterán
ez nem fekete és fehér ennyire.
az hogy mekkora a csomagod, nem feltétlenül jelenti hogy 240-en jön a neted minden pillanatban.
mennyi a garantált sávszélesség az adott csomagban? Ha UPC FP240-ed van ott a garantált sávszélesség csak 60 Mbit/s.
nagyon sok múlik azon is, hogy hogy helyezkedsz el a wifi routerhez képest, mert további csökkenés is lehetséges ebből fakadóan. szvsz az 50 Mbit/s az teljesen rendben van.mértél ugyanitt kábelen is sebességet egy laptoppal pl?
wifin keresztül másik eszközzel ugyanonnan, ugyanabban az időben? -
varmi2
nagyúr
Érdekes, nekem is ilyen soc-al szerelt tabletem van, bár nem ez a típus. És csak win10 van rajta. De nekem nem melegszik, inkább csak langyos hátul.
Azért csak az a része melegszik a tabletnek, mert ott van a nyák, amin az alkatrészek vannak. Ne úgy képzeld el, hogy az egész tableten átér a nyák. Hanem pár cm x pár cm nyákra van rázsúfolva minden. De mindenki így csinálja, nem csak a kínai gyártók. -
net91
senior tag
.......és:
Ha töltés közben használom, akkor nem töltődik, mert olyan nagy a fogyasztása. A korábbi tabletemnél használat közben is fel tudtam tölteni, ezt nem lehet.A hangszóró és a hangerő jó, de ha fejhallgatót csatlakoztatok a maximális hangerőnél is halk.
Amúgy csak az egyik fele forrósodik a tabletnek, a csatlakozók felé eső része.Felbontott dobozzal vettem, mivel kiállított darab volt a műszaki termékek elzárt részen. (üveg mögött)
Amikor először bekapcsoltam, a beállításoknál a magyar nyelv szerepelt és az aksi statisztika szerint egy hónappal ezelőtt használták.
-
cidalain
veterán
Asus ZenPad S Z580CA jo valasztas.
Jobb mint a Huawei szerintem, bar az sem rossz gep.(Viszont az olcsobb, sima zenpad fele ne mozdulj el, azok nem olyan jok, mint az S szeria.)
(#67932) asdf_
Hogy a fenebe ne csinalhatnak ezt. Kapasbol ugy reklamozzak, hogy boltonkent 5-6 darab keszlet. Kesz passz, le vannak vedve. Ezek a boltok (aldi, lidl, penny) ahoo csak egy ilyen kacatos sor van, mindig igy csinaljak.
Az elejen keg benak voltak, es beszoptak, most mar okosan csinaljak. -
asdf_
veterán
Ilyenkor a GVH-nal celszeru bejelentest tenni, az Aldi/Lidl parosnak nem elso alkalma mar ez, hogy szarrapromoznak valamit egyhetes akcioban, aztan minden uzletbe kerul tiz darab a termekbol (es varolista sincs). Ilyet a hatalyos torvenyek szerint nem lehet csinalni, es hogy ne is csinaljanak tobbet, ezt csak ugy lehet elerni, hogy bejelenti az ember, az ennek kapcsan folyamatosan emelkedo buntetes elobb-utobb eltantoritja oket ettol.
Disclaimer: nem az Aldi es nem a Lidl ellen vagyok, barmelyik ceg neve allhatna itt, a vilag legnagyobb kocsogsege keszlet nelkul akciot inditani. No meg ugye tilos is. -
net91
senior tag
Nekem ez az ALDI-s Medion tablet marketingfogásnak tűnik. Három Aldi-ban voltam és nem kapható a tablet.
Amikor rákérdeztem, úgy néztek rám mint egy marslakóra. Tájékoztatásuk alapján csak pár darab volt, akcióban árulták a készlet erejéig.Tehát újra neki kell futnom a vásárlásnak.
Tudnátok ajánlani egy tabletet a Medion helyett.Magyarországon megvásárolható, új, 8 (10) hüvelykes, 70-80 ezer forintos árban.
Első körben ezt találtam:
Asus zenpad
huawei mediapad 2 -
cidalain
veterán
Van nexus 9!
Magyarorszagon nem forgalmazzak kozvetlenul, csak szurkeimportbol van, vagy eleve kulfoldrol veszed meg. Pl az expansys forgalmazza, onna tudnal rendelni forintert. Kar hogy boven tobbe kerul kint a kereted, 120 kellene hozza.A keretedbol, annak is a felso resze majdnem kijon egy Huawei Mediapad M2. Ez eleg korrekt, es talan beleferhet neked. A sima Zenpadoknal azert magasabb szint.
Ha tul draga akkor csak a Zenpad marad, de attol jincsenek elajulva az emberek, sima kommersz cucc.Vagy marad meg egy lehetoseg: kinai tabot veszel, valami EU raktarbol. Ennyiert meg valogathatsz is: Chuwi, Teclast, Onda, Cube, Pipo markak kozott valogass.
-
Mi volt a para vele?
Egyébként ilyen miatt,amit leírtam, inkább vettem egy Lenovo A7-30-at, csak rossz a kép az edigital oldalán, tök ugyanúgy néz ki, mint az a7-10F Adam, csak épp ips paneles és van hátsó kamerája. Előbbit fáj nézni, utóbbi már jó a felbontás ellenére. Megérte azt a plusz 5k-t.
-
-
pocakka1
újonc
Köszi, most még tanácstalanabb lettem
Eddig volt egy kiinduló pontom, a MP. Most már nincs.
Amik képbe kerültek:
Galaxy Tab E 9.6A Yoga 2 fel húz a szívem, de még mindig nem tudom biztosra.
@cidalain
Igen, ez világos. Igazából azt akartam kifejezni, hogy hiába írtak 5MP-t, a kép felbontása pocsék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged