- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tipuka
addikt
válasz
madarasz92 #64820 üzenetére
néztem videót a Remix OS-ről, ami ezen a Cube-n van, ez miféle OS még is? mert amúgy szép
-
tipuka
addikt
válasz
tipuka #64721 üzenetére
anyum közben nagyobbat szeretne még is, szóval szeretnék segítséget kérni.
a kínaiaknál nézelődök, ahol van normális, mert anya 9,6-11" colos közöttit akar kb.
egyelőre ezt a chuwi vi10-et néztemm, 30k kb. EU raktárból. bár a boltot rühellem, de nincs más hely tudásom szerint.
valaki ismeri, van tapasztalata? ha nem ezt, mely másik tabletet ajánlanátok?
úgy hallottam nagyon tud melegedni, nem tudom ez valóban így van-e?
bármi fontosat tudnom kell-e? -
tipuka
addikt
Sziasztok!
Én is a holnapi BF miatt írok meg + egy kérdéssel, mert nem találtam semmit a kinézett tabletról.
- bárhonnan jó nekem a tablet, csak legyen rá garancia, ami ér is valamit, mert bármikor lehet vele probléma ugye.
- új is jó, refurbished is jó, újszerű garanciás (ne egy-két hét legyen hátra a gariból) használt is jó.
- 25-35K HUF bruttó ár.
- kijelző mérete mindegy, 7"-tól bármekkora, de minél nagyobb, annál jobb,a kijelző minősége viszont nem mindegy! IPS és AMOLED jöhet, 720p a minimum, alatt nem kel semmi, de az 1080p lenne a legjobb.
- legjobb lenne a 2GB RAM-os tablet androiddal vagy DualOS-sel. böngészni, filmezni lenne használva, néha ilyen alap játékokkal, mint pl. az Angry Birds
- gördülékeny legyen a rendszer, most nem a játékokra értettem, hanem mondjuk böngészőből megyek a galériába ott tudjak nyugodtan lapozgatni akadás nélkül.Támasz pontnak itt a román BF, ami holnap lesz itthon is, kicsivel több pénzért a lej-es árakat 70-nel beszorozni meg 1-2 ezret hozzáadni. Amiért ezt mutatom, ott található egy Allview viva q10 pro, ami a procin kívül minden jónak tűnik, de ha minden laggol rajta, akkor hagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest