- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy black friday alatt vettem egy Asus ZenPad Z300C 16GB Wi-Fi Refurbished tabletet, de akadozik a kiszolgálás és felajánlottak egy szerintük jobb és drágább tabletet, ami lehet hogy drágább de nem vagyok benne biztos hogy jobb, szerintetek megérné lecserélni egy Huawei MediaPad T1 10" Wifi 16GB tablet-re?
Mert még azt se mondanám h ez drágább, mert a nem újracsomagolt asus ára jóval drágább mint a huawei-ért.
Szóval tudtok nekem tanácsot adni?
Köszi előre is mindenkinek.
Üdv.: Chris
-
Crias
senior tag
Sziasztok!
Ez a tablet ez mennyire jó? Elég nonamenek hangzik nem?
Vagy normális?Allview Viva H8 Life Tablet, Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, 8", IPS, 1 GB, 8 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, Android 4.4 Kit Kat, Fekete
Üdv.: Chris
-
Crias
senior tag
Sajnos emagon lecsúsztam a levovo A3500 -ról esetleg tudtok valami olyan tabletet ajánlani ami kvázi csak skypera illetve böngészésre lenne használva de inkább skype a fontosabb nem tudom ezeken van fülesnek kimenet?
ja és nem kell erőmű inkább valami jó strapabíró gép ami lehetőleg költséghatékony ilyen max 40e-ig.(#55259) maxika2004
Ezek a serious meg allview meg ilyen noname gépeket nem rizikós venni? -
Crias
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg milyen tabletet ajánlanátok ha csak skype és filmnézés (ez is pendrive-ról), esetleg kis böngészés lehet még képben de inkább csak yutube.
Skypenál szempont hogy fülesen beszélek és azon is szeretnék beszélni bár gondolom van mic bemenet meg hang kimenet mindegyiken.Árat tekintve hát jobb lenne minél olcsóbban megúszni de ha már kiadok érte pénzt akkor nem szeretném feleslegesen kidobni azt az ablakon.
Illetve lenne még egy kérdésem a fentitől elvonatkoztatva.
Olvastam itt nem is olyan régen hogy laptopot is ki lehetne vele váltani mert van hozzá dokkoló billentyűzet meg egér (de részletesebben nem volt kifejtve hogy milyen alkatrészeket ajánlotok), de gondolom nem lehet az se probléma hogy ezt valahogy egy monitorhoz lehessen kötni, hogy ne a 7-10"-t kelljen bámulni munka közben ugye?
Barátnőmnek van egy ezer éves laptopja ami kezd már szétesni, ő word excel -en kívül még egyéb speciális irodai alkalmazásokat is használ de ezeknek se olyan nagy a rendszerigénye.
És arra gondoltam hogy majd meglepem egy ilyennel (lehet csak karácsonyra, tudom messze van még addig lehet lesznek jobb ajánlatok is).
Szóval én ezt amolyan munkagépnek gondoltam neki mert elég macerás minden nap a laptopot összepakolni bevinni hazahozni, nem is a könyebb fajta meg haza is hoz melót szóval egyszerűbbnek gondolnék egy ilyen megoldást csak nem tudom kivitelezhető-e?
Az egyetlen probléma az hogy fontos adatokkal dolgozik de gondolom ha pendrivera menti a cuccokat meg asztalira is lementi a cuccokat akkor nem lesz annyira nagy esélye az adatvesztésnek.Szóval a kérdésem az lenne hogy ez így szerintetek mennyire megoldható? És jelenleg van-e olyan megoldás amit erre már használni lehet?
Játék mindkét esetben kizárva.
Nagyon szépen megköszönöm a segítséget / észrevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest