-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian7
tag
Próbáltam keresni az interneten, de nem találtam sehol se, van olyan tablet ami támogatja a vezetéknélküli töltést gyárilag, csak olyan megoldást találtam, hogy rászerelem az adaptert az USB portra.
-
krisztian7
tag
Nyaralasra keresek tabletet, semmi extrara nem hasznalnam, csak netezni, meg filmet nezni rajta. 10col korul gondolkozok, annal kisebb nem erdekelne, kinai rendeles most nem fer bele, hasznalt jatszik. Milyen lehetosegeim lennenek 50korul? Hdmi csatlakozo lenne fontos meg rajta (fhd-t akkor tudnak kitenni hdmi-n ha a kijelzojuk is akkora?)
-
krisztian7
tag
Nézegetem, hogy van már elég olcsón ilyen windowos tablet EU-ból rendelve is. Amire nekem kellene, hogy nyaralásokkor legyen miről filmet nézni tv-n, meg netezni, ne kelljen laptopot vinni, de a windows mindenképp kellene, android-al nem vagyok kibékülve mindig. Amit néztem az egy Cube iwork8 WiFi, kb 70$ plusz postaköltség EU raktárból. Tudom a Hi8 ugyanennyi és job a kijelzője, de nincs HDMI portja, ami nekem mindenképp kell. Mennyire éri ez meg, akciós egyáltalán ez az ár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest