- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Quent1n #64697 üzenetére
Az ME70C-n kívül gyakorlatilag bármelyiket választhatod.
Az Amazon tabletjei meg azért nincsenek ajánlva, mert egyrészt nem forgalmazzák itthon, másrészt meg gyárilag egy saját Android fork fut rajtuk, ami minden Google alkalmazástól és API-tól mentes, szóval out of the box nincs rajta se Play, se semmi.(#64698) zaskar
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább ne. Mennyit szánna rá a kollégád?
(#64701) McReay
Acer B1-770, Lenovo A7-10, refurbished ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, Alcor Zest Q880I
(#64703) MonRo
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindegyik jobb valamiben a másiknál. A Lenovoban van a nagyobb felbontású (és valamivel jobb) kijelző és a nagyobb akku, az ASUS-ban meg az erősebb processzor és a nagyobb belső tárhely. Ezek és az ár figyelembevételével szerintem nem lesz nehéz meghozni a döntést.
(#64706) dragonfx
Nekem megfelel (az esetek 70%-ban egy ilyen felbontású tabletet használok), pedig a telefonom FHD és a többi tabletnek is nagyobb a felbontása, de ez én vagyok.
(#64707) Met
Ha azt gyorsnak érzete, akkor majdhogynem minden/bármi szóba jöhet. Így meg aztán még nehezebb.
(#64708) vacs
Mivel hivatalosan Magyarországon továbbra sem forgalmazzák, így normális garancia sem lesz, csak bolti. Itthon leginkább a sufnigéesemek forgalmazzák, náluk meg elég valószínűtlen egy fekete péntek.
Az EXPANSYS-on nézd esetleg majd meg, náluk is lesz talán akció.(#64710) mellov
Ha kifejezetten gamer tabletre van szükség, akkor csak ez a kettő jöhet szóba (az Acer Predator 8 az én szememben nem az). Itthon túl nagy felhozatal nincs, 80-90 ezer forint környékén az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL és az ASUS ZenPad 10 Z300CL számít a legjobb vételnek a teljesítményt is nézve.
(#64711) kretenallat
Hasonló eset, szintén GearBest.
Igen, van/volt olyanra példa, hogy egy lyukon osztozott a kettő, a fizikai reset "gomb" nyomkodása viszont továbbra sem csinál factory resetet. Önmagában az csak egy fizikai megszakító, szóval ez csak egy ilyen kalapból előhúzott random válasznak tűnik.Felesleges körök helyett én egyből a PayPal felé fordulnék, bár benne van a pakliban, hogy nem a javadra fognak dönteni.
(#64712) Scrydhan
LG G PAD II 10.1 (az alaptárhely mondjuk nem nagy)
Az abszolút csúcs a Tab S2 9.7 lenne, de ezt már kiejtetted. A másik még, ami szóba jöhetett volna a Nexus 9, de az meg nem bővíthető.(#64713) freeknight
Igen, létezik ilyen.
A fekvő robotnál nyomd meg a hangerő + (vagy -) gombot, némely modellnél így jön be.
További lehetőségek: [link](#64714) Tanisz
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább felejtsd el.
Acer Iconia Tab B3-A20, ASUS ZenPad 10 Z300C, ezekre érdemes ránézni, plusz esetleg még a refurbished ASUS-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest