- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabix01
tag
válasz
freeknight #50063 üzenetére
Szia,
Én a helyeben a Lenovot választanám mert tesztek alapján korrekt gépről van szó illetve a márka is nálam befutó
a WayteQet választani vétek volna
, alig olvasok róla jókat gondolkoztam én is hogy olyan tabletet veszek megnéztem 3 WayteQ tablet fórumát itt hardveren és ki is ábrándultam
A ConCord pedig belsőleg kb ugyan ott van (pl súlyban) de árban az is 40e Ft körül kapható, szóval én tuti a Lenovot venném
A teszt! -
tjb007
nagyúr
válasz
freeknight #50057 üzenetére
Azok a 3G modemes modellek, amik beleférnek a keretbe: WayteQ xTAB 7X, Lenovo IdeaTab A3000, ConCorde tab KRONOS IPS
Mint azt láthatod ezek mindegyikének a kijelzőfelbontása 1024x600 pixel. Ami 3G-s és ennél nagyobb a felbontás az már 70e forint, vagyis pontosabban ennél az összegnél kezdődnek.
Nem 3G-s „720p-s”-ből nem sokkal van több, de ezeknél nagyon zsákbamacska ezt a stick dolog, szóval ilyet inkább én most nem ajánlanék.(#50058) Szabix01
Az ASUS-on felül ott van még a Lenovo IdeaTab A3500L is.
(#50059) kovacs65
Ennyiért nem.
(#50060) rgqjx
Nexus 10-et már nem érdemes venni, a Tablet Z viszont okés.
Olyan nagyon nem merültem bele a keresésbe, de találtam pár Toshiba Excite Pro-t, ezekre is érdemes lenne ránézned. Esetleg ha nagyon ráérsz szétnézhetsz még az eBayen és ha találsz valami neked tetszőt írd be ide, megmondom, hogy rendben van-e vagy sem.
A pontszámokkal meg nem kell foglalkozni. A pontos okot nem tudom megmondani, de szinte biztosan a telefonon futó stock rendszerben volt valami összeakadás, ami ezt eredményezte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest