- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok
Imadott Lenovo Adam tabletem megserult. Hogy pontosan hogy meg en sem tudom. Valszeg egyzser akarva akaratlanul ralephettem.
Lett egy ilyen serulese.Kerdesem az volna, hogy erdemes egyaltalan kicsereltetni az amugy is feher foltokkal tarkitott kijelzojet?
Es mennyibe kerulhet? Hany nap egy ilyen muvelet?
Vagy inkabb egy uj belepo szint?
Mivel nem jatszok rajta, ezert egy gb ram is eleg nekem. Foleg iptv nezesere hasznalom. Akar a gepen, akar alkalmazas segitsegevel, es akkor kiteszem az android boxra a kepet. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
dragonfx #64806 üzenetére
Tegnap már kaptam tőlük visszaigazolást nem sokkal a rendelés leadása után.
Sztem a BF miatt pár nappal késöbb érkezik meg a cucc, ahogy a facsén jelezték is.
Kár, hogy már a miskolci notebook.hu-s szaküzletet bezárták évekkel ezelött, pedig gyorsabban átvehetném onnan és nem kéne várni, még a PickPack pontra megérkezik.-
Az a teclas pedig, úúúú. Nem rossz
-
LyonnaisFan1
őstag
A notebook.hu oldalnál még kapható 20 ezerért a "Adam"
[link]Meg is lett egy rendelve. Ha pick pack ponttal jön a gép mikor jöhet meg a notebook.hu-tól? Valaki rendelt már tőlük?
-
LyonnaisFan1
őstag
Lenovo A7-10? Az biztosan nem felrobbanós
Bár a 15k-s határt még úgy is meghaladhatja, ha pénteken sasolod mind az emag, mint a mallponthu fekete péntekes ajánlatait. De vélhetőleg nem sokkal. Ha megnövelnéd még kb ötezerrel húszért akár elhozható a fentebbi kettős egyikéből.
Jelenleg az emagon [link] picit kedvezőbb az ár, a BF miatt ott valamivel olcsóbb is lehet, mint a mallnál.
-
LyonnaisFan1
őstag
Sziasztok!
Kb. 30 ezer forintos összeghatár mellett ez a legjobb választás?
[link]Néztem videókat, olvastam teszteket, és sztem a lenovonak nem kell szégyenkeznie. Egész korrekt gép lett, egyedül a felbontást finomíthatták volna még egy kicsit. Meg kaphatott volna egy használható hátsó kamerát.
De a fentebbi kettő hiányosságot bőven kompenzálja a többi dolog. Négymagos processzor, elég jól optimalizált rendszer (kb. 600 mega ram marad fent bekapcsolás után, ami azért elegendő. és a kisebb felbonáts miatt főleg.), stb.Update:
Itt még olcsóbb: [link]
Pénteken a black fridayen mennyiért vesztegetheti majd a MM? És mennyi idő alatt vihetik el azt a bizonyos "cukrot"? -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
tjb007 #39937 üzenetére
Annyira nem fontos, de ha szükség lenne rá akkor jó ha tudja azt is
Amúgy nálam is az az egyik pozitívum. A másik a kékfog. (A harmadik meg a márkanév. De az inkább nem pozitívum, csak egy megnyugtató dolog az ember számára, hogy egy olyan márka termékét választja amiben kevésbé csalódhat majd.)
-
Ha az az Acer csak 5K-val lenne drágább, de dupla annyi lenne benne a RAM akkor azt mondanám teljesen tökéletes.
Nem kéne nekem egy High Tech tablet. Netezéshez/Filmnézéshez bőven elég lehetne az a 1.2 Ghz Dual Core + 1 GB RAM kombó.
(Meg ha foglalt lenne a PC, akkor azon is tudnék streameket nézni. Legyen az akár egy focimeccs a livetv.ru oldalon.) -
LyonnaisFan1
őstag
ŰDV! Remélem a legjobb helyre teszem fel az első kérdésemet, amit ide bekarcolok.
Kinéztem egy tabletet, ami ugyan árban nem a tökéletes Best Buy, de nekem az lenne a tökéletes.
(Acer Iconia Tab B1-A71)
MI RÓLA A VÉLEMÉNYETEK? ~40K-BÓL MILYEN TABLETET VENNÉTEK? AHELYETT AKÁR? ÉS MIÉRT?
Az Acerben tetszik az, hogy két magos a proci. Viszont az nem, hogy 512 Mb a RAM. Egy tablethez az nagyon kevés, főleg ha az ember HD filmet akar nézni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest