- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nagyon alul informált vagyok a tablet piac termékeivel, kb 3 éve foglalkoztam vele utoljára.
Ezért fordulnék hozzátok, kérnék tanácsot!Testvérem szeretne venni egy 9-10"-os tabletet, teljesen általános felhasználásra, netezés, közösségi oldal, videók nézegetése...stb.
Nem kell SIM kártya foglalat, elég ha WIFI-s, de ha véletlen van rajta 3G, nem hátrány, bár amilyen ársávban akar, annyiért nem lesz
Az akkuja jó lenne ha elég izmos lenne, szóval ne merüljön le 1-2 óra alatt.
Hazai boltban megvehető legyen, akár pár napon belül.A piacon elérhető most max 60e HUF környékén ilyen paraméterekkel rendelkező tablet?
Néztem eddig a ASUS ZENPAD 10"-et vagy a Samsung Galaxy Tab E -t, de bármilyen gyártó szóba jöhet.
A lényeg még az, hogy ne kelljen mókolni a ROM-ot, testvérem ilyenhez nem ért, nekem meg nincs kedvem vele szórakozni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest