- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ziiu
csendes tag
Sziasztok! Tablet vásárlás előtt előtt. Használt tabletek néztem és találtam pár jó ajánlatot. Szerettem volna, ha legalább 10 col körüli kijelzője van, de láttam pár jó 7-8-ast is. Az alábbiak arra lennék kíváncsi melyik jobb, netezésre, hd film nézésre, közepes játékra és melyiknek van szoftveres támogatása itthon. Válaszokat előre is köszönöm. Az összeg határ 50e. Ezek férnek bele a keretbe.
Huawei T1 8.0, Huawei MediaPad T1 10, Dell Venue 7, Dell Venue 8 3840, Sony xperia z3 tablet compact, Sony Tablet S, Xiaomi Mi Pad. -
ziiu
csendes tag
Sziasztok az emagon nézegettem 10 col körüli tableteket. Az szeretném tudni, hogy kinézettek közül melyik a legversenyképesebb?
Allview Viva Q10, Allview Viva H10, Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE, UTOK iQ1000, Lenovo IdeaPad A7600, UTOk Hello 10Q, Huawei MediaPad T1 10 -
ziiu
csendes tag
Sziasztok! Új tablet vásárlásban szeretném a segítségetek kérni.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 körül
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) mindhárom
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60-80e
Lehetőleg 3G legyen benne, és 2 GB ram is, készülék ház pedig fémes hatású vagy hasonló. De ezek csak opcionálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest