-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
csendes #69394 üzenetére
Jelenleg egy 8"-os Lenovo-m van, szóval nem annyira sürgős a dolog, de néha olyan lassú, hogy már idegesítő. Érdekes, hogy amikor sokat játszottam Real Racing 3-mal, akkor nem éreztem lassúnak. Most elsősorban Simcity Buldit-tel játszok és egy örökkévalóság mire betölt egy képernyőzár után, de ez lehet, hogy a játék sara, lehet hogy több memória jó hatással lenne rá.
Filmet nem szoktam nézni, de mindenütt használom, útközben is, otthon is és akár munkahelyen is. Ami még szűk keresztmetszet, hogy csak 3G van benne, így nagyon hosszú a válaszidő, lassú, helyenként azt mondja a játék, hogy nem lát netet, pedig van, csak lassú.
Szóval nekem ez a felbontás akár elég is lehet az 1200x800, csak kellene 2GB RAM, 4G és valami normális GPU.
A nejemnek kínai tabletje van, ami olcsó, de elég sok nyűg van vele. Nem zárom ki a kínait, de inkább vmi megbízható magyar forrást keresnék.
-
taip
senior tag
A látókörömbe került az ASUS ZenPad 8.0 (Z380KL) típusú tablet, aminek első ránézésre elég jó paraméterei vannak. Kevés tabletet látok, ami 8"-os, 2GB RAM van benne és tudja a 4G- és nem kerül 100e-be.
Az Asus honlapja szerint létezik Qualcomm MSM8929 és MSM8916-os verziója is. Ha jól tudom, az első a Snapi 415, ami nyolc magos, a második a Snapi 410, ami 4 magos (nem mindegy...)Lényeg, hogy nem sok helyen találtam magyar boltokban ilyen készüléket, azokban is csak a négymagos Snapi 410-zel, bár azt mondják, hogy 2GB RAM van benne.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ez mennyire jó, mennyire ajánlott? A 8 magos verzióval szerintem igen jól hangzana, de ezzel nem tudom... Furcsa, hogy ennyire kevés helyen lehet kapni. Kifutott volna? Lesz rá 6-os Android? -
taip
senior tag
válasz
alientroy #68622 üzenetére
Az EA oldala szerint az alábbi gépek ideálisak a játékra:
Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4, LG G2De nyilván ezek még használtan sem a 35 ezres kategória.
Minimum gépigény:
1.5 GB RAM, A9 Cortex 1.6 GHz Quad-core CPU or 1.7 GHz Dual-core Krait CPU, Adreno 305 GPUSzerintem az említett Sony Z1 Compact sem a 35 ezres kategória.
De hátha más tud valami csodát ajánlani, erre vonatkozott a sok sikert.
-
taip
senior tag
válasz
Dendytv #68467 üzenetére
Az szerintem akkor gond, ha nem tart raktárkészletet, hanem ő is csak akkor rendeli meg Kínából, amikor te leadod nála a rendelést. Ilyenkor ugyanúgy ki kell várnod a 3-4 hét szállítási időt, mintha te rendelted volna közvetlenül Kínából. Plusz nyilván rárakja a maga hasznát, de legalább neki kell intézni a vámolást, nem neked.
Szóval megvan az az előnye, hogy nem neked kell angolul kommunikálnod és intézkedned a kínai eladóval, de ennek megkérik az árát.
De ha tudod hogy kell Kínából rendelni, nem gond az angol, akkor sokkal olcsóbban megúszhatod. -
taip
senior tag
válasz
Dendytv #68463 üzenetére
Nem hinném, hogy Ukrajnába spéci lebutított változatot küldenének.
Amúgy az, hogy kínai az android, az csak annyit jelent, hogy át kell állítani magyarra, de benne van a nyelv.Inkább az után érdeklődj, hogy az eladónál raktáron van-e és mennyi idő alatt szállítja le neked, nehogy az legyen, hogy először ő is megrendeli Kínából és továbbadja neked.
-
taip
senior tag
Hogy mennyire olvasható, az nyilván függ attól is, hogy mennyire jó a szeme. Viszont a betűk nem feltétlenül kisebbek, mert a felbontás kisebb, így kevesebb információ jeleníthető meg egyszerre a kijelzőn a kisebben, de hasonló betűmérettel, mint a nagyobbon.
A kínai tableteknél azért bele kell kalkulálni az eltérő garanciális feltételeket is.
És a zökkenőmentesség sokszor drágább gépeken sincs meg teljesen, szóval azért ennyi pénzért kompromisszumokat kell kötni.
-
taip
senior tag
válasz
McSzaby #68344 üzenetére
Én is ezt próbáltam magyarázni.
A 8"-os wifi-only tableteknek vagy egyáltalán nincs is 4G-s változata, vagy nem lehet kapni. Ha esetleg mégis, akkor 20-40 ezres felárral, örülj hogy egyáltalán létezik.
Nehogy már csak a 120-140 ezres ársávban lehessen kapni olyan tabletet, ami 8"-os és 4G-s. -
taip
senior tag
válasz
cidalain #68318 üzenetére
Nem nagyon keresgéltem, csak ráböktem egy alkalmas windowsos darabra, de szerintem amit linkeltem, azon van micro HDMI csatlakozó, tehát monitor ráköthető. A tablet részén USB-C type csati van, a billentyűzet részén hagyományos USB.
Szóval billentyűzet van, egér USB-s ráköthető. És a gép így egyben kerül 100e-be...Androidon tényleg macerás lenne mindezt megoldani, ha meg új laptopot nézünk, az nincs meg 100-ból.
-
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68312 üzenetére
Ezekben a tabletekben (amelyek már inkább mini laptopok, ha billentyűzettel együtt van) asztali Windows 10 van, ne a Windows Phone-hoz hasonlítsd.
Ugyanakkor nehezen tudom elképzelni, hogy egy androidos tabletet egérrel, billentyűzettel használnál, nagy monitorra kikötve. -
taip
senior tag
válasz
BenJoe80 #68306 üzenetére
Fontos a mobilitás? Fontos az érintőképernyő? Ha nem, akkor nem biztos, hogy tablet kell neked.
Ha mégis tablet és fontos az irodai munka, akkor szerintem inkább Windows-os.
Sok külső perifériát nem tudsz rákötni, de ez általában igaz a tabletekre. -
taip
senior tag
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Ismerős érdeklődik a Samsung Galaxy Tab S2 tabletek iránt (vagy 8 vagy 9.7 colos), de van "sima" és VE jelzésű modell is. A VE tűnik újabbnak, mert arra már Marshmallow-t írnak, de egyébként nem találtam sok különbséget, még az ára is hasonó.
Az a kérdésem, hogy vehető ez a VE variáns, nincs benne valami eldugott buktató?Köszi
-
taip
senior tag
válasz
baandii #68213 üzenetére
Miért nem jó az, ami gyárilag rajta van?
A GearBest-en pl. ezt írják a készülék ismertetőjénél, valószínűleg nem véletlenül:
"This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it. Any alterations such as upgrades, modding with custom ROM, rooting or flashing the Android device with other firmware will automatically cause the device experience matters as well as void the device's warranty. Please think twice before operating all these actions." -
taip
senior tag
válasz
cidalain #67861 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet jó választás a Chuwi, hanem azt, hogy a tapasztalatok szerint nem sokat bír az aksi (a fórumában ezt többen is állították). Szóval egy dolog, hogy 4000 mAh-s az aksi, de a tapasztalat, hogy az átlag alatti az az idő, ami alatt lemerül és tölteni kell.
És ha éles a jún. 20-ai határidő, akkor erős kockázata van a Kínából rendelésnek, meg kell nézni EU raktárban. Állítólag van, akkor nincs gond.
ballington:
Egy powerbank mindenképpen ajánlott szerintem. -
-
taip
senior tag
válasz
cidalain #67538 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, de szemet szúrt, hogy magyar cég.
Persze, van magyarországi adószáma, telephelye, ide szállít, de azért nézzük már meg a tulajdonost:
Dante International S.A.
RO- Bucharest, 148 Virtutii St., space E47, Sector 6Persze mondhatod, hogy pl. a MediaMarkt is nemzetközi cég, de az emag-nál nem vagyok benne biztos, hogy mindent Magyarországról szállítanak és hogy az esetleges visszaküldés is Magyarországra megy. Nemrég még biztos, hogy román címet adtak meg az áruvisszaküldő nyomtatványon. És ezen az sem változtat sokat ebből a szempontból, hogy ha futárt küld az áruért és ő maga szállítja vissza Romániába. (Nyilván a felhasználónak nem mindegy, csak ettől nem lesz magyarabb.)
Szóval hiába végződik .hu-ra a weboldal és fizetek forintban, ha a garanciáztatást és még pár dolgot külföldön végeznek. Szóval ez inkább egy 3. kategória, mert igaz, hogy nem kell angolul beszélni és euróban fizetni, de nem ugyanaz, mint az ED, MM és társainál vásárolni.
Lényeg az, hogy ez nem minősíti a megbízhatóságát, nem egy degradáló jelző, ha nem magyar a webshop, de de ne keverjük össze a magyar webshopokat a Magyarországon is forgalmazó külföldiekkel.
-
taip
senior tag
válasz
csendes #67536 üzenetére
Azért az emag nem egy tipikusan magyar üzlet, de valóban ott a legolcsóbb.
Még szóba jöhetne a Lenovo IdeaTab2, ami egy időben kapható volt az emag-on is, most csak a digiprime-on látom, de ez gondolom bolti garis és nem olcsó.
Én is nézegetem ezt a kategóriát és hihetetlen, mennyire nincs választék.
-
taip
senior tag
válasz
Space marine #67408 üzenetére
-
taip
senior tag
válasz
cidalain #67385 üzenetére
Nem feltétlenül, elvileg van dual boot-os verzió is.
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz
szivacs1987 #67179 üzenetére
Én speciel még nem hallottam 15"-os tabletről, már a 12" is az extra méret szerintem.
Mint pl. a Chuwi Hi12, de az csak Win10, nem androidos. -
taip
senior tag
válasz
fireman123 #67162 üzenetére
Általában nem tudom, nekem egy Chuwi Hi8-cal van tapasztalatom, ahol gyárilag az Android kínai volt, a Win10 pedig angol. Az Androidot csak át kellett állítani magyarra (persze a kínai menükben navigálva), a Win-re pedig le kellett tölteni egy magyar nyelvi csomagot és utána magyar lett.
A többinél akár másképpen is lehet. -
taip
senior tag
válasz
pècsimunkás #66628 üzenetére
A Chuwi-nál úgy van, ahogy írtam.
-
taip
senior tag
válasz
cidalain #66581 üzenetére
Feltételezem, nem arról van szó, hogy kezelni akarja a gyerek, sőt szerintem kézben tartani sem, viszont jó lenne, ha a különböző koppintó, húzó mozdulatokra nem kezdene a tablet hevesen reagálni.
Még jó, hogy nem iPad, ahol markoló-csippentő mozdulattal be lehet zárni az adott appot. -
taip
senior tag
válasz
sebgutkopf #66552 üzenetére
Nekem az 1. generációs változat van a lenovoból. Szerintem stabil, gyors, jó minőségű. Ami nem tetszik, hogy csak 3G-t tud és hogy szerintem a lenovo soha nem fog kiadni rá szoftverfrissítést, marad a gyári Kitkat. Ja és kb. 5 percig volt rajta a gyári launcher, rögtön felraktam rá egy Nova-t.
-
taip
senior tag
válasz
Aranygyerek #66275 üzenetére
Akkor már a Lenovo A7-10F Adam sokkal korszerűbb és a 25e Ft-os ár sem túl sok.
-
taip
senior tag
válasz
Zola007 #66257 üzenetére
Hát, 12"-os androidos most nem rémlik, de 10"-osban van pl. a Chuwi Vi10 Pro, ami dual boot-os (ez szerintem nagy előny) és 150$ körül kijön EU raktárból rendelve.
12"-os a Chuwi Hi12, de az viszont tisztán Win10 és még csak előrendelhető, plusz sokkal drágább. -
taip
senior tag
válasz
Goldelf #65944 üzenetére
Ha már edigital, akkor miért nem a lenovo Tab 2 A10?
Ugyanannyiba kerül, mint az általad mutatott, de szerintem több szempontból is jobb.
-
taip
senior tag
válasz
andika.80 #60254 üzenetére
Azt írod, hogy hosszú úton tudjon videót nézni internetről. Kérdés, honnan jön a net? Megosztod pl. a telefonodról és wifivel arra csatlakozik, vagy legyen benne önálló SIM kártya, saját mobilnet előfizetéssel?
Utóbbi esetben még inkább leszűkül a kör.
Vagy útközben nem kell net, hanem a lementett videókat nézné? -
taip
senior tag
válasz
TOTAL LOKI #59853 üzenetére
A Microsoft Remote Desktop-ot ajánlanám még kipróbálásra.
-
taip
senior tag
válasz
Shingen #59476 üzenetére
Lenovoéknál furcsán megy a garijegy kitöltése. A múltkor egy laptopnál csak annyi szerepelt, hogy "a gyártó által meghatározott" időtartam, most pedig hiába van ráírva 24 hónap, nem lehetek biztos benne.
Sajnos a Warranty Check szerint 1 év, szóval érdekes...tjb007: Ok, kíváncsi vagyok rá. Ha a honlapjukon 1 év szerepelne, akkor azt mondom, hogy tényleg csak elírták. Így viszont mondhatom azt, hogy ha a honlapon és a garijegyen is 2 év van, akkor jogosan hiszem, hogy ennyi.
Nem is elsősorban magam miatt vetettem fel, hanem azért, mert nem mindegy, hogy a leendő vásárlók mire számíthatnak, ez is szempont a vásárlásnál és akkor már hirdessük az igazat. -
-
taip
senior tag
válasz
tjb007 #59403 üzenetére
Érdekes, a lenovo.hu külön modellnek veszi az A7-40 és A7-50 modelleket és szerinte az 50-esből is van Wifi only verzió. Viszont pl. ebben van hátlapi kamera, a 40-esben csak előlapi.
Mondjuk érdekes, hogy egy eltérés miatt más modellnek hívják. Már ha igaz ami a honlapon van. -
taip
senior tag
Lehet, de itt arról volt szó, hogy a noname tablet 1 méteres hatótávját akarja megnövelni valami használhatóra, nem arról, hogy bunker falán át akar netezni. És ha elegendően meg lehet oldani x összegből ne költsön rá 2x-et.
B.Gabi: 40-50 ezres ársávban ne várj jó fényképezőt, az 100e felett kezdődik, itt max. kipipálják, hogy van benne.
-
taip
senior tag
Az iPad-ben van SIM kártya, vagy az is Wifi only? Marha drága. Ennyiért itthon újat veszel, mobilnettel.
Amúgy meg szerintem az a döntés, hogy iOS-t akarsz-e használni, vagy Androidot, az nem a készülékáraktól függ elsősorban. Nálam ez úgy menne, hogy először eldöntöm, melyik rendszert akarom használni, milyen célra és utána nézek készüléket.
És ha már egy felsőbb kategóriás készüléket nézek, akkor nem szórakoznék használttal, de ezt mindenki döntse el maga.
-
taip
senior tag
válasz
csendes #58964 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos. Szintetikus teszten hasonlóan teljesít a két SoC, de ha hozzászámoljuk, hogy az Intel esetében a teszt többet mutat, mint ami a tényleges használatnál lejön, akkor máris a MediaTek felé dől el a dolog.
Pár Geekbench 3 eredmény (single/multi):
Intel Z 2560: 450 / 1057
Mediatek MT8382: 352 / 1179
Snapi 400 APQ8026: 327 / 1075Utóbbit azért raktam be összehasonlításnak, mert ez van a sokat ajánlott LG G Pad 8.0-ban.
Csak ez alapján nem biztos, hogy lehet jó döntést hozni. Nézzük meg, mikori modell és a tablet mennyibe kerül, amibe beépítik. -
taip
senior tag
válasz
csendes #58951 üzenetére
Ja, én is néztem, hogy jobbnak tűnik, csak nem értem, miért vették vissza a felbontást?
mesehabbal: Személyes tapasztalatom nincs, de én az LG G Pad, Lenovo IdeaTab, Asus MemoPad vonalon nézelődnék. Bár utóbbit nem szokták ajánlani ha fontos a játék, mert előre nem lehet tudni, hogy esetleg melyik játék nem fog futni az Intel proci miatt. A Samsung szerintem túl van árazva, de az is van még.
Ha nem vagy beszorítva anyagilag, akkor a noname márkákat javaslom mellőzd.Konkrét típust írjon az, aki jobban benne van, addig javasolnám a megbízható webshopok böngészését, leszűrve az általad fontosnak tartott szempontokra.
-
taip
senior tag
Úgy nézem, amit te linkeltél, az újabb modell lehet. Magyarországon szerintem még nem is nagyon forgalmazzák.
Sajnos a felbontás visszalépés, a SoC jobbnak tűnik, ha igaz a specifikáció. Azt meg nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány, hogy külföldről jönne, amit néztél.Most nézem, hogy a Mediamarktban az is kapható 29e-ért amit mutattál és amit én linkeltem, az is csak ma akciós, egyébként az is 29e.
-
taip
senior tag
A noname gyártókat nem ismerem, nincs hozzá bizalmam.
Az 1 giga RAM ebben az árkategóriában általános. Ha jól van optimalizálva az Android és nincs telepakolva gyárilag felesleges alkalmazásokkal (lásd: Samsung) akkor elég az 1 giga.Szerintem ebben az árkategóriában most a legjobb vétel a Lenovo A7-40 A3500L. A Médiamarkt-ban most akciósan 25e.
-
taip
senior tag
válasz
mesehabbal #58942 üzenetére
Hát ebből tényleg nem derül ki, mit szeretnél.
Legalább a méretet döntsd el, meg azt hogy Wifi-n akarsz Skype-olni vagy kell a mobilnet?
Meg miért pont a Yoga? Sokkal olcsóbban is kapható jó 10"-os tablet. -
taip
senior tag
válasz
anna77 #58888 üzenetére
Oké, akkor 8"-os és 4G-s tabletekre pár példa:
LG G Pad 8.0 4G V490 - Nagyon jó ára van, de sajnos csak GSM boltokban láttam, bolti garanciával. Ha találsz ilyet hivatalos garival, akkor az a best buy.
Samsung T335 Galaxy Tab 4 8.0 LTE - Ez már drágább, sajnos ezt is csak bolti garival láttam, vagy mobilszolgáltatóknál függően.
ASUS MeMO Pad ME581CL - Ez már 100e felett van, Intel SoC van benne, elvileg szép és gyors, de előfordulhat olyan progi ami nem megy rajta rendesen, kérdés te mire használnád. Ezt lehet megbízható helyen gyári garival venni.
Samsung T705 Galaxy Tab S 8.4 LTE - Ez ismét drágább vagy 20e-rel, szép és jó, csak egyesek szerint a túl nagy felbontás miatt hajlandó néha belassulni. Ez is kapható hivatalosan.
Sony Xperia Z3 Tablet Compact 4G SGP621 - Ez szerintem kb. a csúcskészülék, újabb 10e-rel drágább, de kb. mindent tud. Kapható hivatalosan.Szóval ha árban, kinézetben, teljesítményben valamelyik szimpatikus, akkor annak lehet jobban utána nézni (neten általában, illetve itt a saját topikjában).
Az szintén az én személyes véleményem, hogy iPad-et nem vennék, ha drága készüléket vennék, akkor az a Sony lenne. -
taip
senior tag
válasz
anna77 #58873 üzenetére
Egy rövid hozzászólásban sikerült sok kérdést felvetned.
A Samsung Tab 4 10.1 10"-os, a Lenovo S8 8"-os. Most akkor melyik méretet preferálod?
Szerintem a Tab S sokkal jobb, mint a Tab 4, de drágább is, a 70 ezres keretbe tutira nem fér bele, bár a Tab4 sem igazán.
Azt írod, hogy a net gyors legyen. De milyen net? Ha kell bele SIM kártya (4G/LTE), akkor az egy másik (ár)kategória, mint a Wifi only verziók.weareinluck: Fizikailag kaphatóak 30 körül 8"-os tabletek, de csodálkoznék, ha azok a gyors és gördülékeny kategóriába esnének. Újonnan szerintem a Wayteq a legolcsóbb, ami ajánlott, de az 40e.
Használtat passzolom. -
taip
senior tag
válasz
#73173120 #58843 üzenetére
Szerintem a hordozhatóság és az olvashatóság kompromisszuma a 8", de 30e-ért újonnan nem kapsz olyat, ami ajánlott lenne.
Újonnan 7"-os lehet pl.: Wayteq xTab 7Q vagy 7X Quad, illetve a Lenovo A7.De szerintem egyik sem fog bírni 10 órát egy feltöltéssel, ami persze nagyban függ a fényerő beállításaitól.
-
taip
senior tag
Nem tudok választ adni, de visszakérdezek.
A Samsungot helyből kizárnám, nagyon gagyi.
Nexus 16-ról még nem hallottam, talán Nexus7 akart lenni?
A FonePad-ben 2 magos Atom van, szintén nem preferálnám.
A MemoPad akár jó is lehet, de abban is Atom van a szokásos esetleges inkompatibilitásokkal.
A 2 utolsó Lenovo közt nem tudom, mi a különbség. (Meg különben is, mi az az Xmass Pack?)
Plusz azt írod, 3G nem kell, de ezekben jó eséllyel van. -
taip
senior tag
Nem vagyok akkumulátoripari szakember, csak a véleményemet írom.
Szerintem attól sem lesz baja, ha rögtön feltöltöd. Olyan rémlik, hogy az első pár alkalommal teljes ciklusokban használd, tehát nagyjából lemerít, feltölt, lemerít, feltölt. De lehet, hogy ez is urban legend, meg úgysem így jön ki.Az viszont tuti, hogy nem kelek fel hajnali 2-kor, hogy lehúzzam a töltőről, arra való az automatika, hogy kikapcsoljon.
-
taip
senior tag
Amikor megveszed, valamennyire fel van töltve, mondjuk félig. Én azt csinálnám, hogy használom addig, míg le nem merül (mondjuk 10%-ra) utána rátenném a töltőre és hagynám, amíg feltölt. Lehetőleg ne szakítsd meg a töltést.
Amikor feltölt, úgyis átvált csepptöltésre. Hiába hagyod rajta 12 órán át, ha mondjuk 4 óra alatt feltöltötte, a maradék 8 órában nem fog semmi történni. -
taip
senior tag
válasz
cidalain #58804 üzenetére
A téma összefoglalóhoz:
Egyrészt egyetértek, naponta kérdezik meg ugyanazt, naponta kell ugyanazt válaszolni, ez így nem annyira célszerű.
Viszont ha valaki a téma összefoglaló alapján kérdez, akkor nem lényegtelen szempont, hogy akar-e bele mobilnetet és ha igen, 3G vagy 4G az elvárás? Ezzel célszerű lenne kiegészíteni. -
taip
senior tag
Szerintem meg kellene kérdezni az Edigitaltól, hogy ha a lenovo honlapján 2 év szerepel és a hivatalos forgalmazó is 2 évet ír a garanciajegyre, akkor ők miért 1 évvel hirdetik. Hátha csak elírás.
Persze ettől még nem biztos, hogy ez a legjobb választás, ezt neked kell eldöntened, de azért nem mindegy, hogy egy készülékre 1 vagy 2 év gari van.
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz
poirot #58712 üzenetére
Annyiért nem nagyon van Windows-os tab itthonról, max. a Prestigio-t lehet megnézni. Külföldet nem tudom.
Androidosból van választék, csak nem tudom, mit jelent neked a "kompromisszumok nélküli megjelenítés". Az androidra elérhető Office alkalmazások mindegyike valamilyen tekintetben kompromisszum. Kérdés, mennyire bonyolult Office doksikat akarsz kezelni. Lehet, hogy először ki kellene próbálni egy tetszőleges Android eszközön.
zozika2: Abban is x86-os Intel Atom van.
-
taip
senior tag
válasz
Shingen #58624 üzenetére
A garijegyen a magyarországi forgalmazó pecsétje szerepel, szóval gondolom nem boltfüggő. Bár kézzel van beírva a 24 hónap, azért remélem tényleg ennyi és bárki is írta rá, tudta mit csinál.
Lehet, hogy unána kell kérdezni adott esetben és nem kapásból kizárni a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest