- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgabor87
tag
Főleg kelzsoca és tjb007 véleményére lennék kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy csak én érzem gyanúsan olcsónak 24e ft-ért (akciósan) a tesco-s Op3ndott tabletet? Lehet táblát árulni ennyiért úgy hogy még haszon is legyen rajta, meg a user is egy használható cuccot kapjon? Valahogy nekem ez nem áll össze...
-
kisgabor87
tag
válasz
Járókeret #54531 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen projektem, hogy a laptopot majd jól helyettesítem egy tablettel. Felejtsd el! A laptop egy univerzális eszköz, míg a tablet az én olvasatomban egy tartalomfogyasztó eszköz, ami jó hosszú utazások alkalmával, a neten olvasgatni, esetleg youtube videókat nézni vagy játszani egyszerűbb játékokkal, de amint létre kell hozni egy dokumentumot, elvérzik a dolog. Ez egy szórakoztató kütyü, nem melóra való. Bár mindenkinek egyéni igényei vannak, de az emberek többsége szerintem nem tudja munkára használni a tábláját.
-
kisgabor87
tag
válasz
zolikaDB #54522 üzenetére
89e a Xiaomi és 95 az ipad mini 2. Ezt nem nevezném másfélszeres árnak...
Nem, nem tudom mi az a Xiaomi. Pont emiatt nem bízom benne. És lesz*rom milyen űberistencsászár a hardver benne, a lényeg hogy ne laggoljon és bírja az akksi legalább 8-9 órát. Ja, meg hogy legyen normális magyar support ha úgy adódna. -
kisgabor87
tag
válasz
tjb007 #54500 üzenetére
Köszönöm, de ez a Xiaomi számomra nem túl bizalom gerjesztő... Nem nagyon bízom ezekben, inkább valami márkásabbatt vennék, Samsung vagy Lg. Még az Ipad mini 2 is szóba jöhet ennyiért, de nem tudok dönteni hogy android vagy ios. Nem tudom melyiknek mi az előnye-hátránya...
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
100.000 ft-os max értékhatárig keresek tabletet. Fontos lenne a legalább 8-as kijelző, futtassa a legújabb játékokat, az üzemideje böngészésnél legyen legalább 8-9 óra, és nyilván a lehető legsmoothabb legyen a rendszer. Köszi a segítséget!
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni:
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
lehetőleg 8, de ha ennyi pénzért nem lehet normálisat kapni akkor a 7 is jó
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
újat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
lehetőleg itthon
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
internet, minimális játék
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
50.000 Ft a végső határ.Előre is köszi a segítséget!
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Olyan 50-60.000 ft környékén milyen tabletet érdemes venni?
Ami számít:
-legalább 7-8 órás akkuidő
-a lehetőségekhez képest jó kijelző (filmnézés miatt)
-7" legyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest