Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Én először megnézném, hogy milyen így bevinni az adatokat. Mindenképp menj el boltba, ha van lehetőséged egy Media Marktba, és ott próbáld ki őket. Ott van kiállítva Androidos és windows-os tablet is. A windows-os tableten teljes értékű windows fut, lehet azon könnyebb a dolog, bár nem hiszem, mert nekem az érintőképernyővel való használattal van gondom. Egy nyüglődés az egész, úgyhogy én biztos nem használnám, ha komolyabb munkára kellene. 1-2 adatnál oké, de egyébként szerintem nem alkalmas rá.

Egyébként szeretem a tabletet, csak tartalomfogyasztásra való, nem munkára
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- RedMagic Astra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX