- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Autóba a gyereknek vennék egy tabletet amin nézhet meséket. Olyan 8-as kijelzőre gondoltam
Ezen kivűl max neteznénk vele.
Mit nézzek neki? -
Elar
senior tag
Őőő azt írtam mire használnám.
Tehát konkrétan az van előttem, hogy ülök az ügyfél előtt, megbeszéljük miből mit vesz én meg a szép Excel lapomba beírom ezeket és átküldöm neki mailben.
Ma is elszámoltam magam a papíralapun és már égő.
És itt jött be ez, h mi lenne ha tablet lenne? Itt legalább nem számolnám el magam, iletve könyebben szerkeszthető a dolog.
A noti nem fér bele a mappámba ezért kellene vmi vékony cucc.
Persze utána ezt itthon is lehetne vmire használni. Mit tudom én, tükör?Mivel a tebletek kimaradtak az életemből ez a S3 Mini is csak 1 éve van, szóval tök homály ez a téme nekem
-
Elar
senior tag
Sziasztok!
Soha nem volt tabletem.
Most lehet h vennék, főleg melóra.
Elsősorban excelt használnék abba vinnék fel megrendeléseket egy táblázatba. Tehát jó lenne ha kényelmesen elférne a gombokon -képletesen- az ujjam.
Jó aksi, nagyobb képernyő, vékony nem túl nehéz. Kb ezek a paraméterek.
Max 100e ft amit szánok rá, de nem feltétlen akarok ennyit :-)Tudnátok ajánlani néhányat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest