- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
válasz
ClioRS #60876 üzenetére
Köszönöm szépen.
Igen, azért az aksi valóban sarokköve, buktatója lehet a vételnek. Az eladó szerint az akkumulátorral sincs probléma, ugyanakkor ahogy írtad, ezt 5-10 perces vizittel nem lehet kiszúrni, hacsak nem egy haldokló telep van benne, amelyik éppen akkor leheli ki a lelkét.
-
oncsi
őstag
válasz
ClioRS #60783 üzenetére
Az nem érdekelne, mert nem játékra kell. Az viszont gond, hogy most jöttem meg a tablet fogdosóból (MM) és a West End T-s boltjaiban egy darab sincs. Pedig mindhárom boltban elvileg van, mert persze előtte telefonon azt mondták. Mindegy, legalább megnéztem, és tetszik (főleg, hogy a nejemnek is ami szinte perdöntő) Online megrendeltem, keddre meglesz. Ha valakinek erős ellenjavaslata lenne, azt szívesen meghallgatnám, mert Lenovo-ban nem vagyok otthon.
-
-
Alien13
tag
válasz
ClioRS #59259 üzenetére
Majd megyek még egy kört
Nekem a Samsungon kívül az összessel az volt a bajom (mondjuk, csak az itt ajánlott márkákat próbáltam ki), hogy mindnek erőteljesen kellett tapizni a kijelzőjét, én a telefonommal ahhoz vagyok szokva, hogy rásóhajtok, és már csinálja is, amit akarok. Plusz a KitKat oprendszer nekem valamiért szimpatikusabb, mint a Jelly Beam, ami a legtöbben van. Én nem vagyok guru, nem értek a frissítéshez, oprendszer variáláshoz, optimalizáláshoz, így olyat keresek, ami indítástól felhasználóbarát. Jövő héten rápislantok, hátha lesz LG, éppen nem védte le valami barom egyedi jelszóval (tegnap a MM-ban egy kivételével az összes Sammivel ez volt a helyzet, mondta az eladó, hogy csókolom, mennek a szervizbe, a kölkök ezzel szórakoznak
) szóval megtapizhatom. Nekem olyan gép nem kell, aminek erővel kell használni az érintőképernyőjét
Az a 0,5 GB RAM valóban valszeg nem oszt-szoroz...
-
kisza25
félisten
válasz
ClioRS #59259 üzenetére
7000 mAh aksi, írd le mit mérjek le és megteszem
IPS nem fordulnak át a színek egyáltalán,
itt van részletes leírás -
cocobanana
tag
válasz
ClioRS #59175 üzenetére
Jó fényképezést úgy értettem, hogy a Sony Ericcson K800i telefonomhoz hasonló képet csináljon, mivel a telefonom kamerája tönkrement és szeretnék egy tabletet akkor már. Félreértések elkerülése miatt, nekem nem hd képek kellenek, meg nem csúcsfényképező, csak kb egy 3megapixeles képet csináljon mint a telefonom ami nem okos. Ezért szeretnék olyan tabletet , + akkor már az előbb felsorolt opciók is legyenek meg.
http://www.edigital.hu/WiFi-tablet/Lenovo-TAB-A8-%2859-407805%29-16GB-Wifi-tablet-Midnight-Blue-%28Android%29-p410467.html
Ezt a tabletet ajánlottad igaz? Ennek elég jó a kamerája ahogy látom, de a többi paraméternek is megfelel? Teljesen kezdő vagyok a témában, nem tudom mit kell figyelni a tableteknél, milyen hátrányai lehetnek ennek a típusnak?
-
csyo
senior tag
válasz
ClioRS #59052 üzenetére
koszi a valaszt!
Szoval a legjobb valasztas a Samsung S8.4 lenne a felsoroltak kozul?
Akkor mar csak azt kell kitalaljam, hogy apple, vagy Samsung...
iPad mini 2 (használt, jo allapotban).... 310 fontért
Samsung S8.4 uj....................... 241 fontert
Samsung S8.4 használt, jo allapotban, 200 fontertLenovo S8-50 uj 150 fontert
---------
Vajon megeri e a hasznalt iPad mini 2 dupla annyiert, mint mondjuk a Lenovo? Vagy az ar 2/3-ert egy hasznal Samsungot vegyek inkabb?
-
tjb007
nagyúr
válasz
ClioRS #56687 üzenetére
Nem lesz lyuk, csak majd nem 40 ezer forintba fog kerülni a következő LG G Pad 7.0, hanem 70-80 ezer forintba.
Ha körülnézel az SoC piacon láthatod, hogy szinte mindegyik gyártó/tervező a teljes integráltság felé halad, mert ez a partnereik számára ez a legköltséghatékonyabb megoldás. Hamarosan majd ki fog derülni, hogy a készülékgyártók mit fognak lépni, milyen változtatásokat fognak tenni. -
tjb007
nagyúr
válasz
ClioRS #56652 üzenetére
Azzal majd inkább telefonokban lehet találkozni, tabletben kevésbé lesz elterjedt. Mivel sima alkalmazásprocesszor nem létezik belőle, csak integrált basebandes változat, ezért eleve magasabb az ára is, ebből fakadóan pedig a gyártók eleve magasabb árkategóriákba is pozicionálnák ezeket a modelleket. A piaci trendek meg pont nem ebbe az irányba haladnak.
(#56669) Tewe013
Ajánlott, de az Intel SoC miatt előfordulhatnak kompatibilitási problémák.
(#56670) Viktor77
Igen, ez ilyen általános dolog. Ha egy perifériát már kezel, akkor az összeset kezeli (a szoftveres korlátokat nem figyelembe véve).
A pendrive meg gyakorlatilag mindegy mire van formázva (FAT32, NTFS, exFAT), bár előfordulhatnak olyan esetek, hogy bizonyos modellek szoftvere nem képest out of the box mondjuk az NTFS-t kezelni (pl. LG G Pad 7.0/8.0/10.1). Ilyenkor egy olyan alkalmazásra van szükség, ami felcsatolja az ilyen fájlrendszert használó meghajtót.
-
csmat
senior tag
-
-
válasz
ClioRS #56634 üzenetére
reset-et próbáltam már. közben megtaláltam, hogy mi az oka. hiányzik az IMEI, ezért egyik szolgáltató sem enged fel a hálózatra, jogosan. találtam a neten leírásokat, ahol elvileg vissza lehetne írni az IMEI-t de a gyári IMEI sehol sem szerepel, se a dobozon, se a papírján, se a sim foglalatot takaró ajtónál. (az aksihoz nem lehet hozzáférni). *#06#-nél látszik, hogy hibás.
-
nemespet
csendes tag
válasz
ClioRS #56613 üzenetére
Sziasztok!
Vásároltunk egy ASUS Memopad 7est és tettem bele egy 8 Gb-s SD-t és van egy fiókja a feleségemnek (ő a főfelhasználó) a srácoknak és nekem.
Valaki meg tudná mondani, hogy miként lehet megosztani az SD kártyát a felhasználók között. Azaz, h mindegyik felhasználó láthassa és szerkeszthesse az SD kártyát, mert ha pl. filmet másolok fel, akkor csak a feleségem fiókjából érhető el a tartalom.Köszi!
-
shinobi183
csendes tag
válasz
ClioRS #56388 üzenetére
köszi és neked is kelzsoca
igen megtaláltam a 32es ajánlatot is, meg nem muszáj sygicre költenem, van másom és már kitkaton is fut
a grafikus részéhez nem értek de elfogadom a tippet
nem is rossz
a 8 giga kevés csak, de max akkor 1-1 game lesz rajta és törlés
hacsak nem mondtok erre valami jót nekem -
shinobi183
csendes tag
válasz
ClioRS #56382 üzenetére
pedig yt-on vannak hozzá videok és mennek, de persze lg f6 telomon is megy csak ehly nincs mindig hozzá, meg ot az 1giga ram is csak 100 mb a sok sarság miatt...
ja igen, és GPS is kell bele azt elfelejtettem írni, meg az OTG se rossz tulajdonság
akkor pl ez 38e-ért?
WayteQ xTAB-8Q GPS tablet, fehér (Android) + Sygic Teljes-Európa térképszoftverKijelző: 8", IPS, 1280 x 800 px, 5 pontos kapacitív multi-touch
Processzor: MTK 8127 Cortex-A7 Quad-Core 1.3 GHz
Memória: 8 GB ROM, 1 GB RAM
Android 4.4 KitKat, WiFi, Bluetooth 4.0, FM rádió
Elő-, és hátlapi kamera, USB 2.0 OTG, HDMI
WayteQ Táblamagazin, MinDigTV és fuso® Prémium alkalmazásmiért mondod erősebbnek pl az asus memonál vagy a lenovo a3500nél?
ugyanugy 1 giga ram, (8giga tárhely csak) és 1,3 négymagos...
-
bagosanyika
újonc
válasz
ClioRS #56326 üzenetére
Köszönöm a válaszod, Pl. a Real Racing 3-nál azért észre vettem, hogy nem olyan jó a Grafika,
mint amikor az Iphone 5-ön játszok vele! Pénzben Itt kint 120 euro különbség van a kettő között!
Mert azt mondták a boltba, hogy elvileg ugyanazt tudja, amit néztem, hogy a Samsung 1.2GHZ,
a Lenovo 1.3GHZ ez nekem kínai, de akkor elvileg nem fogom remélem megbánni...
Ja és a Lenovo-ra is 2 év Gari van! Max. ha gáz van, akkor visszaviszem, és kicseréltetem
Egyébként, nem vagyok műszaki zseni ebben a kérdésben, azért is vaciláltam, de ha 2 boltban
az eladók ugyanazt mondták, akkor nagy bajt nem csinálhattam, hogy inkább ezt választottam... -
tjb007
nagyúr
válasz
ClioRS #56277 üzenetére
A specifikáció eddig is elérhető volt.
Amúgy meg a Q881M-ről kijött a Prohardveres tesz, hamarosan talán a O819M-é is ki fog.
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ClioRS #56186 üzenetére
Se a játék se a frissítés annyira nem parás, amíg eldöcög normálisan, a fő cél úgyis az olvasás és a filmezés rajta.
Szerintem akkor ez tökéletes lesz neki.Nekem meg a 7-es G-pad, annyi embernek ajánlottátok már, hogy ez vagy egy nagyszabású összeesküvés a PH ellen vagy tényleg jó gép.
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ClioRS #56111 üzenetére
Igazság szerint két felé nézelődök.
Egy ismerősöm is zaklat, nem bántom szegényt főleg mert lány, hogy hülye minden műszaki dologhoz.
Neki még annyira se kéne amire nekem de mégis nehezebben találok neki tabot.. főleg mert kinézetre is meg kell felelni az ízlésének.
Eggyel kisebb kategória.. max 30e
Szintén kompakt, olvasásra, filmezésre, netezésre, semmi 3D játék csak facebook.
De, hogy eddig mindennel van valami baja.Én meg valószínűleg a héten beballagok az edibe és kihozok egy G Pad 7-et 42-ért.
-
s3nsitivity
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest