Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
antibes2000
üzenetére
a 100 az nettó 80

-
tboj
aktív tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Igen, most pontosan ezt tervezem csinálni. Megrendelem szegedi személyes átvétellel, elvileg azonnal elérhető, szóval holnap be is tudok menni érte. 1-2 nap alatt letesztelünk rajta húgommal mindent, amire használnánk, aztán meglátjuk, hogy marad-e. Így nem esünk el ettől a nagy leértékeléstől sem, ha véletlenül mégis megtartós.
Ugye ez a vásárlástól elállási jog minden online történő megrendelés esetén illeti a vásárlót? Akkor is, ha nem futár hozza, hanem bemegyek a boltba és ott fizetem/veszem át. (Még soha nem érvényesítettem ezt a jogom.)tjb007: Köszi ismételten. Amint említettem, többek között a BlueStacks is le lesz tesztelve. Majd pár nap múlva megírom ide a tapasztalataim a gépről, hátha másnak is jól jönne még később.
-
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Mindkettő.
Európában hivatalosan csak a Exynos 5420--szal szerelt változat került forgalomba, egyes régiókban viszont Snapdragon 800-zal lehet/lehetett megvásárolni. A Wi-Fi only viszont mindenhol Exynos 5420--szal érhető el. -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Dolphin Browser + Dolphin Jetpack + [link]
----------------------------------------------------------------
Szombattól az Aldiban. Elég jó ajánlatnak tűnik. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
bocs, azt elfeljtettem, hogy root nélküli a gépem.
-
netkoo
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Thx
Az 1G Ram nem kevès már?
Nekem csak wi fi s kell nem kell mobil netes😳 -
Shingen
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
Jól döntöttél!

-
Shingen
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
Nincs mit, jól döntöttél!

-
ClioRS
őstag
válasz
antibes2000
üzenetére
Extreme digital akcióban most Lenovo S8-50, bár intel procis, ami jelenthet kompatibilitási problémát, azért szerintem az egyszerűbb játékoknál ez nincs, de érdemes megkérdezni a topicjában.
Prestigio Wize 5002 akciós a héten a MediaMarktban, 38-ért adják, ez ugyanaz a hardver mint az általad linkelt Lenovo, csak nagyobb képernyővel.
A kettő közül amit linkeltél én az LG-t választanám, erősebb a grafikus rész, meg minőségibb is a hardver. -
Shingen
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
Ez lesz a te tabod. LG G-PAD 8.0

2 év gyári gari van hozzá, azért azt nem rossz!
Valamint az Lg jobb a szervizháttere mint a Lenovonak. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
bocsánat, az kimaradt, hogy min. 8" a keresett méret
-
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Hivatalosan nincs, az csak a notebookoknál van, de ettől még megoldható a dolog, csak meg kell beszélni a magyarországi képviselettel.
Amúgy meg a forgalmazó szabja meg a feltételeket. Az eMAG meg nem tudom milyen garanciajegyet szokott adni az ASUS tabletek mellé, de ha a sajátjukat, akkor nem viheted. -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
-
makosguba
újonc
válasz
antibes2000
üzenetére
Tudom és azt is akartam, csak még December végén kivonták a forgalomból. Először 30-ról 20-ra nyomták le, majd 15-re. Én is sajnálom, mert azt mondták, hogy az jó

Köszönöm a választ. -
keszo
őstag
válasz
antibes2000
üzenetére
Köszönöm szépen.
Nekem samum van és a húgom irigykedik rá, hogy neki is ilyesmi kellene. Ezek után bátran javaslom neki az OV-t. -
berzebub
aktív tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Az OV garanciához annyit, hogy a szervizük valami borzalom 3 azaz 3 hónapja van ott egy tabletünk és nem képesek érdemben javítani, tájékoztatni, megcsinálni, cserélni vagy akármi. Az ügyfél meg kétnaponta jön a verőlegényekkel és engem vegzál. Bezzeg az Asus 10 nap alatt javít szállítással együtt.
-
csendes
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
Októberben került forgalomba a tablet és maga az új SoC is, Kínán kívül még nincs sok belőle. Ahol elvileg van készleten, ott 206 USD + ÁFA [link]. Hordozni, játékhoz kiváló választásnak tűnik A53 nyolcmagos CPU-val [link] és MALI T760 MP2 GPU-val. Otthonra internetezni, filmet nézni inkább a Cube 9X nagyobb kijelzővel nagyjából ugyanennyiért. Magyar garancia egyelőre nincs

-
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Az is, középkategória.
A Dead Trigger nem fog gondot okozni, a République-ot viszont passzolom, ahogy a jövőben érkező csúcs címeket is. Ha komolyabb játékra kell valakinek, akkor érdemes inkább valami mást nézni a TF303K helyett. -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Nem ugyanaz.
Az APQ8064-ben (S4 Pro) Krait 200-as processzormagok vannak és egy első generációs, kevesebb feldolgozóegységet tartalmazó Adreno 320; az APQ8064T-ben (Snapdragon 600) pedig Krait 300-as processzormagok és egy második generációs, több feldolgozóegységgel rendelkező Adreno 320. -
antibes2000
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
A Snapi S4 pro és a Snapi 600 ugyanaz a soc?
több helyen láttam már mindkettőt APQ8064-nek feltüntetve a specifikációkban -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Erős. Mennyire erős ? Attól függ mihez hasonlítjuk.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Azt mondom folytassuk a Xiaomi MiPad kitárgyalását a saját topikjában, hátha lehelünk abba a témába egy kis életet.
nemlehet fórumtárs is vett egyet, így azért lassan lesznek tapasztalatok. -
csendes
addikt
válasz
antibes2000
üzenetére
A felsoroltaknál gyengébb (nyolc A7-es mag és egy MALI 450 MP4), főleg a GPU [link], illetve a 9X-es oldal közepén van egy benchmark táblázat [link].
Az RK3288-ról nem nagyon van megbízható benchmark (vagyis nagyon szór, valószínűleg a gyári benchmarkot tuningolt frekvencián mérték), és az Allwinner A80-nál még küzdenek a melegedéssel, az MT8392 stabilabbnak tűnik. De egy Tegra K1 vagy Exynos 5422 jobb.
A legerősebb MTK chip jelenleg a big-little nyolcmagos, 4G modemes MT6595 (Meizu MX4) [link], de folyamatosan jelennek meg az újak. Tablethez rövidesen jön az MT8732 és MT8752 [link] -
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Én is frissítgettem. Amit ki akarok deríteni, hogyan tudok jobban a lelkébe mászni. Mert pl ez a MIUI 6 kinézet kevésbé tetszik, mint a V5. Nekem is ugyanazzal a ROM verzióval indított, mint neked és tegnap frissített 4.10.17-re. Ha jól sejtem ez a developer multirom. Eleve rootolt is a cucc, mert superSU is rajta van.
-
kovacs65
őstag
válasz
antibes2000
üzenetére
Jó gép .... csak ez 4:3 képarány ne lenne.
Egyébként a MIUI romokat heti frissítéssel adják ki. A verziószámban a kiadás napja van.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Megtaláltam én is az EU adaptert a dobozban. Innen is köszönet érte a lányodnak
Vajon ezt a Xiaomi adja az EU szállítmányokhoz, vagy a mall.hu tette bele? Én nem is kerestem, mert egyrészt volt adapterem, másrészt nem hittem, hogy foglalkoznak ilyesmivel.
Antutu 50k? Jóisten, ennek sose lesz vége!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én még csak most kezdem az asszony cuccainak átpakolását. De előbb olvasok róla egy kicsit.
Itt találtam egész jó ismertetőket. [link]
Itt meg a ROM-ok. [link]
Ezt majd beteszem a saját topicjába is, jó ha ott is megjelenik.
Van magyar MIUI fórum, ott azt hiszem elérhető magyar ROM is. Hamarosan regisztrálok. Bár a magyar nyelv nem fontos, max az ottani infók. -
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Azt még meg se néztem
még a kábelt sem csomagoltam ki.
Neked mikor jott meg? Nekem szerdán ötkor azt mondták amikor telefonáltam, hogy épp akkor jött meg a kamion. Zárás után kaptam meg az értesítő SMS-t. Igy csütörtökön du ugrottam el érte. -
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Nekem tegnapra ígérték.... Még nem hívtam őket, kapnak holnapig türelmet.
-
kurtuzov
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Pont onnan.

-
fudi2002
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Edigital.
-
ClioRS
őstag
válasz
antibes2000
üzenetére
A tab 4-et nagyon gyorsan felejtsd el, kevés az a Snapi 400, a Note még elég lenne, de nem mai darab, úgyhogy azt is hanyagold, a másik kettő közül amelyik jobban bejön

-
Milka 78
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
A 2 Samu felejtős.100 ropi körül 1280-as felbontás...
Tab 4 durván 75-80 ért kéne mennie reálisan.A Note a felsoroltakon kívülk(felbontás,túlárazott),még hardverileg sem érzem túl acélosnak.
A Sony szintén az ára miatt esne ki ráadásul nem tudom hol nézted ennyiért,de ha valami light boxos motyó akkor inkább hanyagold.
Ellenbe az Asus ugyan azt tudja jó áron a fórumtárs által említett 2 év rendes garival.Még egy az Asusnak. -
fudi2002
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Ami miatt az asus memo ltet választottam (az itteni ajánlások mellett) a 2 év gar. Sony 1 év. Ez is megfontolandó tényező.
-
ClioRS
őstag
válasz
antibes2000
üzenetére
Fogalmam sincs, ennyire nem értek hozzá. Csak annyit tudok, hogy a legjobb neki, ha pár százaléknál felteszed, nem megvárva míg kikapcsol, és miután feltöltött, nem hagyod tovább rajta. Elvileg ez a legkímélőbb az akkunak. Illetve még annyi, hogy a gyengébb töltővel töltés is jót tesz az élettartamnak.
-
keccsa
aktív tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Sajnos a gyártói garancia felsorolásban lévő gyártók termékei mellé ezekben a boltokban NEM JÁR AUTOMATIKUSAN a gyártói garancia, sőt, a legtöbb esetben nem adnak hozzá gyártói garanciát. Ha esetleg nagy ritkán egye-egy példánynál véletlenül mégis gyártói(nak vélt) lenne a gari, akkor azt nagy, pirosan villogó betűkkel hirdetik...
Ha ezeknél a boltoknál nem egyértelmű a számodra, hogy az adott készüléknél milyen típusú a garancia, akkor szinte biztosan BOLTI, vagyis (tisztelet a kivételnek) semmire nem mégy vele!
Telefonboltokkal NAGYON VIGYÁZNI!!!
A javítást pedig legtöbbször ezek a boltok vagy saját maguk, vagy pedig valamilyen külső szerviz igénybevételével végzik, és szinte sohasem a gyártói szervizzel végeztetik el a javíttatást (mert azok nem olcsók). Emiatt a végkifejlet is sokszor kétséges...
-
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Az LG.
(#52194) fi:zi'k
Az elvárásoktól függ, de ha már ezt nézted ki, akkor feltételezem valami olyat keresel, amiben bika HW van, abból meg ebben az árkategóriában ez szinte az egyetlen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Tabletre nincs vám, csak Áfa.
-
zozoka79
tag
válasz
antibes2000
üzenetére
A tokot átvettem a postán:-!(nem voltam otthon)a tabról jött egy postai kérdőív hogy vámkezelésre vár a postai központban pesten,kuldenem kell a fizetést igazoló kivonatot stb...és ez 1500 ft lessz.5 napon belül kell visszaküldeni,áfa nincs,singpost hozta, 2 és fél hét volt csak még beért.de a mailomat most visszadobta a posta hibauzenettel,úgyhogy ujrakuldöm holnap...szar a rendszerük,csaknehogy kifussak az 5 napból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vajon ezt a Xiaomi adja az EU szállítmányokhoz, vagy a mall.hu tette bele? Én nem is kerestem, mert egyrészt volt adapterem, másrészt nem hittem, hogy foglalkoznak ilyesmivel.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX