-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 70 éves anyukámnak szeretnék tabletet venni. Nekem van 7 és 8 colos tabletem és az ezeken szerzett tapasztalataim alapján 10-est vennék neki.
Elsősorban levelezésre, képnézegetésre, internetezésre használná.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy használtan egy ASUS TF101 legyen vagy van olyan új tablet, ami max 40 (de inkább 30) ezerből kijön és használható.
Az én tabletjeim occó kínaiak és hát mit mondjak... Én és a gyerekek elvagyunk vele de azért a lassú töltés, rövid akksi idő, az érzéketlen képernyő miatt anyukámnak ilyet nem vennék, ezért nézegetem inkább a használt márkás tabokat.Előre is köszi minden javaslatot.
Traptor
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Allfine Fine7 Genius tabletet és szeretnék hozzá valami tokot.
Netről azonban elég nehéz megítélni, hogy mit tud az adott tok.
Legjobban olyannak örülnék, mint ami a Samsungokhoz, Ipad-okhoz van Smart Cover néven:Esetleg tud valaki ilyet univerzálisban?
(pl.: nem kell hátul nyílás, mert nincs kamerám ott)Ilyet használ valaki az itteniek közül?
Ha igen, kérdés az volna, hogy a felső rész (fedél) vissza hajtható-e vagy az mindig lifeg?Kösz:
Traptor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest