- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
leglowbudgetebb (asszem megyek nyelvújítónak) 8-as itthon, amit érdemes megvenni az a Wayteq xTab-8x, 36-ért, viszont tudja a 3G-t is, ami felesleges lehet neked a mesenézéshez.
ha ez sok, akkor inkább maradnék a helyedben 7"-on
Wayteq 7X
Wayteq 7Q
Lenovo A7-40 (A3500)
Lenovo A7-10 (Adam)kis akcióval 25 körül megkapható bármelyik, de akció nélkül is 30 alatt vannak. a 7X itt is tudja a 3G-t.
némelyiknek csak 1024×600 a felbontása. én a 1280×800 miatt inkább a Lenovo A3500-ra vadásznék.esetleg egy refurbished Asus ME173, de ez már régi modell több mint 2 éves (ugyanakkor ha 25 alatt megkapod valami csoda folytán valami akcióban, akkor összemérhető a többivel - már ha nem lesz agyon izzasztva)
-
ClioRS
őstag
Én először megnézném, hogy milyen így bevinni az adatokat. Mindenképp menj el boltba, ha van lehetőséged egy Media Marktba, és ott próbáld ki őket. Ott van kiállítva Androidos és windows-os tablet is. A windows-os tableten teljes értékű windows fut, lehet azon könnyebb a dolog, bár nem hiszem, mert nekem az érintőképernyővel való használattal van gondom. Egy nyüglődés az egész, úgyhogy én biztos nem használnám, ha komolyabb munkára kellene. 1-2 adatnál oké, de egyébként szerintem nem alkalmas rá.
Egyébként szeretem a tabletet, csak tartalomfogyasztásra való, nem munkára -
taip
senior tag
Nem tudhatom helyetted, mire használnád, de gondold át.
Ha mini laptopként használnád asztalon tartva, akkor jól jöhet fizikai billentyűzet az adatbevitelhez. Ha mindenképpen kézben akarod tartani, akkor még mindig leveheted a dokkolóról a "képernyőt" és használhatod sima tabletként. Persze ha nem annyira fontos a fizikai billentyűzet, akkor olcsóbban is ki lehet hozni a sima tabletet.
Pl. az Asusnak van androidos és windowsos Transformer készüléke (dokkolóval), de ha benézel a nagy webshopokba, te is láthatod, mi a választék.
Samu, az ősember meg hogy jön ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest