- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Sziasztok!
A Lenovo Tab 2 A7-10F (Adam) le tud játszani youtube videót 720p-ben az 1024x600 felbontásával?
-
mcs
veterán
válasz
tjb007 #63158 üzenetére
Volt már nekem korábban Asus ME70C, és az abban lévő két magos Atom rendszerteljesítményben simán hozta azt a szintet, mint a munkahelyi Lenovo A8-50 A5500-H az MTK 8382vel. Játékokban gyengélkedett csak az Asus néhol, de az valószínűleg az x86 architektúrának volt köszönhető. Anyám úgyse fog játszani, így neki a négy magos Atom bőven kielégítő lesz.
-
mcs
veterán
A kérdésem egyszerű:
40-45 ezres kategóriában Asus vagy Lenovo?
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Vettem egy Alcor KB70 billentyűzetes tokot az Asus ME70C tabletemre, ami jól működik alapvetően, viszont akad néhány furcsaság. Néha amikor rádugom a billentyűzetet, fogja magát a tablet, és hirtelen lekapcsol, ma pedig arra lettem figyelmes még, hogy rádugva a billentyűzetet ,,fütyül" valami a tabletben. Ez normális jelenség?
-
mcs
veterán
válasz
kelzsoca #54925 üzenetére
Hát igen, valamit valamiért. Nem hiába 30 ezer.
Igazából csak felülről nézve invertálódik erősen, de szemből és picit oldalról nézve nincs különösebb gáz vele.
A tapifelület ellen van csak némi kifogásom, mert az átlaghoz képest jobban szedi magára az ujjlenyomatokat. -
mcs
veterán
Van tapasztalat, mert pár napja vettem magamnak.
Mint az Op3n Dott cucc, 2 magos és 4 szálas (Hyper-Threading) Intel Atom Z2520 proci, PowerVR SGX544 graf gyorsító, 1 gigányi ram, és 8 gigás tárhely van benne, amiből ~5-5,5 giga érhető el szabad felhasználásra.
Általános zenehallgatási, netezési és videónézési felhasználásra tökéletes. Igényesebb játékokból eddig az Asphalt 8-al etettem, amit medium grafikán tökéletesen visz, de highon is alig röccen be néha-néha. Az Android 4.4, amit az Asus oldaláról lehet letölteni rá, és a további rendszerfrissitések folyamatosan javították eddig a rendszersebességet, ami még az eredeti 4.3al is kielégítő volt. -
mcs
veterán
Sziasztok!
Van nálam egy Lenovo A8-5500 tablet, amin veszettül akadozik a Youtube a hardware ellenére (4 magos MTK cpu, 1 gigányi ram), holott a jóval gyengébb Vodafone Smart 4 Mini telefonomon kifogástalan. Mi lehet az oka ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest