- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy harmadik generációs Lenovo tab m10 plus tablet Snapdragon procival mennyire használható manapság? 4/64 gb verzió. Netflix/YouTube Google térkép menne rajta, semmi játék, semmi közösségi média..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Netflixezésre, YouTube videók nézésére keresek 10" feletti táblagépet, használtan, 40ezres plafonnal.
Amiket néztem: Lenovo tab m10 plus, Xiaomi pad 5, Samsung Galaxy Tab a9+, Honor Pad 8 stb..
Van amelyik ezek közül jobban ajánlott mint a másik? -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tabletet szeretnék venni.. Ami fontos: játékra használnám, full Hd felbontású legyen és 7-8" közötti képernyőméretűt szeretnék. Nem baj ha használt és 1-2 éves modell! Max 35ezer ft-ig tudok elmenni! Köszönöm
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Táblagépet szeretnék vásárolni, az alábbi feltételekkel :
- 60.000 ft környékén, hhasznált gépet, minimum 8 collos legyen és játékra szeretném használni.
Lg g-pad 8.3-at néztem ki magamnak a kijelző, és a 2 gb ram no meg a 4x1,7 gHz miatt.
Ha ilyen áron van hasonló táblagép, szívesen fogadom az ötleteket! -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Kollégámnak kellene egy táblagép 15-20 ezer ft környékén.. 7-8 collos.. 11 éves fiának venné karácsonyra, alap játékok fussanak rajta az a lényeg..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az Alcor Q813I és a Q813IS között van valami különbség? Mert még a gyártó oldalán is ugyanazzal a specifikációval van feltüntetve a 2 gép, csak a típusszámuk eltérő.. Játékok futtatására mennyire ajánlott? Köszönöm! Ákos
-
Ferenczi Áko
addikt
Valami különbség van az Alcor Q813I és a Q813IS között? Mert a típusát leszámítva semmi különbséget nem találtam
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki használ itt Alcor q913m típusú gépet? Arra lennék kíváncsi, hogy a hardver tudja e lagg nélkül hajtani a nagy felbontású kijelzőt, valamint komolyabb játékok futtatására alkalmas-e..?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Keresgéltem a neten, de elég kevés információt találtam a Navon Predator 8-ról.. Amit össze tudtam szedni infót, azt itt a fórumon szedtem össze..
Akkor elvileg ár -értek arányban ez egy jó gép.. 20ezer ft-ért tudnék hozzájutni a géphez, szerintem nem hagyom ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest