Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Járókeret #54534 üzenetére
Én nem tudnám elképzelni, hogy helyettesítsem a gépet a tabbal. Volt már csúcsgépem is (Note 10.1 anno annak számított), most egy Galaxy Tab 4-em van, ami középkat, de komoly munkába egyiken sem akartam belekezdeni. Javítgatni, átírni dolgokat jól jöhet (mondjuk ha 4" feletti telód van, akkor ezt azzal is meg lehet csinálni), de, hogy egy gépet kiváltson, azt kizárt dolognak tartom
De ez az én véleményem, lehet, hogy más ügyesebb nálam, és jobban bejön neki a tabos mókolás, nekem nem helyettesíti a billt meg az egeret az érintőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Bontatlan E olvasó..
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest