-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
blakey #56226 üzenetére
nézd meg a beállításokat, MPEG-DASH-nél lehet felbontást állítani és alapból 1080p. Mai Nightly-val próbáltam de simán ment a 4K.
Továbbra sem megy a YT 4K - ha a fentiek szerint próbálom úgy azt mondja az MPEG-DASH menüben settings alatt (YT) , hogy PROXY IS REQUIRED......InputStream Adaptive mégpedig 2.3.14 feletti verzió.
Próbáltam ezt felrakni : nem ment.Van fent egy 2.3.22 verzió de valami kínja van továbbra is. CE 9.0.3 és S912 Mecool
Mi lehet a megoldás, rosszul csinálok valamit?
Szeretném ha menne 4K a YT is... HEEEEELP -
válasz
blakey #56268 üzenetére
Igen a king $~100.ára elég sok, ha nem kaptam volna a gyártótól teszt példányt, biztosan nem adtam volna érte ennyi pénzt ez tény!
GB-LAN nálam droid alatt megjavult mikor felment OTA.n a 20190614 FW, addig SMB.n semmit nem tudott betölteni, de még kapcsolódni is csak 2-3.próbálkozásra, most már minden jól megy ott, frekiváltást már te is írtad hogy AFRD-vel jó.
a gyári távirányítókat egyik BOX hoz(még a Zidoo hoz) sem használom, a power gombok be vannak tanítva egy univerzálisba amivel be tudom őket kapcsolni, kikapcsoláshoz meg ugye nem kell se droid se CE alatt infra táv, szóval CE alatt semmilyen configot nem használok, a mai nightly val rendben van a Gigabit LAN is, a bekapcsolás nálam még egyik verzióval sem működött!
A Vim3 meg abba a csomagba amit össze szedtél ~100.e FT környéke, annyit meg 1000% hogy nem ér akár milyen jó is a kiegészítő DAC, egy sima S912 re vagy egy 905X re is dughatsz nagyon szuper DAC ot töredékéből!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pelican : nem vagyok Beelink fan, de a noném dobozok között még így is a Beelink a leg jobb minden szempontból! Nem mindenkinek telik 160.dolcsis U9.re CE alatt ugyan azt tudja a 50.dolcsis GT1 is, DROID.ot meg csak a Zidoo.n használok mert arra nincs CE, amúgy meg mond már meg te meg miért utálod ennyire a Beelinket? a GT1 nagyon jó BOX nem tudom mi a bajod vele? -
válasz
blakey #56140 üzenetére
amit én feltettem CE verziót(CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.1-devel-1562454318-Generic.img.gz) ezzel nem is megy a LAN látszólag megy mert kap IP-t de nem működik még az időt se bírtba lekérni a netről vele!
WiFi megy 5GHz is de tetű lassan, egy 50.gigás BD iso képregény vele! De amik ajánlott típusok CE alá USB 3.0 Lan adapterek azzal megy szépen minden hozza gigabitet, ~90.gigás Aquaman 4k HDR vajsimán megy vele.
-
-szabi-
addikt
válasz
blakey #55931 üzenetére
Box az amire DroiDMester ezt írta: "Nekem a NAGYTESÓJA van T95Z MAX, és nagyon pöpec!"
Ezen már túl vagyok, tegnap írtam: ""remote.conf" átmásolásával nem működik a távirányító"
Itt elakadtam, mert ennek így működnie kellene.
Esetleg az CE v9.02-vel csináltak valamit?
Mert a másolásos módszert korábbi box-on még az előző verzióval csináltam.
Próbáljam meg azt telepíteni? -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
blakey #55833 üzenetére
Itt írták, hogy még nem kaptak, ha lesz bármi előrelépés, akkor jelzik. Átolvastam a fórum egy részét most, valóban volt erről bejegyzés, hogy lesz majd, de hát a "soon" az másnak is a védjegye.
De legyünk optimisták.
N2-t lehet kapni EU-n belül, vagy csak jóval drágábban, és VÁM-al együtt?Hogy ON is legyek:
Van újra EU plug-os Mecool KM8 P Aliexpress-en.
-
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
blakey #55591 üzenetére
Köszi. Ráeresztek majd egy trotting tesztet megnézem hogy egyáltalán hozza e a teljesítményt ilyen hőmérsékleten. Ha nem akkor lehet szétkapom. Sok helyen láttam hogy valami ragaccsal van a kis borda feltéve. Kennék rá MX4-et próbaképp hogy segít e, csak nem tudom hogy rögzítsem lefogató nélkül.
-
Beni2360
félisten
válasz
blakey #55574 üzenetére
Csak kíváncsi voltam és közben utána néztem az L1 a jobb.
Az új telcsimen is csak L3 van. De igazából semmiféle ehhez kapcsolódó appom nincs.
Érdekes mivel nem licenc díjas csak valami bejelentést hámoztam ki mégsem alkalmazzák.
Nem tudta, hogy a CE-ben van habár az olvasottakból kihámozhattam volna. -
Kronk
őstag
válasz
blakey #55560 üzenetére
A Horizon Go fontosabb lenne, az is tud menni CE alatt?
Ha teszek fel esetleg egy másik romot, akkor megmarad az L1, és javulhat a dolog?
Ha igen, akkor sima androidot érdemes feltenni, vagy android TV-t?
Tényleg csak 3-4 applikáció kell, a lehető legjobb felbontásban.
Horizon Go, Digi Online, Hbo Go, és Plex -
-
Kronk
őstag
válasz
blakey #55547 üzenetére
Najó, mostmár teljesen elvesztettem a fonalat Widevine miatt.
Most nézettem meg a nyaralóban, hogy a sima X96-os (nem mini, nem max, csak X96) boxnak, L3 Widevine security level-t mutat, mégis szépen átvált a HorizonGo és az HBO Go is HD felbontásra, tehát nem marad olyan mosott, hanem szépen, látszik, ahogy átvált a nagyobb felbontásra, és élvezhetővé válik az adás.
Bár amennyire emlékszem, ezen 6-os android van csak, ez befolyásolhat valamit? -
kenand
veterán
válasz
blakey #55409 üzenetére
CSR 8510-esek mennek, max néhányhoz kell egy kis mók.
-
cof
veterán
válasz
blakey #55081 üzenetére
...A stabilból is ki szerették volna venni végül nem lett kivéve...
Milyen megfontolásból szerették volna kivenni a felhasználó által választható frissítési lehetőséget? Én speciel nem vagyok egy uptodate mániákus, hogy megjelent egy új verzió és teszem is fel mert az "menő", mindennel így vagyok egyébként, telefonos app-ok... stb. Kis időt hagyok, hogy kibontakozzon a dolog, tudna meglepetéseket okozni bizonyos lejátszókon az auto frissítés, pl. ha megjelenik github-on, de közben visszahívják, volt már rá példa, aztán megy az anyázás mert újra kell tenni a rendszert. Remélem ez a lehetőség választható marad, bár nekem jó a CE 9.0.1, elégedett vagyok amire nekem kell minden megy, egy darabig várat a 9.0.2 frissítése is nálam.
Egyébként még mindig a LE 8.2--t használnám, azzal is abszolút meg voltam elégedve (amire én használtam, teljesen jól tette a dolgát), a Digi servlet miatt váltottam csak CE-re.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
blakey #54897 üzenetére
Nem én raktam rá a Nightly-t. De nem kártyáról fut a rendszer, hanem belső tárhelyről, így nem nagyon szeretnék belenyúlni. Inkább megvárom, amíg javítják ezt a hibás parancssort és utána leszedem az automatikus frissítést, mert eddig nálam hibátlan volt a CE... legalább is az a része, amit én használok. Ez lehet megoldás nekem?
-
blakey
titán
-
Celtis
veterán
válasz
blakey #54745 üzenetére
Szerintem itt valami félreértés lesz. Mivel a lejátszó nem interpolál, semmi jelentősége, hogy a 24 vagy 25fps-es forrást natívan vagy duplázva küldi el. A TV ígyis-úgyis ugyanazt a kockát jeleníti meg öbbször egymás után (feltéve, hogy nincs bekapcsolva interpoláció) Ha van interpoláció a TV szempontjából szerintem még rosszabb is a duplázott forrás képkocka.
Ezt megerősíti a gyakorlat is. A 4K 50Hz leiltásával a CE-ben, sikerült rávenni, hogy a videót natív 25Hz-cel küldje a TV-re. Így átmegy a 10 bit az erősítőn de semmivel sem szaggatottabb a kép. Természetesen a 25fps-ből adódó darabosság megvan, de ez megvolt 50Hz-es lejátszás esetén is, sőt talán így 25Hz-cel egyenletesebb a darabosság.
A segítségetekkel - amiért nagyon hálás vagyok - sikerült megértenem és megoldanom a problámát.
Azt ugyan pont nem értem, hogy a CE miért erőlteti az 50Hz-et 25fps-es forrás esetén, főleg, hogy nem csinál ilyet 24(23.9x)fps-nél. Viszont a whitelist segítségével ez áthidalható.
Az is kiderült, hogy a TV tudja a dolgát, ha az 50Hz 10-bithez bekapcsolom az enhanced HDMI módot. Továbbá az is, hogy az erősítőn viszont ez nem megy át. Utóbbinak még utána nézek. -
MCs88
aktív tag
válasz
blakey #54745 üzenetére
Ezt azért pontosítanám. Ha nincs bekapcsolva semmilyen mozgásjavító varázslat, akkor másodpercenként 24 különböző képkockát fogsz látni, képkockánként pontosan 1/24ed másodpercig. Az lehet, hogy a tv ezt úgy oldja meg, hogy 1 képkockát 4x rajzol ki, de ettől ez nem lesz 96fps-nyi információ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest