- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
törölt tag
Most kapcsolódtam be (ismét) a beszélgetésbe, látom, nálad is gond van a Horizon Go-val. Nekem egy Alfawise A9 TV boxom van (amit egy hét szerencsétlenkedés után visszahoztam a halálból
). Eredetileg én is Horizon TV-hez vettem, de sajnos nálam is az a probléma, hogy néhány HD csatorna kivételével (RTL Klub, TV2, Discovery Showcase, National Geographic HD többek között) minden más a lehető legrosszabb minőségben jön be, és nem is akar átváltani nagyobb felbontásra. A fent említett csatornák sem mindig működnek jól, de átalában 10 indításból 8 esetben jó minőségben jönnek be, és legfeljebb néha váltanak lejjebb, de akkor sem véglegesen, és végképp nem a legrosszabb minőségbe.
Nem hiszem, hogy a DRM szinttel lenne a probléma, nekem a telefonom (Xiaomi Mi A1) is csak L3 DRM-re képes, mégis tökéletesen működik vele a Horizon Go. Böngészőből nézve a Horizon Go-t egyébként a TV boxban is jó minőségű a kép, csak sajnos az én dobozom ehhez túl lassú, és szakadozik a kép.
Szóval sajnos megoldást nem tudok (maximum a böngésző, ha neked elég erős hozzá a TV box), csak azért írok, hogy szerintem az L1-es DRM nem oldja meg a problémát, vagy legalábbis nem az fogja, ha veszel egy új TV boxot.
-
blakey
titán
A Horizon Go fontosabb lenne, az is tud menni CE alatt? - nincs kiegészító, nem fog menni.
Ha teszek fel másik romot, akkor megmarad az L1, és javulhat a dolog? - nem tudom, nem volt olyan boxszal dolgom ahol ilyen hibák lettek volna, nekem még másik verzió volt az M8S Pro L-ből.
Horizon Go, Digi Online, Hbo Go, és Plex - csak az elsőhöz nincs kiegészítő, a többi megy Kodi alól is így CE alatt is megoldható. -
blakey
titán
Horizon GO nincs HD-ban, HBO GO-hoz meg kell az L1. Jóminőségű SD-ben nézed, az is tud jó lenni.
A Mecool M8S PRO L-n lehet valahogy androidot cserélni, hogy ne az Android TV oprendszere legyen, csak sima android? - Freektab-on vannak ROM-ok, meg kell nézni, hogy milyen verzió, stb. -
-
cof
veterán
Ez 100%, hogy L1-et is tud mert úgy is van hírdetve, és a topikban is volt róla már szó: [MECOOL M8S PRO L]
Viszont a LAN csak 100Mbit, TV-s appok-hoz simán elég, ha mondjuk nézel 4K-t hálózaton keresztül, akkor már meg-megakadhat néha a kép, persze ha hiperszuper 4K 80+ Mbit-es a forrás, egyébként rá lehet segíteni USB-Gbit LAN adapterrel, szerintem most egész jó áron kapható.
Aztán van még a Minix NEO U9, de ez már más árkategória, biztos van még több fajta is, ez volt most előttem, talán más is ajánlani tud valami tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged