- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
files32
tag
válasz
Dr. Romano #55592 üzenetére
Nekem RPi ventivel fele fordulaton 54 C°. Kikapcsoláskor a venti leáll.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #55590 üzenetére
Mivel olyan kicsi házban van és kb. 0 hűtése így "normálisnak" nevezhető. Jó hűtéssel 40-45 fok körüli lenne.
A 75 fok még elfogadható lenne illetve nem feltétlenül okoz gondot de a 85 már közel van a "határhoz". -
Pelican
őstag
válasz
Dr. Romano #17521 üzenetére
Nem.
-
Janaboy
veterán
válasz
Dr. Romano #17344 üzenetére
En olyan 25 dolcsi korulre gondoltam
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #17097 üzenetére
Minden az adott tv-től függ, így nem lehet megmondani, hogy be kell-e kapcsolnod vagy sem, próbáld ki.
-
Beni2360
félisten
válasz
Dr. Romano #16980 üzenetére
Neke a MINI MX-G 2/16 gépemen a 7-009 végű van fent mióta megjelent gond nélkül.
Mostanság próbálkoztam 12-l de nem volt jó és most egy másik kártyán a LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.0e.img de még nincs teljesen belakva, kóstolgatom. -
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16980 üzenetére
A legfrissebbet (12j), érdemes, bár én továbbra is nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezem az LE8-csal és egyelőre vissza nem térnék az LE7-re, semmilyen röcögés nem jött elő a 8d óta és egyre jobb, most az f pl. nagyon gyors, több filmet és sorozatot is végig tudtam nézni hibamentesen, hálózatról.
Tedd fel az LE 7-est, próbálgasd aztán onnan bármikor frissíthetsz LE8-ra, visszafelé már nem feltétlenül ott ajánlatosabb a tiszta telepítés.A röcögésre visszatérve, nem lehet, hogy összefüggésben van a gyrosításokkal, mpeg2/mpeg4 stb?
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16900 üzenetére
Ha LibreELEC alatt nem jó a billentyűzet akkor a LibreELEC beállításai alatt kell a fizikai billentyűzetet beállítanod, a Kodi alatt a saját billenytűzetét lehet beállítani.
-
Pelican
őstag
válasz
Dr. Romano #16885 üzenetére
1.Egy jobb sd valszeg gyorsabb lesz.
2. Van billentyűzet kiosztás beállítás (magyar QWERTZ)
3.Ha úgyis Confluence-et használsz, akkor jobban jársz a 012j-vel
(én eddig mindig találtam valami hibát, mikor kipróbáltam a 8.0.0-asokat) -
Kapanyél
őstag
válasz
Nálam 4000 film van és vagy 100 sorozat. A minden 3. címet kézzel kell bevinni vagy javítani, mert rosszat talál hozzá. Egy teljes hétig ültem előtte...
-
Beni2360
félisten
válasz
Én is kipróbáltam a 12 penről hasonló lassú volt és nem tudtam lan kapcsolatot létre hozni, ment vissza 009 sd kártya.
Reboot from NAND - nálam sem volt.
A Win32DiskImager-rel tudod menteni és avval másikra kiírni de vigyázz mert nagyobb pen kell vannak eltérések az egy méretű adathordozók közt és az egész pen méretét leszedi. -
Beni2360
félisten
válasz
Dr. Romano #16794 üzenetére
3.- A KODI-ban - Beállítás-Rendszer-Képernyő-Képernyő kalibrálása.Itt kell a navigációs gombokkal a sarkokat és a feliratok elhelyezését beállítani. Majd a film elindítás után is meg esik, hogy kilógnak, akkor a lejátszás közben a film piktogramon is van lehetőség a kalibrálásra és a kettő együtt végleges lesz. Én így állitottam be eddig az összes KODI-mat.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16794 üzenetére
1. Nem kell semmit sem nyomógatni csak az első indításnál, ha nálad mégis így van akkor valószínűleg nem az OTG képes portban van a pendrive.
2 Első telepítés után be kell lépni a Kodi repository-ba és akkor elindul a firssítése, utána már lesz nyelv, felszín, stb, ez valamilyen bug lehet.
3. Overscan-t, túlpásztázást ki kell kapcsolni a tv menüjében. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Dr. Romano #16784 üzenetére
Ne piszkáld, ext4 lesz belőle.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16784 üzenetére
Semmit ne csinálj vele. Hálózatból majd eléred és másolhatsz rá bármit, megvan formázva.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16782 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
Dr. Romano #16705 üzenetére
Mert a 24hz nem 23,976hz.
-
interstate76
addikt
válasz
Dr. Romano #16705 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért nem csinálod meg az SD kártyás LibreELEC-et?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Dr. Romano #16623 üzenetére
Az összefoglaló 30c és 33-as pontját olvasd még át.
S905X és S912 esetén sokaknak működik a frekiváltó app és SPMC vagy FTMC Kodi fork-al a kadenciahelyes lejátszás 6-os android alól is.interstate76: szép leírás, belinkelem majd az összefoglalóba. Egy kérdés: a TWRP-hez kell egér, ugye?
-
junkpod
veterán
válasz
Dr. Romano #16630 üzenetére
Ezen a boxon nem valószínű, hogy lesz autó freki váltás androidon. LE felrakasa nem törli a dtoidot, dualbootos lesz a boxod tőle.
-
blakey
titán
válasz
Dr. Romano #16623 üzenetére
Szerintem a médialejátszást helyezd át a LibreELEC Kodira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest