- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Érdekes ez a betűméret nekem a 20-n jön az a méret amit szinte ránézésre el tudom olvasni és nem kell kísérni a szöveget a szememmel, max ha nagyon hosszú a szöveg kitétele. Na és projektoron nem is beszélve. Engem nagyon zavar a BD lemez képfájl szövege mivel óriási a mérete és azt ott nem lehet kicsinyíteni.
Röccenést nem észlelek a 20 méretnél sem. -
-
Beni2360
félisten
Mondjuk kipróbálsz egy CoreElec 9.0.2-t és ott nem lesz semmi döccenés.
Ui: Tudom van 9.0.3-s is. -
Semmi gond, nem is mondta senki hogy hibás vagy 4.e Ft ot így is megért, hogy S905W csak ugye mindenki 905X et várt, és amint látom még senkinek nem tűnt fel hogy nem 905X lenne!
Szóval ne érezd rosszul magad e végett, egyébként nem rossz kis BOX CE alatt szépen megy még a 4K HDR is 30.FPS-ig! A gyári hűtése az mondjuk elég gyengus 15.perc tesztelés alatt már közel ~70.fokos volt az SOC, ezt leszámítva nincs gond vele!
KM8 P, meg egy nagyon jó BOX van nekem is egy 2/16.os verzióm, abban viszont kellemesen csalódtam, de a hűtése annak se valami acélos, de egy kis mod-al egész jóvá(ebben a 30.fokos melegben se megy 60-62.fok fölé) alakítható!
-
bl4ze
veterán
Helyes, ha még nem kaptad meg akkor biztos szeretni fogod.
CE / 912S kérdés mindenkihez : kezdem "belakni" a Mecool 912S boxot, de van egy dolog amire nem jövök rá :
hol , hogyan kell bekapcsolni, hogy elkezdett videot (filmet / mkv jellemzően) ne az elejéről kezdje, hanem ahol abba lett hagyva ? "RESUME" funkció amit keresek.
Köszi -
blakey
titán
CEC-hez nem tudok hozzászólni, nálam első lépés a kikapcsolás, nem szeretem ha más történik, mint amit szeretnék. Nagyon jó lejátszás szempontjából az LE7 de sajnos egyre kevesebb kiegészítő kompatibilis vele és a DRM hiánya egyre inkább terel a Leia felé, most 4 napja azt használom és lehet, hogy maradok is. Az a kevés hiba ami engem zavar remélhetőleg hamar megoldódik.
Nincs olyan opció, hogy bizonyos idő inaktivítás után szétkapcsol? -
-
ztsoft
őstag
Nekem is furcsa volt, ez volt az első ilyen eset.
(#42376) M_AND_Ms
Köszönöm az ötletet! Nem tudom, de majd kipróbálom. Azt viszont nem tudom, hogy ez számít-e a Half OU verziónál is, mert nálam vegyesen vannak filmek, demók is (Half-SBS, Half-OU).
(#42380) darvinya
Persze, teljesen igazad van. Nem vagyunk egyformák. Nálam eddig soha nem jelentkeztek ezek a tünetek, eleinte volt, hogy egymás után több 3D-s filmet is megnéztem.
-
dugesz77
őstag
Próbáljátok ki a CoreELEC 8.90.4 vagy a 3-ast lehet csak az 5-ös nél van ez a hiba. Itt elérhető ha lejjebb tekertek az oldalon.
Én is wifiről használom pont ezt a boxot de nálam azért nem jött elő ez probléma ,mert én egy külső adapterrel használom azzal meg nincs ilyen gond.
Ha jól emlékszem akkor már a 8-as LE-n is működött a wifi ott csak a távval kellet játszani bár ott egyszerűbb volt csak a remote.conf fájlt kellett az sd kártyára másolni. -
C. s.
addikt
Köszönöm, akkor valószínűleg ez lesz! Ráfért egy 2 GB-s kártyára? Csak mert kibontva kb. 1,8 GB (nem bontottam ki, csak belenéztem a tömörített állományba), tehát nem foglal már nagyobb helyet telepítve sem. Ezt milyen gyakran kell majd frissíteni?
Gondoltam rá, hogy átirányítom a Kodi adatbázisát a belső tárhelyre, de túl bonyolultnak tűnik.
-
Csicsóka
őstag
Tessék!
LibreELEC-S905.arm-7.0.3.012l_8.2.3.1_mix_ext4_rev1.img
Boot logo nem lesz, mert ez így már nem az eredti LE, és ha 1 másodpercet is lehet nyerni vele a boot időből, akkor én örömmel megválok tőle, 3. rendű dolog, a működést nem befolyásolja.
-
blakey
titán
Úgy szebb, hogy "összeszedettebb" a kép, helyén vannak a dolgok és a Jarvis még "Amlogic barát" illetve "médialejátszó barát" így minden jobban kézre áll azoknak akik médialejátszónak szeretnék használni. Azt nem tudom, hogy van-e ami már nem működik de médialejátszónak még mindig a Jarvis a jobb.
(#38900) ztsoft
S912-re csak LE8-tól van, az utolsó verziók elég sokat fejlődtek és sokmindenben nagyon jók viszont akik tudják vagy használták a támogatott eszközökön a rendszert azoknak ez még gyenge. Ha csak S912-d van akkor a lehető legjobb LE8-cal használd és egy másik kártyán próbálgasd az új CE verziókat, háth javulnak. -
ztsoft
őstag
Ha már 3D, amit észre vettem aktív 3D-s TV-n LE (8.2) és CE (8.90.2) között (tegnap közel 5 órán át teszteltem S912 box-on).
Az LE-n nagyobb a térérzet, jobban kijönnek a hozzám közeledő tárgyak, ezzel együtt hajlamosabb a szellemképre is (jobban látható).
A CE viszont jobban elnyomja a szellemkép hajlamosságot (van egy pár rosszabb minőségű 3D-s demó videóm, itt már nézhető kategória), de ezzel együtt csökken a térérzet, nincs meg az a érzés, hogy az arcomba másznak a tárgyak.(#38868) blakey
Persze, ezzel tisztában vagyok. Csak teszt jelleggel van fent egy másik kártyán a CE. Amit írtam, azt nem panaszkodásnak szántam, csak a tapasztalataimat osztottam meg.Most átnézve a kodi.log-ot a nézhetetlen BD iso miatt, de nem találtam semmi használható infót, csak ilyen bejegyzés van végig a lejátszás leállításáig (azt nem tudom, hogy a Kodi-hoz vagy a CE-hez van köze).
WARNING: ActiveAE - large audio sync error: -1257.392692
Meg találtam még egy figyelmeztetést, ami eddig nem volt (tisztában vagyok a jelentésével, csak furcsa, hogy eddig nem jelentett gondot).
WARNING: Repository repository magyarkodi uses plain HTTP for add-on downloads - this is insecure and will make your Kodi installation vulnerable to attacks if enabled!
WARNING: Repository MovieShark repository uses plain HTTP for add-on downloads - this is insecure and will make your Kodi installation vulnerable to attacks if enabled! -
Alien!
senior tag
Milyen LG tévéről van szó? Az Le7 max abban jobb, hogy képes a 3d isot kirakni half-ou módban. Alapvetően egyik eszköz sem lehetne jobb a másiknál 3d hatás szempontjából. Nekemis volt lg, de a beépitett lejátszót alapból kerültem. Van amúgy a tévén egy mozinagyitás funkció, az is széthúzza rendesen, csak az esetleges felirat mászik el.
-
Alien!
senior tag
Nem lehet, hogy más képbeállítás van a belső lejátszón mint a hdmi-n? Nagyon nem kéne különbségnek lennie, pláne passzívon. Half-ou filmekbe amúgy LE-n is bele tudsz nagyítani, ha kikapcsolod a gpu gyorsítást. Bár így megakadhat a kép néha. Nálam full-ou ripeknél viszont már elvérzik a vas.
-
Beni2360
félisten
Mint látod nekem is az van és elég sokáig állítgattam mire beállt jó képre. Esetleg egy végpontozást megcsinálhatsz. Igaz projira írják de nálam a TV is bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged