- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poplacsek
senior tag
válasz
DoItYourself #106534 üzenetére
Az mitől lehet, hogy mióta az A14-es cpm-et feltettem az AM6B+-ra, azóta SMB hálózaton nem érem el a lejátszó belső tárhelyét? \\CoreElec
A cpm update előtt jól működött és semmit nem változtattam.. -
Joshi
titán
válasz
DoItYourself #106367 üzenetére
Teljesen jól működik ezeken az SMB is.
-
csubyy
tag
válasz
DoItYourself #105926 üzenetére
https://releases.libreelec.tv/LibreELEC-AMLGX.aarch64-12.0.2-box.img.gz
a legfrissebb, de csak sd-ről megy.
-
kutga
félisten
válasz
DoItYourself #105863 üzenetére
Én a guit 4k tévén is hagytam 1080p-n.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #105749 üzenetére
3D ügyben egy gyors tesztre volt időm a tévén (Sony W80). A tesztfájlokat szépen vitte, de teljes filmnél nem tudtam eltüntetni az OSD felső sávját, ahol a fejezetinfókat mutatja, ill. az OSD se jött be, csak vmi szellemkép. Még további tesztelés szükséges, majd megnézem projektoron is.
Box: Sunvell T95m (S905X) CE-NG 21.2 nightly 20250219Tesztelte még valaki a 3D-t? Milyen eredménnyel?
-
kikinda2
tag
válasz
DoItYourself #105737 üzenetére
CE-NG alatt már régen működik a 3D MVC lejátszás. Újdonság, hogy tegnap óta a CE-NO változaton is.
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #104573 üzenetére
Értem, köszi! Nem tudtam, hogy ilyen módon testre lehet szabni a CEC-t
-
Swenk
aktív tag
válasz
DoItYourself #104391 üzenetére
" ...amik dobozból kivéve működnek úgy-ahogy, ..."
Igen, sajnos a streaming szolgáltatók is gyengébb képi minőséget, és tömörített hangot a THD 7.1 atmos helyett árulnak.
Hasonlóan az egyik legnépszerűbb zenei stream szolgáltatóhoz a Spotify-hoz, aki a 21. században még mindig ogg. formátumban árul zenéket.Ez olyan, mint az mp3-ban szolgáltatott zene minősége, erősen tömörített, a hallható élmény egy jelentős részétől megszabadítja az előfizetőt. Szól, szól! Hasonlóan a film szolgáltatókhoz: van kép, van, hang van, akkó jó... -
Swenk
aktív tag
válasz
DoItYourself #104391 üzenetére
Igen. Köszönöm. Én most ismét elindultam a "pöcsölés" útján, CE-vel. Rájöttem, amire itt már sokan, hogy nincs más választási lehetőség, ha szép képet és jó hangot szeretnék. Jelenleg próbálom kalibrálni a TCL tv-m képét és a Dune Homatics-ot, kb. együtt kb. fél milla ráfordítás után.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #104247 üzenetére
Egy vissza léptetésnél miért kellene frekit váltania?
Nem inditásnál, leállitásnál lép fel az említett bemutatott hiba. Nálam három CE van beüzemelve
Egy S912, egy S905x2 és egy S905x3, és egyiken sincs ez az anomália. -
e90lci
senior tag
válasz
DoItYourself #103775 üzenetére
Szia!
Ezer köszönet és hála!Megnézem mit tudok kezdeni vele. -
stigma
addikt
válasz
DoItYourself #103751 üzenetére
#103751DoItYourself , #103752vargalex:
Köszi mindkettötöknek az infót. Mivel már pár éve Amlogic box-ot használok illetve régebben teszteltem is párat, tudom, hogy MicroSD-ről gyorsabban bootol, mint eMMC-ről.
Igazából ez csak apróság lenne, mert Android-ra nincs szüskégem ezért gondoltam , hogy eMMC-re teszem.
Mivel családos emberként sok időm nincs foglalkozni, ezért ezzel sem szenvedek még sokat szerintem.
Akinek vettem neki sima Wifi kapcsolat is elég, mert egy 4K-s TV-hez vettem neki, USB-s külső merevlemezről játszana le filmeket. Sima Wifivel elég lenne neki, mivel csak a Filmek/sorozatokhoz tartozó metaadatok lenne amit netről bekeresne neki a rendszer.Köszi a válaszokat mindenkinek.
-
nfsu17
veterán
válasz
DoItYourself #103508 üzenetére
Azért nem írtam típust, mert nem akartam negatív reklámot neki. [link]
Amúgy sokáig jónak tűnt, tehát hónapokig használtam gond nélkül. Nem tűnt rossznak 0day korában még.
Aztán jött, hogy belassult a p2p, arra azt hittem a program bolondult meg.
Aztán jött a film közbeni buffer, ott meg a CE-t hibáztattam.
Aztán felcseréltem az usb portban az ssd-ket.
Aztán elraktam a szekrénybe és most jónak tűnik minden
Az 500GB samsung ssd jó -
LEON_01
tag
válasz
DoItYourself #103329 üzenetére
Az adapter a legkevesebb, bebizonyítani úgy sem tudom, hogy ez volt a dobozba kibontáskor. Adapterem van egy pár darab. A bosszantó az, hogy egy "használt" cuccot küldtek az új árába. Egy megjegyzést legalább tehettek volna, hogy ez nem original. Ez már olyan Geekbuying-os szint.
-
pch
senior tag
válasz
DoItYourself #102878 üzenetére
Pioneer VSX-329-K
-
Garsza
veterán
válasz
DoItYourself #102696 üzenetére
Néztem most NAS -okat. De mindben van ventilátor. És az kizáró ok. Csendes kell.
-
herrká
senior tag
válasz
DoItYourself #102673 üzenetére
Köszönöm Nektek!
nfsu17, projektor, nem tv.Tehát, akkor vásárolni vagy bérelni kell tőlük egy boxot és antennát, ha jól értem.
A csatornakiosztást láttam, köszi. Régebben találkoztam olyannal, illetve kollégák szerint még most is előfordul, az egyik nagy folyónkról elnevezett csatornán, hogy bizonyos műsorok kódolásra kerülnek, hogy csak előfizetéssel nézhető. Régebben volt ez a tv go vagy mi a trénél is, és pl ha kezdődött az F1, tableten már nem volt nézhető... Erre gondoltam, mert ha így lesz ez az olimpiánál is, akkor tárgytalan az egész. :-( -
dave0825
őstag
válasz
DoItYourself #102600 üzenetére
Értem, köszi, így teljesen világos.
A sorozat nem is rossz megoldás így, lehet kipróbálom majd, meg megmutatom feleségemnek is, hogy kell ezután.
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #102272 üzenetére
Köszi ezt megnézem, nem ismertem. annyira nem fontos ez, azért lett volna jó ha letöltök valamit torrenttel azonnal keressen rá, utána nem kell soha.
-
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #102158 üzenetére
nem emlékszem mik lehettek amik segítettek. Először töröltem az advancedsettings beállításaimat, majd kikapcsoltam a NR-t, aztán legfőképpen töröltem az iptv managert és a torrentet. ( nem emlékszem melyik volt fent talán qbit)
Aztán pár apró beállításon módosítgattam.
De akadt utána is sokszor, egyszercsak megszűnt. Azóta egyesével ezek visszakerültek de nem akad azóta sem. Vagy csak véletlen -
Csabi1984
addikt
válasz
DoItYourself #102023 üzenetére
-
Csabi1984
addikt
válasz
DoItYourself #101993 üzenetére
Inkább rakérdeztem
Eddig mindig 5.1-re raktam! -
válasz
DoItYourself #101936 üzenetére
Még nem, de majd este.
Még egy : Ezekkel az alternatív android alapú os-ekkel (pl. Slimbox) lehet már kadenciahelyesen lejátszani a VontarX4-en?
Nekem csak az SMB elérés, kadencia helyes lejátszás, stabil CEC, filmadatok kellene. Lehet, hogy már feleslegesen teszem rá a CE-t? -
apszi
őstag
válasz
DoItYourself #101774 üzenetére
Meggyőztél.
-
apszi
őstag
válasz
DoItYourself #101640 üzenetére
Köszönöm, végül megtaláltam a fiók mélyén, de ga bevállik az Omega (eddig ígéretesnek tűnik), akkor nem is lesz rá szükség.
-
Márton
nagyúr
válasz
DoItYourself #101557 üzenetére
Nemigazán fut, idle-ben is 75 fokos és 0-5% a cpu használat.
[kép] -
maestro87
őstag
válasz
DoItYourself #101553 üzenetére
Tudom hogy nem tesz jót a fizikai ki-bekapcsolás, ezért kerestem szoftveres megoldást, mert az nem árt neki. Egyébként nem csak a fogyasztás lehet a szempont. Engem pl. a HDD hangja kezd zavarni éjszaka, mikor random felpörög még akkor is mikor nem seed-el semmit. Plusz valakit zavarhat a +1 felesleges WiFi/Bluetooth sugárzás is.
-
válasz
DoItYourself #101537 üzenetére
Nálam pontosan így működik. (VIM3L, Nexus 20.5, Philips 2022-es OLED TV).
-
apszi
őstag
válasz
DoItYourself #101512 üzenetére
Köszönöm, ezt megjegyzem.
-
apszi
őstag
válasz
DoItYourself #101466 üzenetére
Nagyon. 😊 7.0.3.0.12k
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself #101436 üzenetére
Persze. Sei. Az ő házi brandjuk a homatics .
Már régen megkérdeztük a homaticsot róla, de egyelőre nem lesz még. -
aldebaran
addikt
válasz
DoItYourself #101369 üzenetére
Ez jónak tűnik. Aliexpressen is van és olcsóbb. Ott a hozzászólásoknál van, hogy nincs benne hűtőborda, de nem melegszik 45-50 foknál többre, ahogy említetted, 100M-s a net benne és nincs benne usb 3.0... Később biztos lesznek még tesztek.
-
Brogyi
őstag
válasz
DoItYourself #101369 üzenetére
Akkor inkább én ezzel próbálkoznék.
[link] -
ramzess
csendes tag
válasz
DoItYourself #101335 üzenetére
Köszi szépen kipróbálom
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself #101274 üzenetére
Ráadásul mindhárom cube amlogic-os box , és a cube 2-re már tett is valaki Coreelecet.
-
joydrv
aktív tag
válasz
DoItYourself #101270 üzenetére
Van egy apró különbség, az a Cube 60 ezer körül van, a stick meg 20 körül...
20-25 K -ért vannak jó amlogic boxok is.
60 ezerért meg ott a Homatics vagy kicsit olcsóbban a Nokia8010.
Ezért írtam, hogy érdemes átgondolni, mire fogja az illető használni. -
nfsu17
veterán
válasz
DoItYourself #101162 üzenetére
Nem most készült...2022 vége...de legalább cserébe már elavult
Gaben19
[link]
Itt vannak a speed limitek.Szerintem, bár már rég használtam ezt:
speed-limit-up-enabled: Boolean (default = false)
Legyentrue
speed-limit-up: Number (KB/s, default = 100)
Legyen:1000
Úgy írd át, hogy leállítod a processt, azaz stop kodi addon.
Majd átírod és start.
Akár box restart is lehet utána.Lehet belsőn, legalábbis meg kell próbálni.
Valami volt múltkor, hogy a 'sima' X verziók még nem 'ng'-k, így lehet fel se megy az img, amit linkeltem.
Ezt nem vágtam múltkor sem annyira, hogy mi ezzel a keverés...SunMount3r
Ezek nem friss addonok, max ha entwareből teszi fel a TM-et. Csicsókáé is több mint egy éves.
Persze ami működik nem piszkáljuk, én azt vallom.
TM jó alap használatra, havi pártíz anyagra, meg akinek nincs nagy sebessége. Minden másra gbit -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #101105 üzenetére
A 20-as coreelecet is fel lehet tenni?
Vagy miért írtad a CoreELEC 9.2.8-as verziót?Létezik online tv előfizetés, ami nem túl drága, és fut coreelecen?
Van valami iptv, de azon nem nagyon mennek a linkek, meg a közszolgálatik mennek, csak a gyerek örülne a disvovery hd-nek
Meg eddig tvheadend-el szórakoztam, de most lett végre gigabites net.... -
Gaben19
csendes tag
válasz
DoItYourself #101081 üzenetére
Köszi kipróbálom
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #100838 üzenetére
Egy CE alaphelyzetbe állítás megoldotta, ha esetleg más is belefutna ilyen furcsaságba.
-
MrTwister
őstag
válasz
DoItYourself #100797 üzenetére
Rendben, köszi ez is megoldás lehet csak akkor a videojel átmegy plusz egy eszközön és ezt kerülném...így meg persze a hangjel...ez van. Leírom a tapasztalatot mindenképpen.
-
Mikimano2
csendes tag
válasz
DoItYourself #99827 üzenetére
Igen, én is erre jutottam, főleg hogy most már, amióta az új firmwaret rátettem, inaktív lett a reset gomb, és nem találok semmi alternatívat hogy a recovery menüt előcsaljam. (valószínűleg ezért nem tudtam már a CE -t másodjára rátenni, mert hiába nyomtam be a resetet, nem történt semmi, indult az mbox logo...)
-
Mikimano2
csendes tag
válasz
DoItYourself #99655 üzenetére
A 9.2.8 működik rajta, de azt hiszem, ez nem lesz jó arra, amire nekem kellene. Web böngészőt akartam indítani alóla, de nem találtam. Leginkább online filmekre és youtubera akartam használni, de egyik sem működik. Az android 6 használhatatlanul
lassú volt, így feltettem egy kínai firmwaret minden mindegy alapon. Most gyorsabb lett, viszont a microsd ről nem telepítődik a CE.
Az már működik hogy brave böngészőből elindul az online film, de teljes képernyőn lefagy, (a kép visszaugrik kicsibe, a képernyő többi része pedig zöldre vált). Én arra gondolok hogy kevés az 1Gb ram. Valami ötlet...? -
csubyy
tag
válasz
DoItYourself #99540 üzenetére
Attól függ, hogy mire akarod használni. A közelmúltban egy ismerősnek vettem egy A95X F4 boxot. Ő meg van elégedve vele. A gyári Android Slimboxra cserélve, Kártyáról fut a CE.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
DoItYourself #99529 üzenetére
Igen, jól érted. Az egyik nem nekem lesz, hanem a családban máshol. Szóval nem lecserélni szeretném, mert azt nem érné meg.
-
mayday00
őstag
válasz
DoItYourself #99485 üzenetére
De úgy kell, de így sem bootol. Nem lehet, hogy más a probléma? Más dtb kell neki?
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself #99337 üzenetére
A supersubtitles sorozatokhoz jó.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DoItYourself #99258 üzenetére
Megy a megosztás. Pikkpakk összejött. Mégegyszer nagyon köszönöm az ötletet.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DoItYourself #99258 üzenetére
Na ezt még nem. Hazaérve ugrok is neki. Köszönöm!
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #99193 üzenetére
Ebben kérnék további segítséget, mert így sem sikerül sajnos
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #99193 üzenetére
Mindenkinek köszönöm!
Már csak abban kérnék segítséget, hogy a #43155 Mr Dini féle Yettel TV-s plugin-t az én BOX-omon tudom e aktiválni, telepíteni, és amennyiben igen, akkor leírna valaki a mikéntjét? Évekkel ez előtt Kodi-ztam már, de nem sok minden maradt meg, az sem teljesen tiszta, hogy a linkelt GitHub oldalról konkrétan mit kell letölteni és azt hogyan kell telepíteni! Ha valaki segít benne azt megközönöm!
-
herrká
senior tag
válasz
DoItYourself #98220 üzenetére
Igen, rengeteg a kérdés. Csak még a megoldás nem sikerült sajnos. Köszönöm mindenkinek a türelmet és a segítséget!
-
herrká
senior tag
válasz
DoItYourself #98217 üzenetére
Köszönöm! Ez jó részletes leírás.
cof, igen az lenne a leglényegesebb, de ha a Kodi is működne, az se volna hátrány. :-)
-
cof
veterán
válasz
DoItYourself #98217 üzenetére
Nem tudom, hogy jutottatok el idáig de neki csak annyi kell hogy be tudja másolni a YT API kulcsot a megfelelő mappába.
-
ztak
csendes tag
válasz
DoItYourself #97659 üzenetére
Köszönöm, ez is nagy segítség.
-
apszi
őstag
válasz
DoItYourself #97603 üzenetére
Kipróbáltam az utolsó CoreElec (Matrix 19.5 asszem) verziót, és ugyanazt csinálja. A plazmám úgy látszik nem szereti Elec bácsit, illetve Elec bácsi nem tud igazán mit kezdeni a felbontás információival. Szóval plazmán maradok a jól bevált Csicsóka félem Le mix-el, amiben még a Jarvis van, ha jól emlékszem. Nem tudom mi lehet a különbség a két rendszer között, de az LE tökéletesen, pillanatok alatt indul, ha be van kapcsolva a tv, ha nincs. A CEC is kiválóan teszi a dolgát minden téren, soha semmi baja nem volt semmivel. Szóval passz. Mindenesetre köszi neked is és mindenkinek a segítséget még1szer.
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #97634 üzenetére
Köszi.
-
ztak
csendes tag
válasz
DoItYourself #97625 üzenetére
Hm. A hangon még gondolkoznom kell, hogy mitévő tegyek, mert nem akartam erősítőt venni.
Bármelyik noname Amlogices boxot is megvehetem, az is jó lesz, ha úgyis CE-t teszek rá? Vannak ajánlott aktuális best buy-ok? Vagy amit kerülni kell? Az összefoglaló másfél éve volt utoljára frissítve. Még az lenne nekem fontos, hogy távirányító jól kezelhető legyen, és legyen rajta elég gomb (hang és feliratváltáshoz is).
65"-ös vagy 75"-ös tévékhez elegendőek ezek a boxok? Vagy azokhoz már kifejezetten nem ajánlott?
Ha CoreElecet telepítek, a garancia nem ugrik?
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #97618 üzenetére
Hi
Honnan, milyet érdemes olcsóé? -
ztak
csendes tag
válasz
DoItYourself #97608 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
@DoItYourSelf:
1. Szuper, már a sztereóval is előrébb vagyok. Viszont ha képes arra a Kodi, hogy dekódolja mind a 6-8 csatornát, az is érdekel, mert akkor rá lehet kötni a buta 5.1 aktív hangfalszettet. Vagy rossz a logikám?4. Természetesen igazad van, hogy a jó hang dobna az élményen, de nem akarok erre százezreket elkölteni. 5.1 amúgy elég lenne (ha DTS-HD-t meg egyéb sokcsatornás sávokat azért le tudnék játszani 5.1-ben, csak esetleg nem a maximális minőségben).
@SunMount3r:
És ez egy kipróbált, biztosan működő kütyü? Mert volt nekem már két ilyen (nem pont ilyen, de hasonló) kínai dobozkám is, egyik sem tudott dekódolni semmit, hiába hirdette magáról. -
herrká
senior tag
válasz
DoItYourself #97604 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #97603 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy a CoreELEC általános boxok esetén foglalkozik-e az első partíción található (futó rendszer alatt a
/flash
-ba read only-ként mount-olt)config.ini
-vel. Mert ott elvileg beállítható ahdmimode
. -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #97208 üzenetére
Egy információt közöltem, nem írtam, hogy ennyi volt, jelenlegi tesztelőknek kiadott béta fw javított néhány Androidos hibát, viszont a CE működését némileg zavarba hozta, elindul, HD anyagok 1080p-ig jól működnek, 4K már nem működik és eltűnt a Dolby Vision is. Akinél működik, az használja, és ha nem nagyon akarja az Androidos részét használni, akkor felesleges frissítenie.
-
Elemental
addikt
válasz
DoItYourself #96938 üzenetére
Ránézek, köszi!
-
zazenke
őstag
válasz
DoItYourself #96938 üzenetére
nekem is el van tolva 2sec el mert különben összeakadás meg fagyás van (ugoos)
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #96510 üzenetére
PS4-eseket, de próbáltam Xbox One S kontival, azt is azonnal felismerte.
-
RVR400
veterán
válasz
DoItYourself #96289 üzenetére
Bocsánat, kihagytam, hogy valóban a Strong Leap-S3-ról írtam.
Technoman:
Nyilván, ha nincs megjelenítőd hozzá, akkor nem profitálsz belőle semmit, ahogy jelenlegi használat mellett én sem a 10 éves LG tévémmel. Bár Neked legalább a HDR-támogatás megvan. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #95850 üzenetére
Köszi!
A topik fókusz helyreállítása után esetleg erre tudja valaki a választ?
[link] (led flame előtti kérdésem) -
rostiron
őstag
válasz
DoItYourself #95397 üzenetére
Szia.
Kipróbáltam M18 boxra, nálam ezzel elindult. ( meson-gxbb-beelink-mini-mxiii.dtb) Amivel te is próbáltad azzal nekem se indult. -
F34R
nagyúr
válasz
DoItYourself #95406 üzenetére
ugyis probaltam mar... legutobb a CE-vel probalkoztam LE helyett. Mind1 futok meg vele nehany kort. koszi.
-
F34R
nagyúr
válasz
A 9.2.8 Generic verziojat neztem, nem tudtam hogy mukodik ennel ujabbal is..
Lehet megnezem azt is... van egy masik sd kartyam, azon van egy regebbi 8.0.4-es LE azt akartam mar ujabbra cserelni. -
hunaqua
addikt
válasz
Nincs időm most vele foglalkozni,de a Tanix TX9S -ben elindult a Libreelec
-
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself #95253 üzenetére
Szia!
Van elég sok videoklipem.A vidoklip mappában. Feltünt hogy több klip nem szerepel a cimek között!
Nálam a forrásoknál film - sorozat - klip lehetőség van.
utánanézek az elnevezésnek.
Most megnéztem. A videoklipek mappákban vannak. És a kodi nem a mappákat jeleniti meg hanem ömlesztve a klipeket! De abból sem mindet! -
GZoli7
senior tag
válasz
DoItYourself #95223 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is.
Az LE fórumban meg valakinek hasonló régi S905 box, gond nélkül megy. Hátha lesz megoldás a fórumban. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #95094 üzenetére
Ha SD -re telepítem az nem gyalulja le a memóriás boot -ot?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
DoItYourself #94988 üzenetére
Köszi!
Most fasza a CE képmérete, mindkét sarokban 0.0., csak az zavart korábban (kicsit most is), hogy ahány film, annyiféle méret. Egynél iszonyat vastag fekete csíkok alul-felül, a másiknál feleakkora, vagy éppen szinte semmi, vagy semmi. Tényleg nincs két egyforma képméret. Még a DVD-k is egyediek, hogy így mondjam és nem a 4:3, vagy 16:9 miatt, hanem mert azok is ahány, annyiféle. Gondoltam, hogy szabvány van erre is, de úgy tűnik, ilyen nem létezik, vagy a "rilíz készítők gondolják ennyire szabadon" a képarányokat.
-
gyűrű
addikt
válasz
DoItYourself #94988 üzenetére
Lelógás valóban nincs, amiatt nem is kell , de az újabb kodiban a felirat beállítás egyéni, csak a képernyő kalibrálás pontban állítható be normálisan . Ott igaz a másik 3 képernyő opciót nem kell bántani, csak a felirat csíkot .
-
cof
veterán
válasz
DoItYourself #94099 üzenetére
Na, ez jó projektnek néz ki. Majd egyszer lehet összehozom, köszi.
Persze, most is ilyen légegeret használok, [link].
Csak az a gond, hogy furcsán reagál a power gombra amiről már írtam korábban. CE alatt lemegy alvóba a BOX ahogy kell. Itt x86 LE alatt meg feljön a power menü és lemegy alvóba, visszakapcsolásnál is beragad a power menü.
Mondom, veszek egy másik távot megnézem hátha ez bugos, [link]. De ezzel is ugyanaz a jelenség.
Mondjuk megnézhettem volna PC-n meg Laptopon is, hogy LE bug vagy csak a miniPC bugja-e. Bár mindegy, mert sok gond van az LE-vel sajnos. HDD megint nem áll le mostanában, érdekes mert ugyanez a HDD volt a Amlogic BOX-ban is CE alatt és nem voltak ilyen problémák. Akkor is leállt ha futott a TM de nem volt seed, ha meg seed volt akkor újra elindult.
-
Fjoe
tag
válasz
DoItYourself #94016 üzenetére
Bocsánat a kései reakcióért, köszi a tippet, ki fogom próbálni. Viszont ez működhet gondolom pendrive-al is, mert SD kártyám nincs.
Szerk.: Közben most olvastam ezt a leírásban:
Vero 2 will only attempt to boot from an SD card if it thinks that a user is trying to reinstall OSMC or run Android.
Akkor gondolom mindenképp SD kártyára lenne szükség. -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #93463 üzenetére
Köszi! A régi, talán s812 és hasonlókon mi futott? Akkor elég egyénire volt szabva azt hiszem
-
F34R
nagyúr
válasz
DoItYourself #93313 üzenetére
Jaahhh...szoval generic.. regen ugye elvoltak nevezve az img. fajlok eszkozre
koszi.
-
syrus1006
tag
válasz
DoItYourself #93203 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ. Az erősítőm elvileg tudja és átengedi a HDR-t a TV felé, szóval ezzel remélem nem lesz gond..
https://i.imgur.com/ZqSa3yM.pnghttps://i.imgur.com/s4Hw5cj.png
Illetve időközben vettem egy használt x96 Max Plus-t, ami még a megbízható verziókból való volt. Amint megérkezik, tesztelem.
-
zsiga68
őstag
válasz
DoItYourself #92837 üzenetére
"van rajta külön bekapcs gomb." Ja, hát úgy könnyű
-
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself #92382 üzenetére
+1
-
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #92196 üzenetére
-
Faby
senior tag
válasz
DoItYourself #91590 üzenetére
Kösz, először teszek egy próbát a M18 felélesztésével
Meg közben eszembe jutott, hogy valahol, valamelyik fiók mélyén van egy X96MAX, S905X2 SOC-val (albérletben volt, de távoli elérésnél maradtam a Plexnél), ha más nem lesz, azt beüzemelem újra. Csak meg kell találnom -
Faby
senior tag
válasz
DoItYourself #91588 üzenetére
Próbáltam, 5V, 3A táppal, sajnos ugyanaz a helyzet
-
Skillet
addikt
válasz
DoItYourself #91553 üzenetére
Ez nem ment:
CoreELEC-Amlogic-ng.arm-9.2.8-Generic.img.gzEz ment:
CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.8-Generic.img.gz
Nem tudom mi az az ng, mitől másabb, de az nem ment. -
Skillet
addikt
válasz
DoItYourself #91553 üzenetére
Igen, abból leszedtem kettőt, de csak az ment amit zsiga 68 linkelt a #91538-as hsz-ban.
-
Skillet
addikt
válasz
DoItYourself #91528 üzenetére
Sajnos ez sem jó. Itt nem fekete képernyő van, hanem a CoreElec logónál megáll. Bal felső sarokban CoreElec official 9.2.8 felirat és itt áll. Egyszer újraindult, azóta itt áll.
Melyik volt a legutolsó LibreElec? Mert eddig az volt rajta. Mármint nem a legutolsó, de LE volt. Megpróbálnám azt. -
cof
veterán
válasz
DoItYourself #91495 üzenetére
Ilyen béna program az? Mondjuk nem azt akartam beleírni az útmutatómba csak nem jutott eszembe pont akkor annak a mini programnak a neve, nem a belenaEtcher mert az indokolatlanul több mint 100 MB (és ne legyen már egy fostos kis img író program ekkora), hanem pár MB-os volt (nem a Rufus, de hasonló volt). Csak nem akartam egyet beleírni, én csak a LE USB Creatort szoktam használni.
-
Sada1
csendes tag
válasz
DoItYourself #91140 üzenetére
Áttettem a problemamat az Mi Box topikba.
Köszönöm.
Sada -
kokokka
addikt
válasz
DoItYourself #90870 üzenetére
de úgy hallottam valamit azokon is kell matatni
Mit hallottál? Mert stream szemponjából csak előfizetések kellenek hozzá aztán már izzik is a kijelző meg az Atmos
-
pjetree3
kezdő
válasz
DoItYourself #90863 üzenetére
Köszi szépen!
Most már átolvastam az 5-ős részt...de az összerakás nekem Kinai ,bocsi.A Minixel mi a helyzet?? -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #90863 üzenetére
Miért, minek nem?
-
nagyfejü
őstag
válasz
DoItYourself #90842 üzenetére
Teljesen! Azért is irtam!
pl. Elemi Ösztön 2 Ce alatt nincs információ!
Droid alatt talált. -
mexel
veterán
válasz
DoItYourself #90631 üzenetére
Lányos zavaromban bevallom nem olvastam mostanában rendszeresen az öf-t .Mondjuk a hírek szerint a HBOmax megy droid alatt a kodiban ( CE alatt is valahogy), és a HBOmax semmin nem megy túl jól ahogy olvasgatom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
DoItYourself #90343 üzenetére
Ahha. Szerintem én a Do you want to remove all items within this path from your library? kérdésnél No-t nyomtam nagy valószínűséggel, mert azt hittem, magáról a forrásról (HDD-ről) is törölni akarja. De ezek szerint ez a kérdés a KODI library-ra vonatkozik!?
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #90177 üzenetére
Vissza álitottam a ce-t alap helyzetbe és kezdtem elölről. Sorozazoknal van hiba most már valamivel jobb. Majd össze hasonlítóm a másikkal.
Van ahhol plakátot nem rák ki pedig van az oldalon van ahhol fanartot nen rak ki. És ugye a letoltott helyen megtalalni lehetetlen. A zidoo is ugyan abból dolgozik és van amit ő megtalal de a ce nem és van fordítva is. -
Sanki
addikt
válasz
DoItYourself #89962 üzenetére
Azt tudom, hogy van 100-as, csak az érdekel, hogy ami most jött az 1-1-be megegyezik azzal a 100-assal vagy ezek valami fake tx3-ak, amit most elkezdtek kiszórni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Spórolós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged