- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
FollowTheORI #21496 üzenetére
Mindegyik lassul, a pascal is.
-
Venyera7
senior tag
válasz
FollowTheORI #21496 üzenetére
Elèggè optimalizált egy játék ahogy nèzem.
-
-
mlinus
őstag
már értem miért nem lesz dx12 mód benne alapból..
-
Egon
nagyúr
válasz
#65755648 #21488 üzenetére
Abban igazad volt, hogy elég nagy lufi a tőzsdeérték, de azért némi alapja biztos van a két cég vonatkozásában (is).
Egyébként meg a Q22016-os érték azért olyan alacsony nV-éknél, mert akkor kukázták az Icerát: [link]
Korábban több mint 300 milláért vették; nem tudom hogy konkrétan mennyi lett leírva, de nyilván minimum 100 milla (de lehet hogy 200). Ennek fényében az a negyedév sem lehetett rossz... -
Venyera7
senior tag
Mièrt? Mert nem lehetett kapni talán Polarist. Majd a Bf1, Deus Ex, megdobja az eladásokat.
Lesz bevètele bőven az AMD-nek, ha itt lesz a Vega ès a Zen. Aminek kifejezetten örülök, mert talán nem megy csődbe a cèg ès lesz pènz fejlesztèsre. Rànèztem jósgömbömre ès azt láttam, hogy az Nvidia lemarad az eladásokat tekintve 2017-re.
-
törölt tag
válasz
vader108 #21437 üzenetére
Csak a tényszerűség kedvéért: közvetlenül a Pascal kijövetele előtt már 40 dollár felett volt az NV részvényára, és előtte is hónapokig 30-35 USD környékén. 20 USD közelében utoljára 1 évvel ezelőtt volt, nem a Pascal megjelenése előtt. Ma valóban 62.
Ugyanezen 1 év alatt az AMD 2 USD-ről 7-re jött fel, vagyis arányosan még kicsit többet is erősödött (3,5x).
Persze volt honnan feljönniük.Ahogy én látom egyébként ez az egész tőzsdeérték egy hatalmas lufi. A két cégnek teljesen hasonló 1Mrd USD körüli negyedéves bevételei vannak (az AMD-é persze procikkal együtt értendő), 4-5Mrd körül évente. Ehhez képest az Nv értéke 32Mrd, míg az AMD-é csupán 5,5Mrd, és nemrég még 1,3Mrd volt. Ez nevetségesen alacsony a forgalomhoz képest.
Ráadásul a profit se valami nagy most az NV-nál sem, 16Q2-ben 26M USD - ami ezen a szinten már nullszaldónak számít - miközben tavaly még 128M volt és a Q1-ben is visszaesésük volt az előző évhez képest.
Az AMD pedig Q2-ben 69M profittal zárt, többel mint az Nv. Mindezt úgy, hogy ha jól tudom még mindig fizetik a kölcsönöket, amiket az ATI felvásárlásakor vettek fel. Még hátravan nekik vagy 1Mrd amit 2018-ig kell visszafizessenek.Persze ha az elmúlt 12 hónapot nézzük akkor azért látszik, hogy van különbség:
Nv +676M USD
AMD -339M USDÉs a poén az egészben, hogy ennek az egésznek egyáltalán semmi köze ahhoz, hogy a termékeik mennyire jók vagy rosszak, olcsóak vagy drágák.
(#21479) proci985: 16 szó/s-el olvasol?! Akkor ezt a hsz-emet a szerkesztésig 13s alatt olvastad végig?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
=WiNTeR= #21477 üzenetére
facebook prioritalja a videokat mert jobban szeretik oket nezni.
bizonyos celokra jobb (pl haz revieweknel ha vizhutesre kell tobb szogbol meg lehet nezni mi merre hany centi), VGA reviewre szvsz idopocsekolas de en eleg gyorsan olvasok alapbol (ilyen 1000szo/perc korul monitoron).
toflehi: kb, viszont ha elgondolkodom a szamokon / belegondolok mit irsz akkor ez persze lassabb. termeszetesen ez fugg az adott szovegtol, formalis bizonyitasoknal ez adott esetben harom nagysagrendet is eshet
. viszont egy atlag ujsagcikknel kb ez a tempo megy ha sietek.
-
=WiNTeR=
senior tag
Valaki mesélje már el nekem, hogy miért jók ezek a youtube-os review-k miközben a valós információtartalom, amit egy cirka 5-10 perces videóban elpampognak (írott formában) olvasva max 1 perc és a chartok se mennek sehová és az esetleges bullshit rész is pontosan kihagyható.
-
Sanyi19
őstag
ASUS STRIX RX480 8GB vs ASUS STRIX GTX 1060 6GB teszt videó : [link]
-
Egon
nagyúr
válasz
mlinus #21471 üzenetére
Ebben nyilván benne van az is, hogy a világ fejlettebb részén, a tömeges vásárlók (akik nem mérlegelik patikamérlegen az ár/teljesítmény és egyéb hasonló arányokat) vélhetőleg könnyen (könnyebben) megengedhetik maguknak, hogy másfélszer/kétszer annyit fizessenek 1-1 alkatrészért, mint pár évvel korábban. Evvan.
Mint köztudott, kis piacunkat rekord-áfa, illetve - lévén a HUF együtt gyengült az euróval a dollárhoz képest - extra árfolyam-esés is sújtja... -
Motyi
senior tag
válasz
killer095 #21470 üzenetére
A 480-hoz képest még a 1080 is az jelenleg
(#21473) killer095 Én sajnálom, mert emiatt kell 1200 USD-s kártyát venni ha 4K-ban akarok kompromisszum mentesen játszani.Ugyan ez van CPU fronton is, ha kell a craft akkor az AMD a nyomába sem érhet az Intelnek. Ezért van 1700 USD-s csúcs Intel a piacon....Én jobban örülnék fele ilyen áraknak egy kiegyenlített versenyben.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #21342 üzenetére
Az AGS régóta létezik. Ez egy lib, ami kiterjesztéseket ad hozzá a DirectX API-hoz. A 4.0 azért lett lényeges, mert ez adja hozzá a rendszerhez a shader intrinsics függvényeket, amiket a Vulkan API-hoz a SPIR-V-n keresztül adtak hozzá. Ez ugyanazokat az előnyöket biztosítja DX12 alatt, amiket a Doom alatt biztosítottak a SPIR-V kiterjesztések a Radeonokhoz. Az AGS 4.0 azonban nem része a legfrissebb meghajtóknak, mert kisebb problémák miatt követték belőlük, vagyis a Deus Exbe épített Doomhoz hasonló GCN-es optimalizálások ezekkel a meghajtókkal nem futnának le Radeonon. Persze ettől még ki lehetne adni a DX12 módot, de úgy néz ki, hogy a GCN egy specifikus, konzolokhoz hasonló, teljesítményre kigyúrt kódutat kap, míg a több hardver egy általánosat, aminél nem a teljesítmény, hanem csak a működés volt lényeges. Lásd a Doom Vulkan módja, ahol a GCN és a többi hardver más-más kódot futtat. A GCN a Deus Exnél is egy úgynevezett gyors kódot kap a szabványos helyett. Ehhez szükséges az AGS4.0 megléte a meghajtóban, mert nélküle nem fut a gyors kód.
(#21351) namaste: Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor nem kellene bele DRM. A gond az, hogy GameWorks egy D3BC kódot tartalmaz, ami a rendszermemóriából elérhető. Ugyanakkor a meghajtó alapvetően nem tudja, hogy melyik az a shader, amit cserélni kell, mert a tárolt D3BC kód mindig változik, emiatt nem lehet shader cache-t alkalmazni GameWorksre. Ennek van egy változatlan és egy állandóan módosuló része, hogy egy szimpla check és csere ne működjön. A meghajtónak korlátozott ideje van lefordítani a shadert IR-re, mert a GameWorks DRM timebombot alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a shadert a meghajtó lefordítja, majd arról kell egy visszaigazolás a runtime számára. Ha a visszaigazolás időben jött, akkor rendben van, de ha nem, akkor a runtime újra elküldi ugyanazt a shadert, de már más néven és módosult kódrészlettel. Emiatt a meghajtónak sosem fog sikerülni úgy kicserélnie egy shadert, hogy időben küldjön visszaigazolást a runtime számára. Ezért kell magát a DRM-et megtörni, hogy a runtime-ból elküldött shader már eleve a kicserélt shader legyen.
(#21403) cain69: Az EA-nél ez kizárt. Inkább kiadják félkészen, de a startot tartani fogják. Lásd BF4.
(#21373) hpeter10: A BF1 által használt Frostbite-ban ezek a GCN-exkluzív függvények/funkciók lesznek benne: Ballot, mbcnt, Read lane, swizzle, ordered_count, barycentric-linearcentroid, HTile, min3/med3/max3. A GDC-n árulták el. A Frostbite későbbi verziójánál kutatják cross-lane operációkat, de ez még csak abszolút kutatás, mivel a konzolok nem támogatják, ugyanakkor a PC-s vezérplatform a DICE-nál a GCN3/4, ami viszont támogatja. Ez permutációt és DPP-t jelent. A DICE-nak ezzel nem titkolt célja az, hogy a Microsoft és a Khronos tagokat ösztökéljék arra, hogy ezek a funkciók a lehető leghamarabb legyenek ott a szabványban. Ennek az egyik legjobb módja, ha az egyik versenytársuknál kihasználják ezeket a képességeket.
-
vader108
tag
válasz
=WiNTeR= #21465 üzenetére
Számok annyira nincsenek, de ebből lehet egy kis következtetést levonni.
These are just rough figures, quick calculation from one large outlet alone (www.mindfactory.de)
Disclaimer: cards came out at different times, will have different sales figures, this is from one outlet, etc. It's just a look at the situation as it stands right now from the perspective of one large online seller.rx 480 - 3,560
rx 470 - 225
rx 460 - 50
total AMD - 3,835 (ebből azért az látszik h a 470 és 460 kb most indult el)GTX 1070 - 11,230
GTX 1080 - 5,830
GTX 1060 - 4,265
Total Nvidia - 21,325 -
=WiNTeR=
senior tag
Egyébként lehet tudni valamit az AMD és NVIDIA gyártási kapacitásáról a végtermékeket illetően? Azaz a boltok polcaira hetente / havonta mennyit tudnak az egyes típusokból eladásra készen előállítani (előállíttatni)?
-
füles_
őstag
válasz
keIdor #21460 üzenetére
Arról nem az AMD tehet hogy ekkora kereslet van az RX 480-ra.És itt nem csak a gamerekre kell gondolni,hanem az OEM-ekre és az Ethereum minerekre is.Legfőképpen a minerek miatt nincs elegendő készlet.Valahol olvastam hogy egy komolyabb miner központ egyszerre 100db RX 480-at is lefoglalt.
Ekkora keresletet jelenleg nem tud kielégíteni a GlobalFoundries.Ahhoz kiforrottabb gyártás és több gyártosor kellene
Ezért jöhetne minél hamarabb az az emlegetett revision 2 Samsung gyártással -
füles_
őstag
válasz
Venyera7 #21455 üzenetére
A fogyasztás attól függ hogy milyen felépítést fognak alkalmazni a Voltanál.Ha maradnak ennél az egyhelyben toporgós uarchnál ami nem profitál semmit a low level explicit APIk-ból,akkor nem fog változni a fogyasztás.Persze csak akkor ha ugyanezt a TSMC 16nm nodeot alkalmazzák,de a Samsung 14nm nodejával sem lenne észrevehető fogyasztásbeli különbség.
Ha áttérnek a GCN szerű felépítésre akkor nőhet a fogyasztás és csökkenhet az órajel.Mert akkor valószínűleg egyes featureok érdekében be kell áldozni tranzisztorok millióit amelyek eddig a magas órajelek elérését képviselték.Vagy jön az ami a Ferminél volt,óriási GPU méretek -
keIdor
titán
-
vader108
tag
válasz
füles_ #21453 üzenetére
Persze meg is érkezett papír formájába iskolakezdésre (értsd ref.) . De addigra már sokan bevásároltak a szomszédos boltban..... VEGA is ugyan ez lesz. Bejelentik, látunk pár szép diát, hogy kössünk össze 2-3-at és vegyük mert jobb szebb és még a papírzacsis (bár addigra mikulás csomagban adják majd oda a változatosság kedvéért is ezzel ki is fújt a marketingosztály tudománya
) csomagolással is kibírja a leejtést, aztán a boltok hírét se látják mikor lesz a polcon egyáltalán 1-2 darab decemberig/januárig.
Én már a marketingosztály elzavartam volna ezer éve az AMD-től.
"roadmapeken 2017-et írnak"
Az meg van h Abu atyátok huzogata??? a piros vonalakat a roadmapon, hogy már pedig belelóg 2016-ba! Na meg a szokásos BF1 mantrát, hogy arra kell az új Vega!
-
válasz
szmörlock007 #21431 üzenetére
"fele akkora teljesítmény fele akkora áron."
Ezt csak én értelmezem úgy, hogy k**vára nem előre lépés a fele teljesítmény - fele áron...(#21446) Habugi : Én ugyanezt éreztem már hónapok óta, döntöttem, és átjöttem a zöldekhez.
Őszintén megmondom, hogy meguntam mindig csak várni a "csodát".... -
füles_
őstag
válasz
keIdor #21451 üzenetére
Nem értem miért késtek volna a Polarisszal és miért késnek a Vegaval.Már elejétől fogva megmondta az AMD hogy a Polaris a nyáron jön iskolakezdés előtt.Itt van a Polaris?Itt van.Késett?Nem.Sőt,bőven iskolakezdés előtt jött ki.Vega megjelenésével kapcsolatban nem mondtak semmi pontosat,a roadmapeken 2017-et írnak.
A Polaris és a Vega igazi ellenfele inkább a Volta lesz,ha az már full DX12 ready lesz.Pascal csak egy Maxwell proteinnel felhízlalva,semmi más.Ez a széria csak pénzlehúzás a Nvidiától,nem hiába nem volt feltüntetve a roadmapeken még 2 éve. -
keIdor
titán
Eredetileg úgy volt, hogy a Volta ellen az AMD a Navi-t veti be majd, de mivel késnek a Vega-val meg késtek a Polaris-al is, sok jóra nem érdemes számítani.
-
Venyera7
senior tag
válasz
FollowTheORI #21448 üzenetére
Kilábalni a vesztesèges èvekből. Egyèbkènt a Vega is èrdekes lesz, hozza majd az elvártat.
-
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff #21443 üzenetére
Tudom sajnos, épp ezaz.., ezért született a post olyan hangvételben/tónussal amilyenben, tőlem nem sűrűn olvasható ilyen de most itt tartok. Kvázi az idei VEGA-val kapcsolatban is elég szkeptikus vagyok, arról nem beszélve hogy szerintem mennyire tud majd odaérni a nagyobb Pascalok mellé..
Mindegy, meglátjuk..
"Kiderül hogy beborul", még kiderülhet hogy nem borul be. -
Venyera7
senior tag
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Venyera7 #21438 üzenetére
azért mert az AMD a partnerein át növeli a gépigényeket a DX12 scamazzal és ezért folyamatosan az nvidiat készteti arra hogy újabb és újabb kártyát adjanak ki, arra várnak hogy a föld összes videokártya alapanyagát kiszórják aztán az AMD-é lesz a teljes piac mert ők addig felhalmoznak abból az eladatlan kártyáikat beolvasztva
-
szmörlock007
aktív tag
Múltkor volt egy táblázat, hogy az nvidia, amd és intel mennyit költ k+f-re. Ebből kiderült, hogy bár az amd és nvidia nagyjából hasonló összeget költ k+f-re, de ugye az amd-nél ennek nagy része, véleményem szerint minimum a fele elmegy a zenre mivel ez kulcsfontosságú a cég jövőjére nézve. Így pedig a GPU üzletág az nvidia K+F összegének a felét tudja kb kutatásra fordítani.
-
válasz
Az első mondat elbizonytalanított a cikk hitelességét illetően:
"Az alig több mint egy éve bemutatott, Pascal névre keresztelt mikroarchitektúra forradalmasította a videokártyák gyártását."
Vagy lehet én tudom rosszul.(#21441) vader108: hm az lehet, ez esetben szerencsétlenül fogalmaztak.
-
Venyera7
senior tag
Kurv@ra nem értem mièrt akarnak 2017-ben megint új kártyákat kiadni...
Ebből visszaesèsek lesznek. Csak a fanok vesznek majd èvente 500k-èrt kártyát.
-
vader108
tag
válasz
Habugi #21433 üzenetére
Hát igen eszméletlenül hasítanak. Pascal kijövetele előtt 20-22 dollár között mozgott a nvidia részvény ára... Ma már 63 dollár közelében... Ilyen hátszéllel, ha a Vega csak vegatáriánus étel lesz és megérkezik a Volta (hbm2 végre, remélem) akkor bizony komoly problémákkal nézhet szembe az AMD. De majd meglátjuk, jósolni nincs értelme.
Nem lenne jó az egyszereplős piac. El nem tudom képzelni egy HBM2-es Volta milyen árban lesz
300k feletti nyitóval 1180 xD
-
törölt tag
válasz
killer095 #21435 üzenetére
Ugy legyen, varom mar konkurencia nelkuli valgot 3x-os aron egyre kevesbe fejlodo VGA keszlettel, egy szinten beragadt technologiat hosszu evekre
Eleg ha csak atnezel a CPU frontra es megertheted
Vegul is kirandulni szeretek, fillerekert vannak mindenfele utazasok, amivel foglalkozom nem kell grafika, az eletnel amugy sincs jobb
A VR grafikai szintjen ha megragadunk 5-10 evet fel sem fog tunni
-
killer095
őstag
Csak én látom hogy ez sakk, és lassan matt is egyben?
-
szmörlock007
aktív tag
Én is ezen gondolkoztam. Mire kijön a vega a pascal ellen már itt a volta.
-
Habugi
addikt
válasz
A mutatóik az egekben, ömlik a pénz és nyomulnak mint a fene.., kemény na.
Közben a VEGA-ról nem nagyon jön új infó, Mulder után szabadon, akinek az irodája falán ott díszelgett az "i want to believe" poster, reméljük hogy az új BF-el egy időben érkezik év vége felé és vagy hozza a 1080 szintet vagy nem..Aztán eltelik pár hónap és teljesen mindegy lesz mit megy a VEGA a nagyobb Pascalokhoz képest, mert Volta..
-
válasz
2017 is a duplázás éve lesz; fele akkora teljesítmény fele akkora áron.
Hmm..
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv
Talán érdekes lehet:[link]
Egy kis volta -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS #21410 üzenetére
ez nekem kifogyott memóriának tűnik vagy tulmelegedett a memoria a kartyan (nincs ott a textura es rikit, hogy a dev konnyebben ki tudja szurni).
cain69: deus ex elvileg elozo honap vegen aranylemezre ment. DX12 hianya miatt en egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ebbol CEt akarok (hamar az elozorol lemaradtam / akkor meg dragallottam), aztan max az lesz, hogy varok vele ket hetet.
-
Zeratul
addikt
válasz
FollowTheORI #21419 üzenetére
16 nanosra várhatsz, nV átmegy a Samsunghoz gyártatni.
-
keIdor
titán
válasz
RX 490 lesz az.
-
gyiku
nagyúr
válasz
egyelore nem merult fel olyan igenyem, amit a fury nem elegitett volna ki.
tomaxx mindjart leuti a magas labdat, hogy nincs igy a doomban nightmare beallitas, de ez engem nem erdekel. -
válasz
MiklosSaS #21418 üzenetére
Legalább lesz nekünk valaki aki teszteli... remélem gyiku is vesz egyet. Jól jön majd a minél több tapasztalat.
Énis gondolkodom rajta... (komolyan).
De addig nem váltok amíg nincs róla tiszta kép.NV-nél most ezt a kört kihagyom, megvárom az optimalizált 16 nanos kártyáikat, ha az a Volta lesz, akkor azt.
De a 490X még lehet jó is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21414 üzenetére
Azt nem mondtam, alig varom a 490X-et
-
stratova
veterán
válasz
Időről időre esélyt ad neki a Don. A HTPC-ben van egy kis Radeon, ha még nem váltotta le.
-
Tombi
őstag
válasz
az amd a jövő videókártyája
Én jobban elvagyok a jelenben
-
Laja333
őstag
válasz
Zeratul #21408 üzenetére
Alapvetően játszani, de ahhoz hogy kiteszteljem az ideális beállítást, kell játék előtt egy "gyors teszt".
Meg azért jobban néz ki, ha FS-al reprezentálom, mint ha azt írom, hogy "játék alatt mintha kicsit lassabb lett volna, és mintha kicsit melegebb/hangosabb, viszont egy másik beállítással mintha kicsit gyorsabb és mintha kicsit hűvösebb". -
Laja333
őstag
válasz
MiklosSaS #21402 üzenetére
Úúúú. Az nem néz ki jól...
Nálam most a Polarissal is vannak driver anomáliák, amiben még csak logikát se látok.
Gyári órajel Fire Strike 13300 GS, 74C, 1900RPM
Gyári órajel, emelt tdp, 12700 GS, 69C, 2300RPM
Emelt órajel, alap tdp, 11900 GS, 80C, 2500RPM
Emelt órajel, emelt tdp, 14200 GS, 76C, 2100RPM
Szóval jah, érik egy Pascal. -
füles_
őstag
MediaTek, AMD sales surge in 2Q16, says IC Insights
IC Insights has released its list of the world's top-20 semiconductor suppliers in the second quarter of 2016, and identified MediaTek and AMD as the fastest-growing companies.
In the second quarter, AMD registered a strong 23% increase in sales sequentially while Sharp was moving in the opposite direction logging a 13% decline in its revenues, IC Insights said. AMD became the only new entrant into the top-20 ranking in the first half of 2016 as compared to the 2015 ranking, replacing Sharp.
-
válasz
daveoff #21329 üzenetére
kizárt, hogy az amd olyan helyzetben legyen, hogy elhalassza egy játék indulását. nv lehet ilyen helyzetben gameworks játékoknál, hogy amíg nem adja oda a végleges kódot, addig nem megy ki a játék (mert így szól a szerződés), de ebből szerintem csúnya kurvaanyázás és/vagy kötbérezés lenne bármelyik kiadó részéről.
a szoftverfejlesztés olyan, hogy a kiadó a fix határidőkbe beszállítóknak nem igazán enged beleszólást a saját jól felfogott érdekében. deus exet ki akarták adni még iskolakezdés előtt, és mivel a dx11 leképző szerintük van olyan állapotban, hogy ki mernek jönni vele, nem halasztanak. más kérdés, hogy szerintem rá fog menni jópár hetük a stabilizációra, és nem fogják tudni tartani szeptember 5.-ét a dx12vel.@Abu: tényleg, mi van akkor, ha az ea is halasztja a bf1 megjelenést? mármint nem csak a dx12/vulkan módot, hanem en bloc. elhalasztják a vega startot is, vagy az(ok?) azért jönni fog(nak?)?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #21399 üzenetére
-
Venyera7
senior tag
válasz
->Raizen<- #21399 üzenetére
Alapon egy szint, viszont van amelyik +50% OC is bír, az meg 1080 szint. Kèrdès az, kell-e egy olyan kazàn ès meddig bírja így a kártya, 1èv ès megdöglik.
(#21402) miklosss2012 :
Ezt sikerült javítani, ha jól emlèkszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Villanyszerelés
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Építő/felújító topik
- Peugeot, Citroën topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest