Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz daveoff #21329 üzenetére

    kizárt, hogy az amd olyan helyzetben legyen, hogy elhalassza egy játék indulását. nv lehet ilyen helyzetben gameworks játékoknál, hogy amíg nem adja oda a végleges kódot, addig nem megy ki a játék (mert így szól a szerződés), de ebből szerintem csúnya kurvaanyázás és/vagy kötbérezés lenne bármelyik kiadó részéről.
    a szoftverfejlesztés olyan, hogy a kiadó a fix határidőkbe beszállítóknak nem igazán enged beleszólást a saját jól felfogott érdekében. deus exet ki akarták adni még iskolakezdés előtt, és mivel a dx11 leképző szerintük van olyan állapotban, hogy ki mernek jönni vele, nem halasztanak. más kérdés, hogy szerintem rá fog menni jópár hetük a stabilizációra, és nem fogják tudni tartani szeptember 5.-ét a dx12vel.

    @Abu: tényleg, mi van akkor, ha az ea is halasztja a bf1 megjelenést? mármint nem csak a dx12/vulkan módot, hanem en bloc. elhalasztják a vega startot is, vagy az(ok?) azért jönni fog(nak?)?

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák