- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
MiklosSaS #43138 üzenetére
Készülhetsz a közös cellaéletünkre..
..milyen jó szag volt az istállóban..
-
Habugi
addikt
A teljes képzavaruk abban teljesedett ki, hogy az egész topicot átrakták az "Egyéb hardverek" köze.
Aki CPU vagy VGA témában szeretne véleményt ütköztetni, az ezután az Amazon Alexa, Riasztó, Szerviz és Milyen széket vegyek topicok ölelésében keresheti ezt.
Job well done, időszerű is volt, most h az Intelnek is hamarosan lesz dVGA-ja, nem is lett volna szerencsés ha a Videókártyák groupban hagyják..
Milyen trollkodás, én a linkelt képen egyéb hardvert látok.., a szék mellé elfér.
-
Habugi
addikt
válasz
PROHARDVER! #43111 üzenetére
????????
-
Habugi
addikt
mediamarkt.de -ről származik a kép egyébként.., meg lehet nézni a 3070-es árakat.
ÁFA.., hagyjuk már, ezen a szinten nem faktor, 800-900eurós tételekből lesz 500-640K mire átmegy a hungaro szűrőn^^
Azt h nincs raktáron kinti MM-ben ugorjuk át (nem neked szól), itthon sem lenne egy darab sem ha a kiskerek hajlandóak lennének leállni a pofátlansággal.
Ja tudom, vadkapitalizmus.., ezt is ugorjuk át, kint is az van még sem tolják fullba a saját anyjukat is meg****nák ha valaki fizetne nekik érte mentalitást.. -
Habugi
addikt
Volt az készleten és el is adták őket ennyiért, nem, nem áprilisban.
Fórumtárs brahiból nézegeti a kinti árakat és forgalmat. -
Habugi
addikt
válasz
Busterftw #43085 üzenetére
"Mi kell?"
Mádzsár kiskerek valagába egy méteres véreres, nekifutásból. -
Habugi
addikt
Nem tudom mennyire illik bele a topic témájába de azért gondoltam rákérdezek.., szóval nincs véletlenül valakinek infója arról, h ezt a tesztet, egyedüliként a DF hogyan és miért tudta lehozni?!
Gondolok itt arra h honnan volt kártyájuk, ha nem csak nekik van/volt akkor miért csak ők hozták le más nem, ha kizárólag nekik van/volt akkor azt hogy s miért?!
Driver?! Kaphattak-e?! Stb, ilyenekre gondolok.
Nagyon fura ez az egész, követem egy ideje a HW világot de ilyen, a bejelentést instant követő és kizárólagos teszteléssel még sosem találkoztam. -
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
& keldorpapa88:
A post és annak mondandója lényegében a 1080Ti, 390X-hez mérteni mindenkori teljesítményére vonatkozott, külön kiemelve h API függetlenül.
Plusz némi nyilvánvaló üzleti megközelítés.
Ily módon egyikőtök mondandója sem kapcsolódik semmilyen szinten ahhoz amit írtam, nem válaszok. Önálló gondolatként értem mindkettőt, csak nem kapcsolódnak.
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor #40243 üzenetére
GN videotesztből én annyit szűrtem le a megjelenés napi verzióból, mint olyasvalaki aki 390X-ről váltott 1080Ti-re, miszerint ebben "valamiért" nincs meg a 2X.
Erről annyit kell tudni, hogy eddig minden cím amit játszottam 2-3X volt, mindegy volt az API.
No innentől pedig mindenki gondolhat arra amire jólesik..
A magam részéről maradok a számomra nyilvánvalónál, miszerint ha egy az NV-hez hasonlatos profitorientált cég lennék a piacon, aki az aktuális gennel kezdené el megpróbálni letolni az emberek torkán az 1K $-os nonTitan VGA-kat (több kevesebb sikerrel aka 2080Ti), akkor nagyjából én is így csinálnám.Kellett már nekik nagyon egy látszólag ennyire VGA igényes saját cím, szerintem ez a game remek választás, november eleji release-el pláne.
Jövőre jön valami új, kell a raktár söprés mert a 2080Ti aztán nem egy népkártya az ára miatt, még a durvább NV "fanok" többsége is meghúzta a határt miatta h eddig és ne tovább.Nem kell itt egyébként Pascal lassításra gondolni, bőven elég annyi hogy a rájuk szánt optimalizációra/ba (játék & driver) hasamra ütök ~harmad annyi időt és pénzt raktak.
Egyszerű és a maga nemében nagyszerű, nem?Aki eddig elvolt a 1080Ti-vel nagyjából minden eddigi címben 1440p mellett, az most karácsonyra megkapta az útmutatást mire van szüksége egy ezresért, hogy aztán jövőre..
-
Habugi
addikt
válasz
Kolbi_30 #40101 üzenetére
Ebbe a táncba a topicjában sem megyek bele egy ideje.
NV driver probléma listán szerepel a dolog fél féle, plusz Abu is driver oldali fordítót említ szóval én is ezt írom, ennyi.
Lehetne linkelgetni h AMD kártyákkal is CTD-zik, illetve lehetne boncolgatni a Div1-et is amiben szintén a megjelenés óta határ szar a DX12 és igen, az AMD kártyámmal is az volt. Nem, nem teszem. Driver oldali kulimász, legyen, mint írtam, legkisebb gondom.
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #40097 üzenetére
Szerintem a memory leaktől nem szenvedett amikor megjelent, h megtölt bármennyit és amikor túlcsordulna/ürít akkor másodpercekre beáll.
A bugokról nem beszélve, T pose ami mára úgy ahogy eltűnt de még mindig belefutni azért, vagy a talaj alá eső minitankok, az hogy ha kötélen lövöd le a BT mobot akkor beáll a script mint a gerely és mehet a restart, legyen az egy Roosevelt vagy RAID..
(Csak hogy olyanokat említsek amiket az utóbbi időben kihagytam a felsorolásokból de olvastad őket..)
Itt is csak annyit akartam érzékeltetni, hogy a játék kb legeslegkisebb gondja most a DX12, vagy hogy az NV driveres fordítója kuka hozzá.
-
Habugi
addikt
válasz
Kolbi_30 #39980 üzenetére
Kár hogy lehoztad a témát az Abu féle szilíciumos hülyítésről, ám igen, konkrétan azt írják, hogy a hotspot a kártyán fellelhető szenzorok összessége közül mindig azt mutatja/jelzi, amelyik éppen a legmelegebb.
Nyilván ettől még nettó marhaság marad a körítésként szánt saláta, miszerint eddig is volt ilyen hőmérsékletű pont a kártyákon csak a felhasználó nem tudott róla.
-
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
Emlékezz mi volt az előző rész RE VII esetében.
Az is úgy nyelte a vRamot mint kacsa a nokedlit, le lett vetítve egy csomó árnyalt/baljós jövőkép vRam mennyiség témakörben azon egy játék alapján, eltelt ~2év (?!), a világon shemmi nem változott kb a játékok vRam igényét illetően, majd jött most egy új RE rész ami csodák-csudájára eszi a vRamot és kezdődik az egész előről..
Ciklus eleje - ciklus vége ?!
A ti időtök/energiátok de ha rám hallgattok két percet nem áldoztok a témára, majd ha kijön még egy vagy legalább két játék ami az RE szériát csak megközelíti vRam használat ügyileg, akkor tán már érdemes lesz majd ennyit foglalkozni vele, addig..
-
Habugi
addikt
válasz
hokuszpk #38028 üzenetére
Keressétek vissza itt a topicban, a RE előző része echte ugyan ilyen volt, zabálta a vRamot keményen, ahhoz skálázható beállítások voltak Optionsben stb, ott/akkor is "meg lett mondva" h mostantól ilyenek lesznek a játékok, vRam használat így meg úgy a jövőben, mely kártyák fognak bekrampuszolni emiatt és melyek nem, oldalakon keresztül ment a téma..
..aztán, kitalálod mi történt?
Nyertél, pontosan az, shemmi.
Most is ugyan ez lesz/van, itt az új RE játék, megint letolható ugyan az a kör, meg lesz állapítva egy csomó minden, le lesz vonva a konzekvencia, majd ugyan úgy nem válik belőle shemmi valóra egészen addig amíg nem érkezik még egy RE rész.Szerk.:
Nem, nem Abu sara volt.., szimplán csak felültünk az egy játék miatt útnak indult vRam hype vonatra.
-
Habugi
addikt
válasz
#34576640 #37941 üzenetére
"Melyek a legolcsóbb g-synces monitorok; IPS, 24", FHD vagy IPS, 27", 1440p, felállással, nem kell 100hz felett tudnia?"
A mai napig nincs IPS, 24" FHD 100+Hz Freesync/Gsync kijelző.
Pár évig vártam aztán ráuntam. Nem, ne kérdezd meg, nem tudom, hablatyolást már hallottam sokat de ez minden.Ellenben.., VA!
Igen, ennyit kell változtatnod az elvárásokon és pl Freesyncesből annyit találsz h felsétálsz rajtuk a Holdra. Gsyncből is akad pár. Az újabbak már QuantumDotosak és nem is drágák.VA-tól egyébként ne félj a színek tekintetében, nagyon sokan dícsérik.
-
Habugi
addikt
Emlékszem még pár évvel ezelőtt, fiatalabb fejjel és hevesebben micsoda szópárbajokat vívtunk itt páran.
Elég ambivalens érzéseket vált ki belőlem amiről manapság szól ez a topic, egyfelől dráma a két gyártó között kialakult és véglegesedőnek tűnő űr, némi túlzással lassan okafogyottnak tűnik a topic alapvető VS természete és jellege, ugyanakkor az a parádé amit itt páran toltok az marha jó!
Nyilván régebben is volt olyan amikor pusztán azért látogattam a topicot read only módban, hogy jókat röhöghessek, szóval ez a mostani helyzet nem új, csak a móka tárgya/mibenléte az ami teljesen eltérő.
-
Habugi
addikt
válasz
huskydog17 #33983 üzenetére
-
Habugi
addikt
Raymond & Milka 78:
Btw.., nem vétkeztem mostanában akkorát, hogy őfő nagyasszony Lisa Mamma Bellával büntessetek, meglátom és egyből eszembe jut tavaly nyári időszak..
Rendezvényről rendezvényre járt, minden harmadik-negyedik mondatának egyik tagmondata az volt, miszerint.."..for Gamers!!"
..ezzel párhuzamosan pedig már kint volt két-három bányászoknak szánt driver mire megérkezett az EnhancedSync, akkor még kizárólag Polaris/majdani VEGA tulajok számára (az "ugye" mellékes hogy a PC-n játszó közösségnek akkor jó ha 0.01% tették ki a GCN 4+ tulajok mivel kapni nem lehetett őket, le volt rabolva, akik pedig korábban vették is eladták többnyire, közel dupla áron), még a Fijik sem kapták meg startból..
Szimultán a driveres részleg által felállított s alkalmazott prioritással, a 390X-hez még nem volt olyan CrimsonRelive/Wattman amivel bármit is kezdeni lehetett volna a merevre fagyasztáson kívül, ami persze nem lett volna akkora dráma ha megint csak párhuzamosan nem éppen akkoriban torpedózták volna ki az összes 3rd party OC softver fejlesztő munkásságát a teljes Radeon paletta alól..
Szóval meglátom szegényt és hallom ahogyan nyomja a for Gamers hikomatot amiből akkoriban egy árva szó nem volt igaz, pedig elhangzott sokszor sokminden.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Habugi
addikt
válasz
#45997568 #33569 üzenetére
Figyu, már úgy állok neki ezeket a soraidat olvasni hogy egyesültem a világmindenséggel, nyitva a korona csakrám, folyamatosan áramlik az energia, táplál a Jupiter, tudom azt is hogy valójában nincs kanál, emellett ééén vagyok a labda, tehát kellően pozitív, befogadó és letisztult létsíkon levitálok a jóság és a megértés tengere fölött de..
..ennek ellenére is csak azt látom hogy olyan tempóval álltál vissza a mighty AMD configról Intel & NV-re hogy kondenzcsíkot húztál magad után. Rákérdeztem, leírtad miért, oké, de ettől még mindig ott van a szavak és a tettek közti ellentmondás, szerintem ettől öngerjed a szemhéjam is.
-
Habugi
addikt
válasz
#45997568 #33566 üzenetére
"Olyan sima játékmenet nem volt meg mint a Ryzen - vega paroson.."
Minden alkalommal amikor ezt betolod valahova akaratlan s kontrollálhatatlan szemhéjrángásom támad, no offense, percek alatt elmúlik szóval nem nagy ügy de igazán növelhetnéd egy kicsit a menetrendben a járatok közti időt.
-
Habugi
addikt
Nagyon rossz példa. Megvan a helye a fórumnak ahova mehetnek ezek a "viccek".
A pillanat.., amikor elképzelted azt hogy ezt te döntöd el.., hibás volt.
Tényleg nem volt egy nagy vicc, viszont a linkelt anyag fényében s után alkalomhoz illő, kismillió példa volt már hasonlóra mindkét oldaltól/apropóra, szóval lassan megnyugodhatnál, no offense.
-
Habugi
addikt
Aki szerint pedig 1fps miatt nem éri meg, azoknak még mindig ott van annak lerezisztálhatatlan ténye, hogy a japán gyermekfogászatok várótermeinek tabletjeire rendszeresített wannabe mobiltelefon játék végre elérhető PC-n is!
Szerintem nem túlzok ha azt állítom igencsak drámai hatást kelt így 3évvel a Witcher3 után.
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #32866 üzenetére
Az valami M$ Storeos balhé nem?
Ezzel annyi a probléma, miszerint önszántamból sosem telepítek vírust a gépre..
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #32857 üzenetére
Toljak egyet a 390X-el a poén kedvéért?!
Szereted konstatálni amikor egy-egy "NV-sebb" címben a mighty 970 gyorsabb kicsit a 290/290X-nél, a topicban megszokott szóhasználattal élve, bealázza, kettéh*gyozza, szétbünteti stb.., ez a bench annyira patent erre a célra hogy állítom neked olyan sallert tudnál leosztani a 390X-nek.., legalább tucatnyi bohócfelpolírozásra elegendő funfactort tudna szolgáltatni..?!
-
Habugi
addikt
-
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #31969 üzenetére
Nah.., ezekszerint mégshem bullsh1t volt a tegnapi "leak", örvendetes kivétel..!
(#31970) Milka 78:
Olvasva a többieket nekem nem úgy tűnt h bárkinek is hangolásra lett volna szüksége.
Mindenki ugyan azt írta gyakorlatilag aki PrePolaris/GCN tulaj és használná is a kártyáját úgy mint régen, egyedül Abunak nem ment át a dolog.Btw.., attól nem lesz wunderdriver mert méltóztatik _működni_ ...
A változás/"fícsörlista" minimum 50%-a olyan tartalom, amit egy-másfél éve kellett volna hozni (amikor a Watt-szutyok megjelent), kvázi még azelőtt mielőtt kirúgják/ták a széket a 3rd party OC softverek & monitorozás alól.
Ha minden úgy működik benne ahogyan eddig a Radeon softvercsomagnak csúfolt szeméthegyben kellett volna az igazán tök jó ennyi idő távlatából, csak érted..., és még mindig ott a "HA"..Új ill. régi kártyákról beszéltünk, azt azért ne felejtsük el hogy a Polaris/Fiji/VEGA trio mint "új" kategóriába sorolható(k) a Radeon tulajok töredékét teszik csak ki jelenleg is, együttvéve.., a Fijik finoman szólva sem voltak soha sikertermékek, a Polarisokat a bányászat miatt sztem magyarázni is felesleges, a VEGA-kat pedig inkább hagyjuk egyelőre..
Szóval az elmúlt bő ~1évért sztem igencsak sokan szívesen mondanának "köszönetet" az AMD-nek..
Mindegy, új "csomag" új remény.., pár óra és ugrom is rá mint gyöngytyúk arra a bizonyosra, kiderül majd hogy még a jelenleginél is jobban be tud-e borulni vagy kisvártatva tényleg sikerült valami értékelhetőt alkotniuk.
-
Habugi
addikt
Július-augusztusban próbálkoztam utoljára a Trixx/GPU-Tweak duóval de ugyan úgy merevre fagyasztották a rendszert mint az MSI AB, a Trixx néha nem (az esetek ~20%-a..), cserébe beállítás Resetnél megmakkant/beakadt és szétesett a kép a francba.., ez az a vRam fesz/órajel történet amit Szaby említett.
Tisztázzuk, ekkorra ugye már ~fél év eltelt a csoda API-val.Nagyon szívesen felteszem egyébként a legfrissebb Crimson Reliveot és ránézek az említett kettősre de ha még mindig nem mennek rendesen, lásd az előbbi esetleírást akkor nyomdafestéket nem tűrő módon fogok veled beszélni a gúnyolódásod miatt/után és örömmel venném majd ha ezek után Te intéznéd el nekem hogy se törlést, se tiltást, sem warnt ne kapjak miatta.
(#31953) korcsi:
Na igen de számomra sajnos csak félmegoldás.
(#31954) Raggie:
Nagyon jó volna igen, meglátjuk mit alkotnak.
-
Habugi
addikt
Unwinder bő ~háromnegyed évig próbálkozott az új API-val, a lehetőségekhez képest igyekeztem Guru3D-n követni a munkásságát (bárki megteheti utólag is) mivel "enyhén" érzékenyen érintett hogy hintaló üzemmódba ment át a 390X míg korábban lezongorázhattam a beállításain a négy évszakot..
Nem jutott shemmire, sokáig bugos volt az új API, reportolta tucatszor az AMD irányába aztán megunta a banánt és leállt. Cirka kéthavonta egyébként újra és újra neki esik/ránéz.., fenti beszámolómból könnyen leszűrhető mekkora sikerrel, megjegyzem respect h ennyi idő után egyáltalán még foglalkozik a dologgal.
-
Habugi
addikt
válasz
#45997568 #31946 üzenetére
Ez valóban klasszikus..
(#31948) X Factor:
"Ezalatt mit értesz? Se a Fury-val, se a vega56-al és a vizes 64-el, nem volt ilyen problémám."
Fiji, Polaris előtti kártyákat érinti legfőképp, szóval annyira nem meglepő.
Ugye ezáltal a felhasználók/Radeon tulajok minimum 50%-át érinti de nem lepne meg ha jóval több lenne.."Nálam megy az msi AB.."
Szintén zenész..azaz lásd előbbi válasz, "nálunk" is megy csak bármit állítunk benne ami nem venti/profil jóeséllyel szarráfagy a rendszer vagy csak szimplán nem érvényesül.
Nyilván szubjektív a kezelőfelület mint sok minden más is, nálam 15éves mélypont.
-
Habugi
addikt
Noh.., 12.-e van vala', tegnapi szivárogtatás alapján ("AMD staff", feltéve persze h nem bullsh1t volt) ma érkezik valami, szóval kérdem ééén, hol vagy Adrenalin/Redux ?!
Egy éve a 16.11.5-re vagyok korlátozva mert a Crimson Reliveok élhetetlenek.
A folyamatos Powertune buher miatt visszatorpedózzák a 390X-et a kőkorszakba, 3rd party softverekkel használhatatlanok, a Wattman pedig egy toxikus ipari szenny..
Sem profilozhatóság, se shemmi, alulfesz nem működik stb..Eleve az egész Crimson Relive kezelőfelület egy funkciótlan giccs, szóval nagyon várom mivel rukkolnak elő. Esetemben gyakorlatilag annyi múlik rajta hogy nem kevesebb mint 15év Radeon only vásárlás után elbúcsúzom-e tőlük pár évre (5+). Egy hozzám hasonlóan hűséges és visszatérő vásárlót elveszteni ugyanis achievement számba menne..
-
Habugi
addikt
válasz
#35434496 #31891 üzenetére
Az.., ez sajnos mélygyász.
FollowTheORI, bozont, Raymond, Petykemano:
Kösz az updatet srácok, erről a qrva PUBG-ről mostanában állandóan megfeledkezem.
Persze részben magyarázat csak, az is gyalázat h sikeresen "elvesztették" belépő/beugró szinten az ár/teljesítmény mutatójukat, elég sokáig náluk volt. Arra hogy a 750Ti-vel még mindig nem tudnak versenyezni inkább nem mondok shemmit.
-
Habugi
addikt
válasz
r92king #31878 üzenetére
Poor Volta..
Mindeközben..
Steam reggel megkérdezte mehet-e a Survey, okvetlen.., válaszoltam ííín, majd felajánlotta h egyből mutatja is mizu:
Valaki legyen szíves dekódolja már nekem mit látok ezen ?!?!?!
Elvileg gőzerővel dübörög a Ryzen & Polaris/Vega, ehhez képest az elmúlt ~negyedévben a harmadára esett az a kevés is amit eddig CPU/GPU fronton képviselt _Steamen_ az AMD ?!
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #29696 üzenetére
Egyelőre még próbálom a dolog jó oldalát nézni, mert hogy az is van ám..!
Amikor éppen erőt veszek magamon és látens mazo hajlamaim nyomására kipróbálok egy-egy új CrimsonReliveot akkor napokig abban a kiváltságban részesülök, hogy míg másoknak általában csak a több órás raidek végén van Boss Fight, nos számomra már akkor elkezdődik amikor megpróbálok adott játék indítása előtt SzuttyWatt-ban vagy 3rd party softverben kb bármit állítani a kártyámon.., a venti fordulaton felül..!
Párszor már bátorkodtam azt hinni h (le)győztem de a rohadék minden alkalommal szinte azonnal respawnolt..
-
Habugi
addikt
válasz
Raymond #29692 üzenetére
Tiszta sor, csak ment a "na majd a géming driverrel.." és kapott is valami ilyesmit az 56/64.., az megint más kérdés hogy most is az megy hogy "na majd a következő driverekkel..!"
Őszintén szólva nem tervezem túlzottan követni, számomra így 8hónap távlatából a nemezisemmé vált a
RadeonPolaris Software. -
Habugi
addikt
Valaki segítsen már ki és legyen kedves világosítson fel hogy a játékteszteknél melyik profilt használták mert a szemem kiesik de nem látom..
PowerSave, Balanced, Turbo avagy TDP 50% ?!?!
Ránézve a fogyasztási adatokra/órajelre szerintem marhára nem mindegy.
-
Habugi
addikt
PH-s pályafutásom során eddig csak egyetlen egy fórumtársat kértem meg arra hogy a jövőben lehetőleg tartózkodjon az esetleges megszólításomtól, cserébe pedig tőlem is elvárhatja ugyan ezt.
Jelzem miszerint rohamléptekkel haladsz affelé hogy ez a szám kettőre nőjön..
"Szóval mi a gondod vele? Nem váltotta be az AMD próféciát ezért most már szar?"
Ez mi ez?!
Hol írtam ilyet/hasonlót.., olvasd el mégegyszer nagyon lassan a postomat amire reagáltál, lehetőleg a képzelgéseid nélkül. -
Habugi
addikt
válasz
TTomax #29363 üzenetére
UE4.., történet vége.
Aki kicsit is figyelt az elmúlt években az eddig a logóig görgette le a tesztet, mivel pontosan tudta mit látna utána a grafikonokon.NV > AMD és egyszál & órajel dominál inkább sem mint a magok száma.
Igazi régivágású DX11 motyó, ettől még persze a játék maga lehet h remek.
-
Habugi
addikt
Sztem egy év eleji, tavalyi utolsók egyike NV driverrel is nézd meg hogyan alakul a történet, feltéve persze ha még nem tetted meg.
Amióta a Win10 nevezetű lápos, mocsaras, süppedős, ingatag, bűzös szeméthegyre is kell építkezni, azóta valahogy az NV-nek sem megy túl jól a driveres szekér, milyen érdekes nem..?!
-
Habugi
addikt
válasz
szmörlock007 #27486 üzenetére
Megkockáztatom a magam részéről is pontosan értettem mire vonatkozik az észrevételed csak utalni kívántam rá hogy az hogy szándékosan nem adnak meg dátumot és lövik fel a holdra örök tanulságul az nem magyaráz meg semmit. Ennél fogva az sem lesz kunszt, ha hetekkel a valós megjelenés előtt fogják behírezni.
(#27487) Milka 78:
Löl..
(#27488) ->Raizen<-:
Hallja-e kend, amennyiben vállalja hogy a következő aktuális alkalommal elejt pár hasonszőrű gondolatot a szakmai önéletrajzomban, egyszersmint szemrevételezi azt, készséggel beszállok a VEGAjába egy jelképes összeggel..
-
Habugi
addikt
válasz
szmörlock007 #27483 üzenetére
Halkan megjegyzem, hha átnézed ezt a topicot, nagyjából a PH-s regisztrációdat megelőző 3-4 hónaptól kezdve (azaz ~1év távlata), akkor olyan mértékben kielégítő választ fogsz kapni erre a kérdésedre, amilyennel én magam nem tudnék szolgálni.
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #27478 üzenetére
A VEGA lassanként a DnF megnemjelenési rekordjaira tör, nem pedig a TimeSpy 10K-ra..
-
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #26436 üzenetére
Bármikor megmutathatod amit szeretnél, amikor túllépsz a vállhoz emelt fegyóval készült csökkent FOV-os állóképeken.
Ez ~10percel hátrébb van mint a vagonos rész, VSR@1440p High, most jöhet a tiéd.
Ráadásul softveres felvétel mert nem arra ment h látszódjon a real terhelés mint az előző esetében. -
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #26434 üzenetére
Még időd sem volt megnézni amit linkeltem és már nyomod a hikomatot, ne!
Szívesen leírom neked a véleményem a 3.5GB-os csonkított
szeméthegyrőlVGA-ról (pláne a miniről), ha valakitől írásba kapom hogy nem kapok majd büntit miatta. Nem a VGA a téma, szóval ne rúgkapálj ennyire látványosan pls. -
Habugi
addikt
válasz
->Raizen<- #26431 üzenetére
Zárjuk rövidre, mindenfajta offense szándék nélkül!
6600K @4.7, RAM 3600 CL17 & 390X alapon..
WTTJ említett rész 1080p majd 1440p, azért így és ebben a sorrendben, mert a CPU látványosan elfogy FHD-n, a GPU malmozik, amikor éppen nem 0%-on kotlik..
---> [link] <---
A shotjaitokon szereplő ominózus részen mindkét esetben várok egy kicsit..
..GPU usageot lehet összehasonlítani és direkt nem váltottam le VSR@1440p mellé VeryHigh-ról High Presetre..
Hint, mi is tudjuk mi történik a számokkal ha vállhoz emeled a fegyót..
Mégegyszer, no offense csak nincs miről beszélni..
"Megnyugtatásul" pedig annyit zárásnak, közel féltucat itt készült videó van tarsolyban, OC 4790K, OC 6700K, pár huttyra húzott FX, a tanulság az hogy 8szálra is CPU limitet büntet ez a rész csak nem akkorát mint nálunk 4magon. -
Habugi
addikt
válasz
távcsőves #25919 üzenetére
Viszonyítási alapnak itt az utolsó SC On-os mérés, legfrisebb driverestül mindkét oldalon: [link]
Lehet látni a cain69 által linkelt új Offos mérésből mennyire szárnyra kaptak a kártyák..
..ja mégsem..
Ennyit 10/9 játékban egy DoF kikapcsolás is szokott hozni.., na ha valamitől hát attól rendre helyreáll az univerzum rendje..
(#25920) Petykemano:
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #25910 üzenetére
Most miért?
A 390X csak 50FPS-t zuhan ha ezt kikapcsolja az ember..
Annyira áhhh.., ugye konzolport ami random akármi miatt éppen fekszik a random kártyának, általánosítva, ilyenkor látszik mennyi tartalék lenne még a vasakban ha foglalkoznának a fejlesztők ilyesmivel.A 480as esett még elég nagyot, továbbá meglepő módon a 470 is, pedig az előző kettővel ellentétben ez 4GB. Annyira azért elég volt hogy a FuryX kicsit összekapta magát a listán, az NV-ket pedig nem igazán hatotta meg a dolog.
-
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #25896 üzenetére
Ez egy nagyon szuper meglátás csak mint ténytől innen indultunk közel 40postal ezelőtt..
Azóta ami a Gurunál kijött NV mélyrepülés ahhoz a világon semmi köze nincsen, csakis az új drivernek, ezt volt érdemes tisztázni mert a saláta mennyisége elérte a kritikus szintet.
-
Habugi
addikt
válasz
velizare #25892 üzenetére
Köszönöm hogy ugyan azt látod amit magam is..
(#25893) Szaby59:
Na, tudtam én hogy túráztatsz vazzeg..
Mégegyszer.., Guru3D ShadowCache On mellett kijött hogy a gameRdy driver hurka, erről szólt a #25886, PCGH-s mérés/tesztek még mindig nem párhuzamra hozhatóak ezzel, pláne nem NV gameRdy driver szinten, mert ők viszont ShadowCache Off-al mérnek..!
Zöld?
-
Habugi
addikt
válasz
#85552128 #25890 üzenetére
Te hallod, másodjára takarítottam ki a browser cachet, ne szivassatok már pls..
Linkeld kérlek ezt a "mait", ne a grafikont szúrd be, a frissített cikket pls mert amit nálam megnyit abban shemmi nem jött helyre, ha arról beszélsz amit wjbhbdux beszúrt az az első mérés volt, shenem mai és shenem új driveres, így helyrejövetelről sincs szó.
-
Habugi
addikt
válasz
FLATRONW #25882 üzenetére
Na, kihámoztam ebből a rengeteg hülyeségből a valóságot.
Amit wjbhbdux linkelt "új driver" címszóval az valójában a régi 376.33, ami pedig az anomáliákat szűlte NV oldalon (az elsőnek beszúrt teszt/eredmények..) az pedig már az új 378.49 állítólagos gameRdy driver.
Kvázi az új NV driver lett gyalázat a játék alá, forrás a teszt/cikk alá tartozó kommentek között az utolsó, linkekkel.Ez meg is magyarázza a valójában régi de itt "új"-ként feltűntetett eredmények között miért van még mindig a FuryX a 470 mögött, a magic trick avagy a ShadowCache nem lett babrálva, a Guru3D által legalábbis nem.
-
Habugi
addikt
válasz
imi123 #25852 üzenetére
"Szépen tartja magát.."
???
Nekem pl a Guru3D erdményekből nem ez szűrődött le, nézd már meg mik vannak mögötte, itt valami ordas nagy félreértés van.
Még ha az NV-ken át is siklunk.. mert legyen mondjuk driver, a 390/390X között mi az a szakadék (1440p)?
Aztán.., FuryX ?!vRamot a grafikon alapján kizárnám, ebből a szempontból egyáltalán nem akkora dráma mint pl egy RoTR vagy MankindDivided melyek 1080p esetén is 7+al köszönnek.
-
Habugi
addikt
válasz
Yutani #25758 üzenetére
Egy kis fika legalább annyira természetes itt mint a napköziben az asztalok sarkán, ugye VS topik természetéből fakadóan. (Tudom-tudom, köszönjük Emese.., hát most ennyire tellett..
, btw a post írása közben TTomax balról előzött. )
Hogy mi nevezhető kazánnak és mi nem, a lényeg elhangzott korábban.A 390X Tri-X-em speckóiban ez szerepel a gyártó oldalán:
Na kérem, ha ezzz nem kazán akkor nem tudom mi az..
Közel két óra játék után/alatt pedig a következőket produkálja..
Szóval ez a "kazán" dolog többek között user/környezet függő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest