- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devid_81
félisten
válasz
Locutus #44511 üzenetére
Nagyon nem is kell.
Egyszeru pelda, vegyunk egy atlagos B550-es lapot, amibe barmelyik proci belemegy:
B550 Toma £130 (55K)
5800X £339 (143k)
198kZ690 Toma £259 (109k)
12700K, ez a legkisebb 8mag+4 kis magos jelenleg £409 (171k)
280kPricikat kicsit nehez osszehasonlitani mert ugye Intelnel mar nincs csak 8 magos, vagy csak 6 magos.
12600K lehet jobb osszehasonlitasi alap lenne, de ugyan akkor megsem joSzerk: plus amig nincs olcsobb Z690 alternativa, addig megint csak nehez az osszehasonlitas.
Bar X570-el sem lenne sokkal dragabb az AMD, mert az meg £189 -
bozont
veterán
válasz
Locutus #44330 üzenetére
Bár valahol már én is kifejtettem erről a félelmem, de a jelen játéknál szerintem noncs gond. Mindig is volt egy aktuális menő effekt ami megfektette még a csúcskártyákat is. Most az RT az ilyen. Anélkül meg hoz majdnem 90fps-t 4k-ban! Alatta meg procilimites. De 1440p-ben még RT-vel is jól megy.
-
koko52
nagyúr
válasz
Locutus #43950 üzenetére
MSI mortar lap BIOS-ban van egy Game mod on gomb, 4,2-re csapja az összes magot @1,35v, még állítgatnom sem kell semmit. Hőmérséklettel sincs gondom. Az első 3600-ak közül való (non X), tehát nem is kiforrt darab. 4,3-at is tudja, este keresek lementett képeket.
A 3700X-nek simán kell tudnia a 4,4-et, tele van vele a jutub. 4.7-ig is húzzák őket.Most néztem topikjában anno raktam fel képeket. 3700X all core 4.4 képeket is raktak fel.
-
-
Petykemano
veterán
válasz
Locutus #42724 üzenetére
"mindössze annyi, hogy párhuzamosan ne lehetetlenítsék el a gaming szegmenst"
Ezzel kapcsolatban nekem azért vannak kételyeim.
Mármint persze nem gondolnám, hogy ez lenne a kifejezett cél, de a gaming szegmens csak tartalék.Amit az nvidia most csinált az valójában csupán egy marketingfogás.
- A kártyák eddig is, ezentúl is a bányász piacra fognak menni, ameddig él.
- Average Joe a méregdrágán vásárolt kártyáján persze már nem fog keresni a bányászaton, ha nem akarja bukni a garit a moddolt bios-szal. Tehát ezzel a nagy zseton átterelődik a professzionális bányászokhoz.
- De a világ gamerei és a média körbeünnepli az nvidiát, mint a gamerpiac megmentőjét. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #42716 üzenetére
Nekem volna. A GeForce mikrokódból vágják ki a lop3 utasítást. Ezzel a bányászat melletti tempó jelentősen mérséklődik, de ami ennél is fontosabb, hogy maga a hatékonyság is óriásit esik vissza a hash algoritmusok futtatásakor, hiszen ezt igazából a lop3 lapátolja össze. És ez a változás megkerülhetetlen. Az eredménye ennek az lenne, hogy az EtHash nagyjából a mostani számok tizedét hozná csak, miközben a hardverek fogyasztása igen magas maradna. A problémát valószínűleg az jelenti, hogy nem csak bányászatra használnak hash algoritmust, és a lop3 kilövésével kilőnék az alternatív felhasználást is.
#42717 Valdez : Ez is opció.
-
paprobert
őstag
válasz
Locutus #42509 üzenetére
A GTX 1060 és a 1080 között kétszeres a tempókülönbség, mégis játékonként vagy az egyik vagy a másik teljesített PS5 szinten a tesztben.
Illetve vegyük azt is hozzá, hogy cross-gen címeket teszteltek.A két dolgot egy lapra téve az jön ki, hogy az RDNA2 GPU egyáltalán nincs kifacsarva.
Régi motor, vagy Nvidia/GCN optimalizált motor csak elfogadható módon fog működni az új konzolon, nem lenyűgözően.A teszt alapján arra gondolni, hogy a GTX 1060 elég lehet az új konzolok szintjére, ordas nagy hiba.
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
Locutus #41515 üzenetére
Amit már szabadszemmel (bekapcsolt FPS számláló nélkül) is észreveszel 100 FPS-nél átlagban kb. olyan 15-20%.. Azt mondják a 60Hz vs 75Hz-et már észre lehet venni az ugye olyan 20% körüli. Persze emberfüggő, aki 10-ből 10szer rábök a 100 helyett 105 FPS-re, annak 2080Ti-hoz csak a 10900k
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Locutus #41324 üzenetére
Ja ertem, mivel te ugy gondolod akkor az nem is ugy van
"Ne maszatolj. 2x-es különbségekről írtál, ami sehol sincs."
Kiveve ugye a linkelt grafikont, meg a tesztek tulnyomo tobbseget a neten"Sehol"
Egyebkent en azt irtam ezek a pletykak. Te meg a szivedre vetted de nagyon ugy latszik .."tudni kellene helyen kezelni a dolgokat"
Te gondolom szakerto vagy a 7 es 8 nm node-ban is ezert rogton semmisse teszi a pletykakat (ahogy irtam) a velemenyed.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Locutus #41320 üzenetére
Szoval nem olvasol teszteket okes. Majd tedd meg neha.
"The 3700X’s 90W hard-limit puts it at the very bottom of the CPUs we’ve used in our testing today, which is quite astonishing as the chip is trading blows with the 9700K and 9900K across all of our test workloads, and the latter chip’s power consumption is well over 60% above the 3700X’s."
De a cpu itt off szoval reszemrol tema lezarva.
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #41065 üzenetére
De éppenséggel pont az lesz a célja. Az, hogy lesz Switch port leginkább annak köszönhető, hogy maga az új CryEngine már támogatja azt a konzolt is. A grafika pedig nagymértékben skálázható.
(#41066) b. : Nem tudnak régi CryEngine-t használni. A portolásnál pont az a lényeg, hogy az új verziókba építik bele a supportot. Mert grafikailag eléggé széles skálán lehet mozogni, elvégre PC-n is szoktak lenni very low és ultra high végletek, viszont ha a motor nem támogatja a célzott konzolt, akkor ennek nincs haszna. A Switch portot pont az teszi lehetővé, hogy az új CryEngine már támogatja. Szóval itt mindegyik platform ugyanazt a motorverziót kapja, de persze a szállított modellek, textúrák, illetve az általános grafikai minőség eltérhet. De ez már a dolog könnyebbik oldala.
(#41068) huskydog17: Meg lesz még egy csomó minden, elvégre a mostani CryEngine-ben már van SVOTI is, egy rakás effekt compute shaderre van portolva, ésatöbbi. Ez bőven elég a komoly grafikai szintlépéshez. Már az SVOTI az önmagában.
-
huskydog17
addikt
válasz
Locutus #41065 üzenetére
Sajnos egyet értek. Egyelőre új megvilágítást (ray tracing miatt) és új textúrákat ígérnek. A gond, hogy ennyi nem lesz elég a komolyabb grafikai szintlépéshez az eredetihez képest. Hiába ez a két új feature ha minden asset továbbra is a régi marad na meg az ellenfelek modellje is. Egyébként szerintem a Saber kapja a Switch port elkészítését, sőt, talán a többi konzolra is ők csinálják a portot, így a Crytek a PC-re irányíthatja teljes kapacitását. Nem véletlen említik a Saber-t, mint társfejlesztőt, az egyik csapat a konzolos, míg a másik csapat a PC verzióval fog foglalkozni, legalábbis nekem így lenne logikus. Figyelembe véve, hogy a Saber már több AAA cím esetében csinált Switch portot, én arra tippelek, hogy ők kapják a konzolos verziókat, de ha nem is mindet, a Switch-et biztosan.
Ezen felül mondjuk ez önmagában nem jelenti automatiksuan, hogy a PC verzió emiatt lesz lebutítva, már önmagában egy egy friss verziójú Cryengine rengeteget fog segíteni a játékon, hiszen a Cryengine 2 borzalmasan lett optimalizálva, vagyis inkább nem lett optimalizálva.
Ha az akkori 2 CPU-szálas renderelés helyett az új motorral minden CPU magot meg tudnak mozgatni, már az fényévekkel jobb tempót eredményezhet, aztán ha esetleg talán még Vulkan leképzőt is kapna a játék, a sebesség szárnyalhatna az eredetihez képest. Ez azt jelenti, hogy szerintem ennél a projektnél a Crtek a botrányosan rossz sebességet akarja végre javítani 13 év után aztán néhány szükséges látványjavítást is beleraknak, például textúrákat, ami a játékosoknak azonnal feltűnik, hiszen pont a textúrák azok a grafikai feature, amit a játékosok nagy része azonnal észrevesz, illetve még a szebb megvilágítás. -
válasz
Locutus #41065 üzenetére
Azért a Switch erősebb sok szempontból minta Ps3 és arra is kijött Crysis 3. .valószínűleg nem ugyan azt a grafikát kapja amit a PS4 vagy PC, akár egy régebbi Cryengine port is lehet.
Ha csak felújítás nélkül kapná meg az akkori grafikával még úgy is vinnék szerintem . -
Raymond
titán
válasz
Locutus #40899 üzenetére
Nem tudom melyik weboldalt nezted, de az eredmenyek publikusak:
"This is an update on Folding@home’s efforts to assist researchers around the world taking up the global fight against COVID-19."
"Note that all input files are being made available on GitHub here for other researchers to take advantage of"es a GH project oldalrol:
"This repository will contain all input files and generated datasets for the Folding@home efforts to better understand how the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19 can be targeted with small molecule and antibody therapeutics.
This repository will be continuously updated to share results that are being generated on Folding@home."
[link] -
Petykemano
veterán
válasz
Locutus #40899 üzenetére
Ezt én sajnos nem tudom megmondani.
Ha valaki talál olyan kezdeményezést, amivel kifejezetten magyar tudósokat tudunk segíteni számítási kapacitással, az jelezze.
(Egyetértek, hogy valószínű, hogy ha ott akadnak rá valami vakcinára, akkor azt kemény valutáért fog hozzánk eljutni.)
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #40289 üzenetére
Tudják hozni a teljesítményt most is. A Pascallal van gond, de ott eleve arról van szó, hogy a hardver nagyon limitált, mivel képtelen egy halmazba helyezni a különböző erőforrás-kategóriákat. Ez az RDR2-nél fontos, és nyilván ezen hardveres módisítás nélkül nem fognak felülkerekedni. De láthatod, hogy a Turing már tudja ezt a képességet, és annak az architektúrának a teljesítménye a megfelelő szinten van. +/- 3-4%, de ezek származhatnak szoftver oldali tényezőkből. A Pascalnak a problémáján egyszerűen szoftveresen nem tudnak felülkerekedni, ahhoz nagyon mélyen át kellene dolgozni a motornak a működését, de ha ezt megcsinálják, akkor az meg negatívan érintené a Turing/GCN/RDNA teljesítményét, amelyek kifejezetten kedvelik azokat a szituációkat, amiket a Pascal tulajdonképpen utál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #40266 üzenetére
Természetes, hogy a Vulkan API alatt megy valamivel jobban. Ahogy írtam az erre vonatkozó hírben is, a fejlesztést a Stadián végezték, ami a Vulkan API-t támogatja. Ez a Google számára egy teszt volt, hogy egy ekkora projekt PC-re portolásához alkalmas-e a Stadia. Emiatt elsődleges API a Vulkan, de van támogatás a DirectX 12-re is, mert alapvetően a két API nagyon hasonló, tehát nem jelent komoly munkát egyszerre támogatni őket, főleg olyan költségvetésnél, amivel a Rockstar dolgozik. Viszont maga az RDR2 a memóriamenedzsmentre nagyon egyszerű megoldást használ. Egyszerűen az AMD memory allocation library komponenseire építenek, viszont ez sokkal régebb óta van Vulkan API-n, és sokkal többet tud, mint a D3D12-es verziója, tehát valamivel gyorsabb. Nem mellesleg van már Stadia optimalizált verziója is. Sokkal egyszerűbb ezeket a headereket csak bedobni a projektbe, aztán működik out-of-box, mint írni egy sajátot, de az egyszerű copy-paste módszerrel sajnos másolod a D3D12-es verzió gyengeségeit is. Végeredményben amúgy mindegy, a Vulkan API-t kell használni, ez is a default.
-
RudY
addikt
válasz
Locutus #40277 üzenetére
Igazándiból a guru3d tesztje szerint, egy ilyen alap (i9 9900K, 32 GB DDR4 3200 MHz, NVMe M.2. SSD) és a tesztelt kártyákhoz képest, pl. az ultra és a high UHD eredményeket figyelembe véve, nem feltétlenül arányos egy ~150 ezres konzolhoz ugyebár.
PC graphics performance benchmark review - Graphics card performance 1440p & 2160p
A már linkelt DF videót érdemes 4K felbontásban szemügyre venni (ha már így készült), és ez alapján eldönteni, hogy mennyire hiányoznak az élvezhetőséghez a további apró részletek. -
Raymond
titán
válasz
Locutus #40270 üzenetére
Termeszetesen, ugyanugy ahogy eddig mindig. Lejebb van sok effekt veve es ott csikarjak ki azt a par FPS-t ami kell. Amit sokan nem vesznek figyelembe az az arany. Azon izgulnak fel hogy "Nincs 2080Ti-vel 60FPS 4K-ban Ultra-n kozben meg az X-en megy siman 4K-ban!!!!111!11...". Ja, csak arrol feledkeznek meg hogy az a 4K nem 60 hanem csak 30FPS es a reszletesseg nem Utra hanem ugy vannka az egyes opciok beallitva hogy meglegyen a 30FPS egy bizonyos minosegi szinten. Az X-ben egy kb. RX580-nak megfelelo GPU van. Az eddigi tesztekbol latni hogy a kartya olyan 23-25FPS kozott hoz 4K-ban azokkal a High/Ultra beallitasokkal amiket az oldalak/csatornak hasznaltak. A X-en a texturak maradnak magas felontasuak mert az nincs kihatassal a teljesitmenyre, de egy csomo masik beallitas megy szepen le Medium vagy akar Low-ra. A draw distance, LOD, object detail, volumetrikus effektek stb. Ahogy az eddig is volt a tobbi jateknal. Megnezheted a regebbi ilyen temaju DF videokat ha erdekel hogy egy-egy jateknal milyen PC beallitasoknak megfeleloket hasznalak a konzolokon.
Szoval ha a konzol beallitasokat hasznalod PC-n akkor PC-n is el fog menni a konzolos 4K@30FPS sebessegel egy RX580 kartyaval peldaul.
-
RudY
addikt
válasz
Locutus #40260 üzenetére
Xbox One-on (és így One S-en) 864p, PlayStation 4-en tudja hozni az 1080p-t, a PlayStation 4 Pro az 1920x2160-at skálázza fel 4K-ra, One X-en pedig natív 4K (3840x2160).
A framerate a One X esetében majdnem mindig stabilan 30 fps, viszont PlayStation 4 Prón az átvezetőknél és a városokban jobban ingadozik.
Valójában ilyen One X-en (Digital Foundry részletes tavalyi elemzése): [link]
A nemrég megjelent fake jutubés Onex vs. PC összehasonlító videóknak nem érdemes bedőlni, teljes kamuarc a gyerek. -
-
válasz
Locutus #40256 üzenetére
At the top of the stack sits Xbox One X, rendering natively on ultra HD displays and looking magnificent. Taking the runner-up position here is PlayStation 4 Pro, which uses a reconstruction technique - likely checkerboarding - to take a native 1920x2160 framebuffer up to 4K.
via digitalfoundry
-
keIdor
titán
válasz
Locutus #40173 üzenetére
Vedd figyelembe azt, hogy az fix hardver, jobb API-val.
Azért egy Ryzen 3700X, Radeon 5700 szintű hardverből, ahol nincs a DX11/DX12 limitációja, nincs PCI-E limitáció sem én kinézek a kezdetekben jobb grafikát. Simán...
Az SSD-ről nem is beszélve. Az sem csak gyorsabb töltési időről fog szólni...
Aztán majd nyílván 2023 körüli hardverekkel ismét elmehet a PC. -
_drk
addikt
válasz
Locutus #40169 üzenetére
Következő konzol generációnál a mai videokártyák közül melyik lesz ami még érdemben használható? Ha nem is jobb de legalább tudja majd azt a teljesítményt mint a konzol?
Tehát 2021-ben megjelenő játék 1080p/HIGH/60fps.Inkább megveszem a PS5-öt amivel 5 évig elökörködök, mintsem annyi idő alatt dupla pénzt ráköltök csak a videokártyákra.
Látványban és irányításban úgy is arra készül a legtöbb játék, de a legjobbak közül sok meg csak arra készül!
Annyi a szerencse, hogy a mostani gen-nek már PC alapjai vannak így a portolásra kicsit igényesebbek már nem szutykot adnak ki a kezükből, így születnek azért értelmes portok.
De a többihez meg 1080ti kell, ha jobbat akarsz mint konzolon. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #40073 üzenetére
Egyszerű. A HDMI 2.1-es bemenet mellett már rá lehet tervezni a kijelzőket a VRR-re, és ezt igazából ki lehet használni HDMI 1.4-es vagy HDMI 2.0-s VGA-val is. Az egész egy szoftver. Hasonló az AMD-nek a HDMI-s FreeSync-jéhez, csak ott az a különbség, hogy nem kötelező a HDMI 2.1-es bemenetű, VRR-t támogató kijelző, mert az AMD kiegészítette magának a HDMI-t, míg az NV egyszerűen felhasználja a HDMI 2.1 specifikációját. Utóbbi miatt szükséges a HDMI 2.1-es bemenetű, VRR-t támogató megjelenítő, de a VGA oldalán ennek nincs igazán hardveres követelménye, 5-6 generációra is vissza lehet portolni. Ugyanakkor a régi hardverekre már nem éri meg. Nem hoznak már pénzt, miközben a szoftverimplementáció portolása viszonylag drága lenne.
-
válasz
Locutus #40073 üzenetére
nem tudom,de tippre ez az LG-n is múlik, mert HDMI-n át még eddig nem volt Gsync compatible kijelző, sem firmware, és a TV ket kell frissíteni hozzá,(megkapja a 2019 es OLED felhozatal náluk) nem a kártyákat. Szóval lehetséges, hogy menni fog pascallal is is,de ez a HDMI-n át menő VRR tök újdonság minden szempontból a zöldeknél, dedikált hardver nélkül a kijelző oldalán.Ez szerintem azt jelenti, hogy hamarosan a monitoroknál is megjelenik ez a funkció, HDMI adaptive sync .
-
válasz
Locutus #38753 üzenetére
vihar a biliben. valószínűleg a gyártók lehagyták, hogy hamarabb ki lehessen adni, és majd utólag szállítják hozzá. egyébként az asrock már kiadta hozzá, letölthető, bármelyik kártyára fel tudod rakni.
@Raggie: lassabb boot, illetve hibernáció során is felléphetnek problémák.
-
Devid_81
félisten
válasz
Locutus #38753 üzenetére
AMD Outs UEFI-ready Video BIOS for Radeon VII, Company Promises One-click Updater
De legalabb gyorsan reagalltak
-
HSM
félisten
válasz
Locutus #38294 üzenetére
Akkor egy-két opciót átrakok High-ról mediumra, nem halok bele.
Ha nincsenek túltolt MSAA-val megfojtva FHD-n azért elég szépen mennek az Rx580-asok, és nálam a 8GB VRAM is pipa.
Mondjuk ez pont az a cím, amit lehet RT-vel lenne érdemes végigjátszani, ha már belerakták, és még tetszik is. No, ahhoz viszont még gyűjtögetnem kéne egy RTX2070/2080-ra. -
Raggie
őstag
válasz
Locutus #38005 üzenetére
A PH fórumtagoknál a tulajdonlás és a meghibásodás kb 10/6 arányára gondolok... ez nem reprezentatív nyilván. DE utal azért a lényegre. Főleg, mert egyik eddigi kártya generációnál sem volt ez.
Tehát nem a konkrét arány az ami a vészes, hanem a többihez képest megjelenő különbség. Na ez viszont tetemes.
-
válasz
Locutus #37999 üzenetére
En nem beszeltem statisztikarol, mivel nincs a birtokomban ilyen.
En arrol beszeltem, hogy az internet nevezetu kepzodmenyen felleheto forumok es eddigi hirek alapjan igen is van quality issue a 2080ti-vel. ( melyet maga az nV is elismert...khm, de az egybites fanok tovabbra tovabbra is ugy tagadnak, mint ha az eletuk mulna rajta)Tagadhatod, de szemmel lathatoan problemasabb ez a szeria, mint az elmult 10 evben barmelyik vga gen....
Kedves troll Egon, en beszeltem valahol is statisztikarol, vagy csak megy a tapsi-tapsi esz nelkul?
-
Raggie
őstag
válasz
Locutus #37999 üzenetére
A PH forumtagoknak csak a 0,1% teljesen elfogadható számú gyári selejtből küldtek. Persze...
Te meg visszafelé hazudod a statisztikát akkor. Ekkora arányú meghibásodás semmiképpen nem nevezhető normálisnak.
ipon meghibásodás: ugyan, ezt most komolyan hoztátok fel reprezentatív példának???
-
Egon
nagyúr
válasz
Locutus #37996 üzenetére
Hát igen, a Steam statisztikát lefikázzák, de a fórumokból kimazsolázott meghibásodási "statisztika", az szentírás...
Nyilván nem reprezentatív, de megnéztem az Ipon statisztikát, vagy 10 2080Ti modell vonatkozásában. Egyetlen 2080Ti-nél van 9%-os meghibásodási arány (az egyik Asus modell), míg a többinél (2 másik Asus, Giga, Palit, Inno, Gainward) ez az arány 0,0% - valóban hullanak, mint a "fostos galamb"...Azt hittem, egy szintnél nem lesz lejjebb a vörös szemüvegeseknek, de a jelek szerint tévedtem...
Hiába, nagggyon savanyú az a bizonyos szőlő...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Locutus #37703 üzenetére
25% more perf. on same power.
Ez így nudli szerintem. Nekem a fogyasztás volt az egyik fő bajom a Vega-val.Csak nekem tűnik úgy, hogy ez megint a végletekig kihegyezett történet lesz, mint a Vega? kitolták az órajelet amíg tudták, csak hogy minél jobban teljesítsen az Nv mellett.
-
-
HSM
félisten
válasz
Locutus #36581 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárkit érdekelt volna ez a kártya, ha ugyanazt az RX580 teljesítményt hozza, csak mondjuk 20%-al jobb perf/watt aránnyal.
Nekem amúgy tetszik, egy átlag gamer gépbe tökéletes így jól kihajtva, a különböző sync-ekkel, vagy FRTC-vel pedig a fogyasztás is kordában tartható, ha valakinek nem kell a teljes teljesítmény. Fordítva nehezebb lenne.
Amúgy egy átlag gamer gépbe teljesen oké így 200W körül a fogyasztás. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged