- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
solfilo #45735 üzenetére
Megnézem majd, csak a proci, ami igazán érdekelt volna!
Van egy régi quad-os gépem, és azt szeretném lecserélni, csak pont a fogyasztás miatt nem szertem azt a gépet, mert 90W-ot eszik, ha bekapcsolva hagyom, és semmit nem csinálok rajta éppen, ami sokszor előfordul.
Ezért érdekel a valós fogyasztása ennek a procinak, mert ilyen gép lenne elérhető. -
zsid
senior tag
válasz
solfilo #43167 üzenetére
Az APUk támogatják, azzal nincs gond, én a videókártyákra gondoltam. Asszem RX6000-ig nincs VP9 hardveres encode - vagy veszen nonF intelt. Ha most nekem kellene a hardveres VP9 vagy AV1 akkor igencsak zsebbe kellene nyúlnom - vagy nyomatni az exportálást processzorral...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
solfilo #42865 üzenetére
Azért India nem egy kifejezetten jó hely minőségi és precíz gyárak uzemeltetesehez. Tsmc épít 1 gyárat az USA-ban, rendben de az csak 1 plusz a nyersanyag ami a gyartashoz kell 2/3 részt Kína birtokában van. Ezzel nemigazan oldanak meg semmit. Ez van a Nyugat leszopatta saját magát ahogy már nem egyszer.
-
-
huskydog17
addikt
válasz
solfilo #42292 üzenetére
Jogos, mindkét oldal ugyanúgy elk*rta a launch-ot, ezen nincs mit szépíteni.
Geizhals például ki se dobja lehetőségként az RX 6800-as szériát, mert az összes lefedett területen (Németország, Ausztria Lengyelország, UK) egyet sem lehet kapni, míg RTX 30-ból itt-ott szállingózik pár példány. Igaz, hogy a 3070-es 500 helyett 700 eurótól indul, míg a 3080-as 1000 euró felett van, de ezekből legalább van pár darabocska raktáron. -
AsakuraDave
őstag
válasz
solfilo #42202 üzenetére
Konzol grafika 4k 60fps-re SX áron is össze lehet rakni gépet.
Én csak azt akartam mondani, hogy mennyivel levan maradva a konzol pc-hez mérve.
Pedig mennyi szájkaratés pityu volt, hogy a PC obsolete lesz az új konzolok mellett.
Meghát már van 8K TV és a konzol dobozán rajta van, hogy akár 8K-n is játszhatsz -
pengwin
addikt
válasz
solfilo #39119 üzenetére
Értelme semmi, QC DDR4 is kevés lenne neki, én is tudom.
De ha csak 15CU lesz a nagyobbik IGP már az is durva lenne. Igazából az a kérdés, hogy mennyit fejlesztenek a belső dizájnon, és mennyivel tudják ebből kifolyólag növelni a CPU-ik méretét.Ha igazak lesznek az órajelek, és esetleg még (egy akár kisebb) IGP mellett is tudják tartani a 4,8GHz-et 6-8 magon, akkor le is cserélem az 1600X-et.
-
Petykemano
veterán
válasz
solfilo #39099 üzenetére
Azt én se hiszem el, hogy ennyire ostoba emberek dolgoznának ott, hogy ne vennék észre, hogy az a notebook lehetne olcsóbb.
Csak valamilyen összeesküvéselmélet jut eszembe:
- nem akarnak kétféle designt összerakni, vagyis ez a noti a cpu-t kivéve pont ugyanolyan, mint egy inteles társa, amely esetén az adott gpu viszont hasznos.
- azért rakják bele, mert nagytételben 8GB-os ramokat rendeltek (kisebb hely, kisebb fogyasztás, mint 2 csatorna) és így valójában az IGP félkarú óriás, hiába, hogy kisebb fogyasztású eredmény jönne ki 2x4GB-ból dGPU nélkül, nem akarnak többféle alkatrész berendelésével szórakozni.
- azért rakják bele, mert bár így is jó lenne, de ha egy plusz alkatrészt eladnak a usernek, azért is lehet pénzt kérni és abból is van haszon. Más design meg úgysincs, a vásárló meg fogja venni.
- meg vannak fizetve, hogy direkt drágítsák az AMD notikat. -
pengwin
addikt
válasz
solfilo #39063 üzenetére
Szerintem elég komoly architekturális változásokat írtam azért...
Ettől függetlenül fenntartom, hogy a fixfunkciós egységek teljesen rendben vannak, magukkal a feldolgozókkal sincs akkora nagy baj egy modern Intel IGP-ben,meg még a gyárinál lényegesen magasabb órajelet is simán tudják hozni.
Csak hát van pár gagyin/skálázhatatlanul/nem teljesítményorientáltan megcsinált kulcskomponens. Ha ezeket javítják és nem ütközik miattuk falba a teljesítmény egy bizonyos szinten*, az már elég is lehet.*: Nézd meg, hogy pl. hogy skálázódik az IGP architektúrájuk a mostani bottleneck-ekkel a legerősebb sima HD Graphics és az Iris között.
-
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
solfilo #33546 üzenetére
Valóban: List of AMD FX microprocessors
Bezavart az erőbe valamelyik megnyitott lap amit ezzel a témával kapcsolatban nyitogattam sorra
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #32901 üzenetére
Csak itt rég nem ezekről beszélgetünk, hanem a technológiáról, hogy milyen lehetőségek vannak a shader modell 6-ban, vagy a hasonló fejlesztésekben. Most gondolj bele, hogy mi a PC érdeke. Egy szabványos nyelv, amivel kihasználhatók általánosan a hardverek képességei, vagy szimplán az AMD saját kiterjesztéseinek és kiegészítéseinek a használata, amelyek igazából a GCN-en kívül másra nem hoznak előnyt. A Far Cry 5-nél az AMD már a CES-en azon pörgött a zárt ajtók mögött, hogy rengeteg GCN-only eljárást használ, ezen belül vannak Vega-only opciók is. De az eljárások zöme Windows 10-zel szabványosítható, hogy minden hardveren működjön. Kivéve az RPM, de az inkább hardveres képesség, illetve arra a Microsoft a shader modell 6.2-vel gondol.
Tényleg egy olyan PC platformot akarunk, ahol a fejlesztők fragmentációra vannak kényszerítve? Az is orbitális baromság, hogy a részesedést nézik. Ma már annyira drága a fejlesztés, hogy partnerkapcsolatot keresnek. Ergo a kódot egy részét nem igazán a fejlesztők írják, hanem megrendelik a partnerüktől. Alig pár kiadó engedhet meg magának egyéni fejlesztést, ilyen pl. az EA, de nézd a Bethesdát és az Ubisoftot. Ők sem kicsik, és mit látsz. A Bethesda leszerződtette partnerének az AMD-t, míg az Ubisoft az Intelt és az AMD-t egyszerre. Gondolod, hogy ők olyan kódokat fognak leadni, amik jók a többieknek. Jó az Intel esetleg a Vegára optimalizál, mert a Kaby Lake-G miatt ez érdekükké vált, de amúgy mindenképpen a saját érdeküket nézik. Nem jó ez így. Az Intel még nyugtathatja magát azzal, hogy a Kaby Lake-G-jük az AMD intrinsics kódjaiból profitál, viszont nem ez az ideális irány a piacnak.
Az NV egyébként jól látta meg, hogy a fejlesztési költségek az egekbe szöknek, így egyszerű middleware-ekkel tudják általánosan kiszolgálni a változó igényeket. Ott persze elrontották ők is, hogy a bizonyos nagyobb stúdiókat a zárt middleware-ek nem érdeklik. Ők inkább keresnek egy fejlesztőpartnert. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #32586 üzenetére
Egyszerű. Végy egy shadert, ami Vegán 60 kB LDS-t használ, és ezzel 10 wave-et futtat. Ugyanez a shader Polarison 5 wave-et tud futtatni. Hiába ugyanaz a CU-kban az ALU-k száma a Vega legalább háromszor gyorsabban futtatja ugyanazt a kódot. Ez hasonlóan igaz a Pascal-Volta vonatkozásában az új L1 struktúra miatt. Több warpot tud futtatni ugyanazzal a shaderrel a Volta. Amennyire PBR-ezünk a shadereknél nagyon el lehet majd szállni, ha végre nem a Polaris és a Pascal lesz célozandó a felső limit, hanem a Vega és a Volta. A Polaris/Pascal tulajok majd kiválasztják a medium grafikát.
És az olyan kis finom részletekről még nem is volt szó, mint a wave-limit, ami szintén egy érdekes optimalizálási lehetőség a Vega/Volta vonalra. Ezzel lehet a cache-hitre optimalizálni.
Az ALU-k száma mindig csalóka volt. Lehet, hogy ott nem látszik a Vega és a Volta előnye, de multiprocesszor struktúrájában komoly előrelépés mindkettő.
-
Petykemano
veterán
válasz
solfilo #30770 üzenetére
Rájöttem
A piackutató cégek nem piaci jelenlétet, hanem eladást mérnek. Ebben az amd lehet jó. De lehet, hogy kisebb nagyobb mértékben, de nem jobb, mint 5-10 éve.A piaci eladás csak a piacra belépést méri, a piacról való kilépést nem.
A valve piaci jelenlétet mér, amiben benne van a kilépés is. Ha az amd eladásai 5-10 jobbak voltak, mint most, és azt feltételezzük, hogy mondjuk 5-10 leforgása jelenti ma egy gép életciklusát, vagy 5-10 évente cserélnek az emberek vasat, akkor könyen belátható, hogy ha az akkor 50-50, 60-40 megoszlású közönség cserél hardvert, akkor az amd akkor is piacot (piaci jelenlétet) veszít, amikor 80-20-ról 70-30-ra javít. (50 amd és 50 nvidia 5-10 éves gpu helyébe 30 amd és 70 nvidia lép, tehát az amd piaci jelenléte csökken, csak kisebb mértékben, mintha 20-80 lenne az arány)
A steam surveyben akkor fog az amd részesedés nőni, amikor a maxwell féle 20-80-as időszak nagy tömegei gépet cserélnek ÉS akkor az amdnek 20-30%-nál nagyobb lesz a piaci részesedése.
Ez igaz lehet a cpukra is. A bulldozeres athlonok, 4-6-8 magos fx-ek helyére lehet, hogy még mindig többen vesznek cerkát és i5-t, mint ryzent. Elég sokan cserélnek azstali számítógépet gamer notira például, amiben az intelnek még mindig nincs alternatívája. Ha 50athlonfxes és 50 sandysnehalemes úgy dönt, gépet cserél és 60 notit vesz (intel), 25 ryzent, 20 kabylaket, még akkor is nő a piaci jelenléte az intelnek.
-
Raymond
titán
válasz
solfilo #30774 üzenetére
Epp ez az hogy nem eleg az a plusz amit par honap alatt hoz a Ryzen ha az ossznovekedest nem eri utol. Peldaul mar evek ota a laptop/notebook amit tobben vesznek amit latsz a tobbi kategoria szamainal is. Ez az iden megintcsak meg jobban elojon mitn tavaly vagy tavaly elott. Igy hiaba novekszik az AMD reszesedese a zsugorodo vagy maximum stagnalo desktop szegmensben ha az osszfelhasznalok szama novekszik es a novekedes nagy aranyat a laptop/notebook adja ahol gyakorlatilag nincsenek is jelen.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
solfilo #30774 üzenetére
Még mindig özönlenek a kínai userek a steamre PUBG-t játszani, akik korábban nem voltak beleszámolva. Az ő kb. 4 millió gépükből vett minta valószínüleg lenyomja a Ryzen pár tíz/(száz?)ezres eladásából érkezőket. És egy még valósabb képet kapunk arról, hogy az AMD erre nyugaton még ugyan népszerűbb, de valójában világszerte még sikeresebb náluk az Intel és az Nvidia mint hittük.
-
Raymond
titán
válasz
solfilo #30770 üzenetére
Mert azok a szamok az aktualis felhasznalobazisbol vannak es hiaba nott az abszolut AMD CPU mennyiseg a felhasznaloknal ha a felhasznalok szama sokkal tobbet novekedett igy az arany az egeszbol kisebb lett. Pelda:
Honap 1 = 100 felhasznalo osszesen, 40 AMD, 60 Intel = 40% AMD
Honap 2 = 130 felhasznalo osszesen, 50 AMD, 80 Intel = 38.5% AMDAz iden egyebkent eleg durva novekedest mutat a Steam, meg januarban volt hir hogy megdolt a concurrent players rekord akkor 14 milioval es most a hetvegen mar 16 milio folott volt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #30770 üzenetére
Ezt írom. Amíg egy statisztikában nem biztosítják minta sokaságát, és nem foglalkoznak olyan dolgokkal, mint az információkiértékelés, a korreláció és a regresszió, addig az a statisztika nem tudja követni a piaci valóságot. Ez nem találgatás, felhívja rá a figyelem a Valve, hogy ez egy nem reprezentatív statisztika, ezáltal a közölt adatok leginkább informális jellegűek, de a piaci valóság akár teljesen más is lehet. Semmilyen formában nem tudják biztosítani azt, hogy a mintavétel az általános statisztikai szabályok betartásával történjen. Még az sem biztosított, hogy a Steam survey mindenkinél megjelenjen, illetve ahogy fentebb írtam négy survey van összevegyítve, vagyis az sem biztos, hogy egy gép csak egyszer lesz benne és nem négyszer.
(#30771) Raymond: Tudom, hogy nem volt ott, ezért említettem meg, hogy most változik az egész. Annyira messze van a valóságtól, hogy valamit kezdenie kell vele a Valve-nak, még akkor is, ha ez egy nem reprezentatív statisztika. Az első lépés erre a korlátozások bevezetése, hogy mostantól az összesítésben csak az első három tételt mutatja meg. Ebből már nem jön le első ránézésre, hogy a reprezentatív statisztikák homlokegyenest mást mondanak, mint a Valve saját statisztikája.
(#30773) Raymond: A növekedés mindegy: [link] - itt korábban írták, hogy mennyi adatból van meg a statisztika. Akkor számítana a növekedés, ha mindenki rá lenne kényszerítve a kitöltésre.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #30768 üzenetére
Ez a nem reprezentatív a statisztika, nem tudják követni a piaci realitást.
Probléma az is, hogy ez ellen a Valve nem próbál tenni. Például ma már VGA-k összesítésénél csak az első három tételt teszik láthatóvá. A többit besorolják az "Other"-be. Ezzel próbálják elrejteni a szabad szemmel is látható hiányosságait a felmérésnek. Valószínűleg előbb-utóbb már ez is el fog tűnni, és ugyanúgy ahogy a procinál csak egy multiprocesszorok számára vonatkozó érték lesz feltüntetve. Ezzel a statisztika az értelmét nem vesztené el, továbbá nem ordítana róla, hogy mennyire más a reprezentatív statisztikákhoz képest. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #30760 üzenetére
A steam hw survey nem reprezentatív statisztika. Ez benne is van a Valve általános UELA-ban. Ez az egész csak azok között a felhasználók között van mérve, akik elfogadták a feltételeket. Ráadásul nem egy mérés van, hanem konkrétan négy. Tehát egy felhasználó akár négyszer is be lehet számolva az anonimitás miatt. Attól függ, hogy hány surveyt dob fel a Steam, lehet hogy egyet sem.
steam://takesurvey/1
steam://takesurvey/2
steam://takesurvey/3
steam://takesurvey/4
A fenti sorokat egyenként beírva a böngészőkbe máris négyszer felvitted a gépedet, ami az összesítésben meg fog jelenni.
Ezek mellett a Steam hw survey bevallottan egy úgynevezett torzított mintavételű statisztika, amelyen belül a becsült hiba nem kerül meghatározásra, és nem is kerül korrigálásra. Tehát alapvetően csak a mintavétellel foglalkozik, míg a minta sokaságának kérdésével, az információkiértékeléssel, a korrelációval és a regresszióval egyáltalán nem. Emiatt van olyan óriási különbség a steam hw survey és a reprezentatív statisztikák között. -
válasz
solfilo #30762 üzenetére
Az AMD csökkenésére nem találok ésszerű indokot. Hacsak nem azt, hogy az egyébként is budget AMD processzorokról az emberek vagy olcsó Intel termékekre (Pentium HT), vagy használt i5-ökre álltak át. Én például egy Phenom II-ről vagy akár FX-ről is átállnék Sandy/Ivy/Haswell i5-re (volt is ilyen váltásom az elmúlt 1-2 évben), ha teljesítmény többletet szeretnék játékok alatt. Legutóbb Athlon II X4-ről váltottam G4600-ra, Stalker meghálálta!
-
törölt tag
válasz
solfilo #30296 üzenetére
Az alig volt kihatással megfelel a 8-9%-nak, viszont ott a grafikonban 30-40%-ot meghaladó javulás látható. Vettél egy olcsóbb procit és mégis hozzáfértél egy magasabb játék beállitáshoz. AMD-nek ez érdekében volt, mert olyan jó teljesitményű procija akkor nem igen volt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
solfilo #30199 üzenetére
Megegyezés kérdése. Azért tegyük hozzá, hogy négy és fél évig nem volt hosszabb szabadságon.
Indiában esküvőn volt, illetve Bollywoodban ügyködött. Utóbbi munka volt igazából. Van egy indiai cége Raja-nak, ami a technológiát rakja Bollywood alá. Nyilván ha Hollywoodnak lesz AMD stúdiója, illetve London is kap majd sajátot, akkor Bollywood sem fog kimaradni. A bejelentés csak idő kérdése. Ez számít, hiszen maga a stúdió leginkább egy rakás Project 47 egymás mellett, amelyeket bérelni lehet. Ha valahol erre igény van az az indiai filmgyártás, ahol egy Project 47 dollármilliós ára nem éppen megfizethető.
-
törölt tag
válasz
solfilo #30019 üzenetére
Elmegyeget vagy csak eldöcög, azért nem mindegy. Idővel azokat a játékokat egyre magasabb beállitásokkal lehetne újra kijátszani. A több éve kiadott játékokhoz a javitások ott vannak és a driver játék profil adott. Ezen kivül már kizárólag a hardvereken áll a jó játékélmény biztositása. Persze ha ezeket az erőforrásokat a DX12-re és az új Win10-re korlátozzák, akkor semmi javulás nem érezhető. Most egy ideje ez van.
VEGA most eddig pont ezért nem lett megemlitve, mert új fejlesztés és DX12-re optimalizált. VEGA hardveres felépitése erőből képes lehet a régi játékokban is jobban teljesiteni. Ott van már egy kis erő és ez mellé + fogyasztás, amitől ez a kártya elmozdult a holtpontról felfelé.
-
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
válasz
solfilo #29675 üzenetére
A téma több oldalról érdekes, mert nekem az R9 380 egy jó benyomást keltő videókártya volt. Jó fogyasztása volt és nálam alig melegedett. Teljesitményre jó közepes volt csak a játékok hamar lenyomták, ezért az RX 470 az új fejlesztéseivel gyorsabb volt. Viszont már ott elkezdődtek a gondok a melegedésre hajlamos kihajtott GPU-val, ami a VEGA történetében folytatodik. Viszont a VEGA itt egyesek véleménye szerint egy Fiji GPU továbbfinomitott változata. Ezt jobban is megtervezhették volna, mert az R9 380 és R9 390 videókártyák tudtak gyorsan és hűvősebben menni a játékosok gépeiben. Az órajelek és a feszültségek beállitásával lehetett kicsit finomitani a fogyasztáson miközben a teljesitmény is megmaradt, ami a VEGA-ra nézve itt most ez nem sikerült.
-
törölt tag
válasz
solfilo #29675 üzenetére
Nekem az R9 380 Tonga és az RX 470 Ellesmere egyaránt 4GB VRAM-os videókártyákon voltak meg. Gyorsult az, és főleg a minimum FPS-t megnézve, de a játékokban nem éreztem ettől nagy változást. A grafikai részletességet nem tudtam emelni tovább, mert ez a teljesitményben visszavette volna a játszható FPS szint alá a játékélményem. Nem ragaszkodtam minden játékban a Full HD/60FPS teljesitményhez, mert inkább ahoz közelitő értéken játszottam. Viszont a látványvilágot nem szerettem nagyon visszavenni, mert a kiegyensúlyozott teljesitmény / látvány szinthez ragaszkodok általában. Az R9 380 videókártyánál azért többet nyújtott, csak nem engedett annyit tovább nyújtozni.
-
-
PuMbA
titán
válasz
solfilo #29280 üzenetére
Ez jó, csak valami nagyobb felület is kéne szerintem, mert erről például én sem tudtam
(#29283) .LnB: eSportban elvileg a legjobb késleltetés után kéne menniük, de érdekes, hogy ez még nem szivárgott be. Mondjuk ha mindenki NVIDIA-val játszik, akkor az egyenlő esélyeket jelent
-
Balazs_
senior tag
válasz
solfilo #29280 üzenetére
Ja otthon elvileg, aztán streamelésnél kivillan, hogy az egy intel.
(Volt valami hasonló eset már, de asszem nem a Fnc/EG volt.) Egyébként az AMD ráérzett melyik eSport csapatokat kell támogatni, csak a mezen lévő logón lehetne kicsit nagyítani.
AMD esport oldalról:
AMD FX™ processors are great for esports professionals and for gamers who want to compete like them. AMD FX processors provide the performance that serious esports professionals demand, capable of delivering over 200 FPS in games like League of Legends™ and Counter-Strike: Global Offensive™. Compete like a Pro with AMD FX
Persze low-on hogyne, de Very Highon LoL-ban nincs meg a 120FPS+ se FX-8350-nel. -
Drachande
tag
válasz
solfilo #26152 üzenetére
Igen, kb ez lehet ott náluk a helyzet, de itt vidéken, konkrétan Tapolcán kb minden általános állásnál ez a helyzet. Én már eleve úgy tervezek mindent, hogy a játékokat a későbbi gépemen játszom általában. Kivéve azokat, amik mennek kb max gráfon és az aktuális multiplayereket, aminél akkor van még player base. Addíg csak gyűjtöm a játékokat, aztán a későbbi gépen, két-három év múlva max grafikán lejátszhatom. Az élmény ugyanaz, időfüggetlen a végigjátszás. Épp most küldöm a Batman Arkham Originset, így legalább maximális az élmény, legjobb élsimításon is megy simán.
-
Laja333
őstag
válasz
solfilo #24784 üzenetére
Ez várható volt. A Radeonok már elég régóta felzárkóznak a GTX-ekhez, majd szépen le is hagyják őket.
A 290X is a Titan ellen jött, majd a 780ti elverte. Aztán már nem verte el, egy szinten voltak, majd a 290x lelépte a 780ti-t. Majd megküzdött a 970-el, ami eleinte lelépte, ma már itt is más a helyzet.
Fury X se nagyon jeleskedett a 980ti ellen, ma már az 1070 ellen küzd.Szóval a 480 vs 1060 eredménye sem meglepő, nem sok kell, hogy már a 480 vezessen. Sajnálatos az AMD-re nézve, hogy nem tudják ezt megjelenéskor hozni. Ugyanis a "tudatos vásárló" csak a megjelenéskori reviewk-ra támaszkodik.
-
Laja333
őstag
válasz
solfilo #24064 üzenetére
"AMD’s shipments of desktop heterogeneous GPU/CPUs, (i.e., APUs), for desktops decreased
-10% from the previous quarter. AMD's shipments were up 19.1% in notebooks. Desktop discrete GPUs increased 34.7% from last quarter, and notebook discrete shipments increased 23.0%."
Ugyan abban a cikkben.Mi a hiba a mátrixban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged